iPhone 5’in Çıkış Tarihi Kesinleşti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
zaten fıyatı tuksek tutamaz sanmıyorum apple yoksa dıycekkı zaten bu cıhazın hızında yada ozellıklerınde bu fıyata cıhazlar var ben fıyatı arttırırsam ınsanlar bunlara yonelıcek ucuz tutayımde en azından alsınlar dıycem ama yapmazlarkı nede olsa amerıka ne koparsam kardı mantıgı tıcaret yok :naughty:

Amerikada bu kadar pahalı değiller ha bir de kanada'da :hmmm

xPaSHax

xPaSHax

Üye

Kesinlikle katılıyorum sadece hava atmak için alan ve sabah akşam Temple Run oynayan kesim çok fazla tabi hepsi değil :ehe Ben telefonun hakkını veririm mesela.Birde eğer 2 çekirdekli bir model yapıp çok sansasyonel eklemeler yapmazsa ve herzamanki gibi 3000 liradan satışa sunarsa işi zor.Rakipleri iyice çoğaldı.Tizen geliyor Wp8 geliyor Android JB geliyor geliyor oğlu geliyor.Beklentiler yüksek yüksek bir şeyler yapmalı.

Birde şimdiden bütün sosyal paylaşım sitelerinde çoluk çocuk Iphone 5 geliyormuş uuv falan filan iyice arttı.Sorsan yarısı Iphone 4S'in özelliklerinin yarısını bilmez.Ülkemizdeki en büyük sorun marka düşkünlüğü.Gidip sadece Iphone'a benziyor diye mis gibi telefonları bırakıp sahte telefon alan çok insan var.
genclık napcan =))) su ıphoneyı kullanalı 2 ay oldu 4s alalı daha once 3gs de kullandım 3gs den nokıa e 6 ya gectım yanı marka takıntım yok s3 den 4 s e gectım ama yolda bıkere cıhazı cıkarıpta hava atmayı dusunmedım yaw yandakı adama hava atsam nolcak ama trende yada metrobuste bakıyorum almıs 17 yas grubu yada her neyse etrafa bakıyo elındekı ele bakıyo vallahı bısey yapmadna ıncelıyorum sımdı tamammı ekran bısey yaptıgı yok menude gezıyo ıste mesajlara gırıyo hanı sozde cıhazı kullanıyo sonra yıne basa donuyo en bastan yıne aynı seyler cıhaz kullanıyo sozde :kop2: bızım ulkemız bole avrupaya gıt bole bısyele karsılasmazsın emın ol =) bu aralar zaten android dusunuyorum bakalım kısmet n9 a da kafam gıtmıyor degıl

- - - Eklendi - - -

Amerikada bu kadar pahalı değiller ha bir de kanada'da :hmmm
iş vergıde bıtıyor gumrukte bıtıyor zaten sen cıhazın parasını vermıyosunkı alırken ordan buraya neyle geldıyse onun parasını bıle eklıyolar ustune bıde amerıkada faturalı faturasız olayı vardı cok ucuza gıdıyor dıye ama sadece orda kullanabılıyormussun cıhazı bızımkılerde cıhaz cıkartsa ıyı olur ama nerdeeee ev telefonunu bıle yapamıyoruz sahsen :hmmm

Türe

Türe

Üye
Hemen bir lumia alıyorum 300 $ a :pc:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
genclık napcan =))) su ıphoneyı kullanalı 2 ay oldu 4s alalı daha once 3gs de kullandım 3gs den nokıa e 6 ya gectım yanı marka takıntım yok s3 den 4 s e gectım ama yolda bıkere cıhazı cıkarıpta hava atmayı dusunmedım yaw yandakı adama hava atsam nolcak ama trende yada metrobuste bakıyorum almıs 17 yas grubu yada her neyse etrafa bakıyo elındekı ele bakıyo vallahı bısey yapmadna ıncelıyorum sımdı tamammı ekran bısey yaptıgı yok menude gezıyo ıste mesajlara gırıyo hanı sozde cıhazı kullanıyo sonra yıne basa donuyo en bastan yıne aynı seyler cıhaz kullanıyo sozde :kop2: bızım ulkemız bole avrupaya gıt bole bısyele karsılasmazsın emın ol =) bu aralar zaten android dusunuyorum bakalım kısmet n9 a da kafam gıtmıyor degıl

