Symbian Belle Destekleyen en iyi 5 Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hidayet02

hidayet02

Üye
Symbian Belle Telefonların Hepsinde Html5 Desteği Var:)

Aksi Takdirde Kimse Tv İzleyemezdi:D Yada Youtube Mobile'den Video İzleyemezdi:) Dimi:ehe

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle Telefonların Hepsinde Html5 Desteği Var:)

Aksi Takdirde Kimse Tv İzleyemezdi:D Yada Youtube Mobile'den Video İzleyemezdi:) Dimi:ehe
youtube mobil dedin de yoksa 5800 da da mı var HTML5 ? :D

hidayet02

hidayet02

Üye
youtube mobil dedin de yoksa 5800 da da mı var HTML5 ? :D

Evet 5800'da da Var:) Ama Şimdilik Doğru Dürüst Mobil Siteler Html5'e Geçmedi. Görünen O ki Sitelerin Html5 e Geçiş Süreci En Az 1 Yılı Bulur.

Şimdilik Html5 i En Çok 1. Ve 2. Nesil Telefonlarda TV İzlemek İçin Kullanıyoruz:)

Siteler Html5'e Geçtikçe Mobil Telefonların Çoğunda Video Devrimi Olur. Eskiden flv avi Gibi Video Uzantılarıyla Yarım Yamalak Uygulamalarla Film İzlemeye Çalışanlarada İlaç Olur:)

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi

Evet 5800'da da Var:) Ama Şimdilik Doğru Dürüst Mobil Siteler Html5'e Geçmedi. Görünen O ki Sitelerin Html5 e Geçiş Süreci En Az 1 Yılı Bulur.

Şimdilik Html5 i En Çok 1. Ve 2. Nesil Telefonlarda TV İzlemek İçin Kullanıyoruz:)

Siteler Html5'e Geçtikçe Mobil Telefonların Çoğunda Video Devrimi Olur. Eskiden flv avi Gibi Video Uzantılarıyla Yarım Yamalak Uygulamalarla Film İzlemeye Çalışanlarada İlaç Olur:)
hmm o zaman aldğm telefonun ekstra bir özelliği değil bu :) bir an fazladan bir özellik daha var die sevinmiştim :D neyse olsun 701 daha çok performans gösterir heralde 5800 da birazcık kasıntı yapıyordu :)

enolaguy

Üye
Valla bende e7 var ve ayni zamanda iPhone 4s te var teknik olarak incelediğinde iPhone üstün gibi görünüyor ama kullanımda e7 benim daha çok hoşuma gidiyor bazi noktalarda iphone dan ustun bile diyebilirim ve güya 680 mhz ama belle ile jet gibi çalışıyor,bence tek eksiği ise kamerada otofokus olmaması tabii bu da gercekten Nokia'nın bir isi tam yapmaması bir eksik bırakması fikrini doğruluyor. Sonuc olarak bugün herkes teknik özelliklere bakarak karar veriyor ama bir iPad, iPhone, n900 ve e7 kullanıcısı olarak soylemeliyimki teknik veriler hersey değil alıp kullanmak lazım

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
benim konu hortlamış :D 701 e karar verdm onu aldım :)

malatyalı_44

Üye
arkadaşlar nokianın sitesine bakarsanız 603 telefonun ekranı gorilla cam ve amoled ekran olduğu yazıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt