Masterthone
Üye
bunda tv modu çalışıyormu ayrica *#0000* yapınca reset flen atıyormu
Tv modunu şuan kendi telimde kullanıyorum dostum
reset kapatma tuşu seçeneklerinde mevcutturbunda tv modu çalışıyormu ayrica *#0000* yapınca reset flen atıyormu
reset kapatma tuşu seçeneklerinde mevcutturHayır kardeşim rahat bir şekilde kurabilirsin güle güle Kullanöncelikle paylasım için tesekkurler.bende fertıle ceres fp2 yuklu.onun uzerıne direkt kursam sorun olur mu ?

Hayır kardeşim rahat bir şekilde kurabilirsin güle güle Kullan![]()

Tv modunu şuan kendi telimde kullanıyorum dostumreset kapatma tuşu seçeneklerinde mevcuttur
.Ayrıca dostumda deme ismim var yani :Sevet bende çalışıyor sorumluluk senin yinede ona göre at flashdeneyeğeceğim bundan önce yine senin yaptığın belle shell kullandım mükemmel olmasa orta düzeyin üstünde bir çalışmaydı vede tv out modu çalışmıyordu.Telefon benim değil aslında babamın ve ona çevirici ve notlar uygulamaları çok lazım oluyor umarım silmemişsindir.Bir sorum daha var %100 çalışıyormu tv modu sonra boşuna flash atmayayım sonra.Ayrıca dostumda deme ismim var yani :S
Güle güle Kullan Kardeşimdostum flashladım..ana ekranda bile ekran dönüyortus kilidini degıstırmeseymıssın iiidi
suruklemeliyı kaldırmıssın orj. yapmıssın. tel 67 mb gelıyor. ilk acıldıgında ekran bembeyazdı korktum
ev ekranı teması degıstırdım duzeldı.sımdı kurcalıycam bıraz ayarları fln yapıcam.emegın ıcın tekrar
![]()
rar içindeki klasörun içini hafıza kartına atmayı unutma iyi eğlenceler
bu arada c5 klidi hastasıyım ondan kilit öyle 
Güle güle Kullan Kardeşimrar içindeki klasörun içini hafıza kartına atmayı unutma iyi eğlenceler
bu arada c5 klidi hastasıyım ondan kilit öyle
![]()
olsun ya kılıt önemlı dgl
fakat hava katıyodu suruklemelı de 
bu arada samsung ev ekranında videodakı gıbı benım ekranda ndn baloncuk cıkmıyorardakı klasoru attım hafıza kartınaolsun ya kılıt önemlı dgl
![]()

rardakı klasoru attım hafıza kartınaolsun ya kılıt önemlı dgl
- - - Eklendi - - -
bu arada samsung ev ekranında videodakı gıbı benım ekranda ndn baloncuk cıkmıyo![]()
![]()
![]()
sanırım bu bır teknık hata 
dostum gerçkten tebrikler şunca zamandır tabi symbianada teşekür etmek gerek .adamakllı bşi yapmışlar.yalnız bişi sorcm yukarıdaki videodaki herşey oluomu
tabı ev ekranında öyleDostum video yu netten koydum fikir vermek açısından oradaki biraz daha modlu ama emin ol buda aynı ki daha iyisi diyebilirim güle güle kullandostum gerçkten tebrikler şunca zamandır tabi symbianada teşekür etmek gerek .adamakllı bşi yapmışlar.yalnız bişi sorcm yukarıdaki videodaki herşey oluomu

kurdum zaten teşekür ettm ince ayrıntısı falan varsa anlatabilrsin bu widgetlerin kullanımı açısından.farklı şyler varsa işte tekrar teşekürler
Eğer yapabilirsem belle Aşkı bitecek widget modlamaya çalışıyorum samsung ev ekranı için dostum şu an bende senin kadar biliyorum diyebilirim
videodaki gibi harketli ekran koruyucu nasıl ayarlıcz.ve ekrana dokundugunda baloncuk cıkıyor ya o nasıl olcak 
Hadi hayırlısı ben bekliyim bir sonraki çalışmanı gerçekten başarılı bir symbian moddersin.Maşallah demekten başka bir şey demek yakışmazEğer yapabilirsem belle Aşkı bitecek widget modlamaya çalışıyorum samsung ev ekranı için dostum şu an bende senin kadar biliyorum diyebilirim

S.Türkiyenin paylaştığı Cfw tam olarak bu değil üzerinde bir çok modlama yaptım temel bileşenler tabi ft 2 dir bu yönüyle aldığım cfw yi biraz renklendirip istediğiniz bütün v22 ve cfw lere direk kurulabilir![]()
flaş atarken uda. dosyasını siliyormuyuz yoksa orjinaldekini mi kullanıyoruz? napıcaz anlamadım bi cfw de uda. var diğerinde yok![]()
St kendi sitesinde senin yaptığın Fetiel Ceres fresh sürümğ paylaşmış ondan bahsediyo
Udayıda sil öyle at Kardeşim sadece rof2 ve Core olacak
- - - Eklendi - - -
Dostum o hazırladığım belle shell gömülü olan onu yayınladı S.Türkiye