iPhone 5’in Çıkış Tarihi Kesinleşti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 5’in Çıkış Tarihi Kesinleşti!
App4phone.fr sitesi tarafından yapılan habere göre Fransız bir perakende satış firması Apple’ın yeni akıllı telefonunu 21 Eylülde tanıtacağına dair bir duyum aldıklarını belirtmiş. Haberi veren mağazanın bilgilerini açıklamayan App4phone.fr sitesi konu hakkında bilginin gerçek olduğu konusunda ısrarcı. Daha önce gelen bilgilere baktığımızda da Apple’ın yeni akıllı telefonunu Eylül sonu veya Ekim başı gibi tanıtması bekleniyor.

Dün sizlere Tayvan’lı üretici Pegatron firmasının iPhone 5’in üretimine başladığı konusunda bilgiler vermiştik. Yeni iPhone muhtemelen 4 çekirdekli işlemciye sahip olacak. 1 GB belleği olması beklenen yeni ürünün nano-SIm kullanması bekleniyor. Apple yeni iPhone ile birlikte muhtemelen 19 pin bağlantı yuvasına da geçiş yapacak.

(Scroll)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nedense bu telefon asla çıkmayacakmış gibi geliyor bana iyice suyunu çıkardılar haberlerin umarım bu doğrudur merak ettiğimden değil de meraklısı olanlar bir oh çeksin diye :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Hadi Hayırlısı :) Merakla bekliyoruz ..

doctorrr

doctorrr

Üye
hadi bakalop :spr

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Artık çıksında hergün bir Iphone haberi, konsepti görmeyelim.Şu Apple'ın yöneticileri çok zeki.Nokia telefonlarını gizlemek için binbir türlü uğraş verirken Apple bir sürü söylenti çıkarıyor, telefonları yanlışlıkla adı altında gösteriyor ve piyasada uzun süre kalıyor...Cidden helal olsun adamlara.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
4 çekirdekli gelmez

Symbianize

Symbianize

Üye

bence yok spiderman batman gibi oyunlar sehirde hafif kasiyor ama oda ramdan kaynakli 4 cekirdek fazla paradan baska bisey degil okadar yani insallah eylul gelmez bizim 4slerin pabucu dama atilmaz hatirliyorumda iphone almadan once ilk buraya sormustum ilk cevap verende sendin furkan kardes :kop:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence yok spiderman batman gibi oyunlar sehirde hafif kasiyor ama oda ramdan kaynakli 4 cekirdek fazla paradan baska bisey degil okadar yani insallah eylul gelmez bizim 4slerin pabucu dama atilmaz hatirliyorumda iphone almadan once ilk buraya sormustum ilk cevap verende sendin furkan kardes :kop:

Süleyman'a sorduğum soru sitem manasındaydı :hmmm

Symbianize

Symbianize

Üye

Şimdi için gereksiz olabilir ama 1-2 yıla 2çekirdek yemez
1 2 yila en az 2 telefon cikar zaten apple in amaci onceki cihazlari bitirmek yani yeni bi iphone ciktimi bi onceki model ona gore eski kaliyor bu yuzden donanimi yavas yavas arttiriyo

• Beğen
Tepkiler: Türe
codblackops2

codblackops2

Üye
1 2 yila en az 2 telefon cikar zaten apple in amaci onceki cihazlari bitirmek yani yeni bi iphone ciktimi bi onceki model ona gore eski kaliyor bu yuzden donanimi yavas yavas arttiriyo

Bence en kısa zamanda 4 çekirdeğe geçmeli.
Aksi halde yeni çıkcak olan novayı modern combatı kaldırması zor olabilir

Symbianize

Symbianize

Üye

Bence en kısa zamanda 4 çekirdeğe geçmeli.
Aksi halde yeni çıkcak olan novayı modern combatı kaldırması zor olabilir

bence cift cekirdek gayet yeterli takilmalarin asil sebebi ram yetersizligi asil bunun onune gecsin iki modeldir 512 mb 2 yildir 1 gbli telefonlar uretiliyo apple nasil bi strateji icinde anlamak guc

Türe

Türe

Üye
Apple'ın taktiği bu. Önceki cihazı eskitmezse nasıl satacak diğerini !? Asıl mantıklı olan 4 çekirdek koyması yeni cihaza. Koymazsa vay haline ;)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
yahu ben one x kullanıyorum modern combat 3 ve nova pekte güzel değil telefonda bu tarz savaş oyunları sarmıyor kullanımıda zor tabi bu kendi fikrim saygılar :hmmm

aliosman166

aliosman166

Üye
[video=youtube;SWR8BBI9vZ8]http://www.youtube.com/watch?v=SWR8BBI9vZ8[/video]
böyle bir şey olursa param olduğu zaman kesinlikle bunu alırım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt