genclık napcan =))) su ıphoneyı kullanalı 2 ay oldu 4s alalı daha once 3gs de kullandım 3gs den nokıa e 6 ya gectım yanı marka takıntım yok s3 den 4 s e gectım ama yolda bıkere cıhazı cıkarıpta hava atmayı dusunmedım yaw yandakı adama hava atsam nolcak ama trende yada metrobuste bakıyorum almıs 17 yas grubu yada her neyse etrafa bakıyo elındekı ele bakıyo vallahı bısey yapmadna ıncelıyorum sımdı tamammı ekran bısey yaptıgı yok menude gezıyo ıste mesajlara gırıyo hanı sozde cıhazı kullanıyo sonra yıne basa donuyo en bastan yıne aynı seyler cıhaz kullanıyo sozde

bızım ulkemız bole avrupaya gıt bole bısyele karsılasmazsın emın ol =) bu aralar zaten android dusunuyorum bakalım kısmet n9 a da kafam gıtmıyor degıl
- - - Eklendi - - -
iş vergıde bıtıyor gumrukte bıtıyor zaten sen cıhazın parasını vermıyosunkı alırken ordan buraya neyle geldıyse onun parasını bıle eklıyolar ustune bıde amerıkada faturalı faturasız olayı vardı cok ucuza gıdıyor dıye ama sadece orda kullanabılıyormussun cıhazı bızımkılerde cıhaz cıkartsa ıyı olur ama nerdeeee ev telefonunu bıle yapamıyoruz sahsen