bM_S^Fertileceres_TuRbo C5-03 V22.0.007

Sponsorlu Bağlantılar

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
bunda tv modu çalışıyormu ayrica *#0000* yapınca reset flen atıyormu

Tv modunu şuan kendi telimde kullanıyorum dostum :) reset kapatma tuşu seçeneklerinde mevcuttur

yeyen45

yeyen45

Üye
öncelikle paylasım için tesekkurler.bende fertıle ceres fp2 yuklu.onun uzerıne direkt kursam sorun olur mu ?

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle paylasım için tesekkurler.bende fertıle ceres fp2 yuklu.onun uzerıne direkt kursam sorun olur mu ?
Hayır kardeşim rahat bir şekilde kurabilirsin güle güle Kullan :)

Software95

Tv modunu şuan kendi telimde kullanıyorum dostum :) reset kapatma tuşu seçeneklerinde mevcuttur

deneyeğeceğim bundan önce yine senin yaptığın belle shell kullandım mükemmel olmasa orta düzeyin üstünde bir çalışmaydı vede tv out modu çalışmıyordu.Telefon benim değil aslında babamın ve ona çevirici ve notlar uygulamaları çok lazım oluyor umarım silmemişsindir.Bir sorum daha var %100 çalışıyormu tv modu sonra boşuna flash atmayayım sonra :) .Ayrıca dostumda deme ismim var yani :S

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
deneyeğeceğim bundan önce yine senin yaptığın belle shell kullandım mükemmel olmasa orta düzeyin üstünde bir çalışmaydı vede tv out modu çalışmıyordu.Telefon benim değil aslında babamın ve ona çevirici ve notlar uygulamaları çok lazım oluyor umarım silmemişsindir.Bir sorum daha var %100 çalışıyormu tv modu sonra boşuna flash atmayayım sonra :) .Ayrıca dostumda deme ismim var yani :S
evet bende çalışıyor sorumluluk senin yinede ona göre at flash

yeyen45

yeyen45

Üye
dostum flashladım..ana ekranda bile ekran dönüyor :alkis tus kilidini degıstırmeseymıssın iiidi :) suruklemeliyı kaldırmıssın orj. yapmıssın. tel 67 mb gelıyor. ilk acıldıgında ekran bembeyazdı korktum :) ev ekranı teması degıstırdım duzeldı.sımdı kurcalıycam bıraz ayarları fln yapıcam.emegın ıcın tekrar :tşk:

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
dostum flashladım..ana ekranda bile ekran dönüyor :alkis tus kilidini degıstırmeseymıssın iiidi :) suruklemeliyı kaldırmıssın orj. yapmıssın. tel 67 mb gelıyor. ilk acıldıgında ekran bembeyazdı korktum :) ev ekranı teması degıstırdım duzeldı.sımdı kurcalıycam bıraz ayarları fln yapıcam.emegın ıcın tekrar :tşk:
Güle güle Kullan Kardeşim :) rar içindeki klasörun içini hafıza kartına atmayı unutma iyi eğlenceler :) bu arada c5 klidi hastasıyım ondan kilit öyle :)

yeyen45

yeyen45

Üye
Güle güle Kullan Kardeşim :) rar içindeki klasörun içini hafıza kartına atmayı unutma iyi eğlenceler :) bu arada c5 klidi hastasıyım ondan kilit öyle :)

rardakı klasoru attım hafıza kartına :) olsun ya kılıt önemlı dgl :p fakat hava katıyodu suruklemelı de :)

- - - Eklendi - - -

rardakı klasoru attım hafıza kartına :) olsun ya kılıt önemlı dgl :p fakat hava katıyodu suruklemelı de :)
bu arada samsung ev ekranında videodakı gıbı benım ekranda ndn baloncuk cıkmıyo :) :vur :d:

fikrizabit

Üye
dostum gerçkten tebrikler şunca zamandır tabi symbianada teşekür etmek gerek .adamakllı bşi yapmışlar.yalnız bişi sorcm yukarıdaki videodaki herşey oluomu

yeyen45

yeyen45

Üye

- - - Eklendi - - -

bu arada samsung ev ekranında videodakı gıbı benım ekranda ndn baloncuk cıkmıyo :) :vur :d:

ayrıca menuye her gırdıgımde rehber acık uygulama gosterıyor.samsung ev ekranında alt tuslardan mesaja gırıyorum cıktıgımda rehber kendılıgınden acılıyor :off: sanırım bu bır teknık hata :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

dostum gerçkten tebrikler şunca zamandır tabi symbianada teşekür etmek gerek .adamakllı bşi yapmışlar.yalnız bişi sorcm yukarıdaki videodaki herşey oluomu

kardesım hemen hemen oluyor.ben begendım.tavsıye ederım eger flashlıycaksan.suan nokıa degıl sankı samsung kullanıyorum :) tabı ev ekranında öyle

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
Dostum video yu netten koydum fikir vermek açısından oradaki biraz daha modlu ama emin ol buda aynı ki daha iyisi diyebilirim güle güle kullan
:)

fikrizabit

Üye
kurdum zaten teşekür ettm ince ayrıntısı falan varsa anlatabilrsin bu widgetlerin kullanımı açısından.farklı şyler varsa işte tekrar teşekürler

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
kurdum zaten teşekür ettm ince ayrıntısı falan varsa anlatabilrsin bu widgetlerin kullanımı açısından.farklı şyler varsa işte tekrar teşekürler

Eğer yapabilirsem belle Aşkı bitecek widget modlamaya çalışıyorum samsung ev ekranı için dostum şu an bende senin kadar biliyorum diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: Software95
yeyen45

yeyen45

Üye
Eğer yapabilirsem belle Aşkı bitecek widget modlamaya çalışıyorum samsung ev ekranı için dostum şu an bende senin kadar biliyorum diyebilirim

birşey daha var :) videodaki gibi harketli ekran koruyucu nasıl ayarlıcz.ve ekrana dokundugunda baloncuk cıkıyor ya o nasıl olcak :aha:

Software95

Hadi hayırlısı ben bekliyim bir sonraki çalışmanı gerçekten başarılı bir symbian moddersin.Maşallah demekten başka bir şey demek yakışmaz :eller:

Joker.

Joker.

Üye
S.Türkiyenin paylaştığı Cfw tam olarak bu değil üzerinde bir çok modlama yaptım temel bileşenler tabi ft 2 dir bu yönüyle aldığım cfw yi biraz renklendirip istediğiniz bütün v22 ve cfw lere direk kurulabilir :)

St kendi sitesinde senin yaptığın Fetiel Ceres fresh sürümğ paylaşmış ondan bahsediyo

erdemsazak

Üye
flaş atarken uda. dosyasını siliyormuyuz yoksa orjinaldekini mi kullanıyoruz? napıcaz anlamadım bi cfw de uda. var diğerinde yok :)

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
flaş atarken uda. dosyasını siliyormuyuz yoksa orjinaldekini mi kullanıyoruz? napıcaz anlamadım bi cfw de uda. var diğerinde yok :)

Udayıda sil öyle at Kardeşim sadece rof2 ve Core olacak

- - - Eklendi - - -

St kendi sitesinde senin yaptığın Fetiel Ceres fresh sürümğ paylaşmış ondan bahsediyo

Dostum o hazırladığım belle shell gömülü olan onu yayınladı S.Türkiye

Joker.

Joker.

Üye
Udayıda sil öyle at Kardeşim sadece rof2 ve Core olacak

- - - Eklendi - - -

Dostum o hazırladığım belle shell gömülü olan onu yayınladı S.Türkiye

Bu daha iyi dimi

Yha ben pc format attım phonex yok bana bir tane indirme bağlantısı verir misin ?

Üst Alt