- - - Eklendi - - -

iş vergıde bıtıyor gumrukte bıtıyor zaten sen cıhazın parasını vermıyosunkı alırken ordan buraya neyle geldıyse onun parasını bıle eklıyolar ustune bıde amerıkada faturalı faturasız olayı vardı cok ucuza gıdıyor dıye ama sadece orda kullanabılıyormussun cıhazı bızımkılerde cıhaz cıkartsa ıyı olur ama nerdeeee ev telefonunu bıle yapamıyoruz sahsen :hmmm

Türkiye bu vergilerle ne yapacak aklım almıyor çok vergi ödüyoruz ya öyle böyle değil cidden fazla vergi ödüyoruz.Daha sonra neden her şey yurtdışından alınıyor diyorlar.Bende aralık ocak ayını bekliyorum alternatif çok fazla.En çok Wp8 Nokia ve HTC'ler için sabırsızlanıyorum birde Galaxy Note2, Tizenli modeller falanda var ama bu şartlar altında Iphone almayı malesef düşünmüyorum.Şuan Iphone kullandığımdan marka düşkünü damgası yedim Iphone 5'te çok çarpıcı şeyler gelmezse düşünmem heleki o fiyata.

- - - Eklendi - - -

Hemen bir lumia alıyorum 300 $ a :pc:

Bizede yolla bir tane :ehe

xPaSHax

xPaSHax

Üye

Türkiye bu vergilerle ne yapacak aklım almıyor çok vergi ödüyoruz ya öyle böyle değil cidden fazla vergi ödüyoruz.Daha sonra neden her şey yurtdışından alınıyor diyorlar.Bende aralık ocak ayını bekliyorum alternatif çok fazla.En çok Wp8 Nokia ve HTC'ler için sabırsızlanıyorum birde Galaxy Note2, Tizenli modeller falanda var ama bu şartlar altında Iphone almayı malesef düşünmüyorum.Şuan Iphone kullandığımdan marka düşkünü damgası yedim Iphone 5'te çok çarpıcı şeyler gelmezse düşünmem heleki o fiyata.
bu vergılerle yol yapcak ulasım yapcak polıs beslenıcek asker beslenıcek yada uckagıtcıların cebıne gırıcek nolcak baska :oke: galaxy note2 cok buyuk ya lcd tv gıbı olmaz ben utanırım sahsen =)) htc samsung ıyı ısler basarıyor

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
bu vergılerle yol yapcak ulasım yapcak polıs beslenıcek asker beslenıcek yada uckagıtcıların cebıne gırıcek nolcak baska :oke: galaxy note2 cok buyuk ya lcd tv gıbı olmaz ben utanırım sahsen =)) htc samsung ıyı ısler basarıyor

Çok boş vergiler ödediğimiz bir gerçek ama.Bir yerde okumuştum neredeyse ödediğimiz her şeyde normal (yüksek bile olsa) vergilerin yanında saçma sapan vergilerde var.Mesela elektrikte kaçak kullananların parasını biz ödüyoruz.2010 istanbul kültür başkenti parası ödedik hala ödüyoruz son günlerde ismi değişmiş olabilir.

Ben büyük ekran seviyorum hatta bi ara tablet alıp telefon niyetine kullanmayı düşünmedim değil :ehe

xPaSHax

xPaSHax

Üye

Çok boş vergiler ödediğimiz bir gerçek ama.Bir yerde okumuştum neredeyse ödediğimiz her şeyde normal (yüksek bile olsa) vergilerin yanında saçma sapan vergilerde var.Mesela elektrikte kaçak kullananların parasını biz ödüyoruz.2010 istanbul kültür başkenti parası ödedik hala ödüyoruz son günlerde ismi değişmiş olabilir.

Ben büyük ekran seviyorum hatta bi ara tablet alıp telefon niyetine kullanmayı düşünmedim değil :ehe
:kop2: ozaman 106 akıllı led tv beklıycez

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
ersinbakar

ersinbakar

Üye
Tum ozellik sir gibi saklaniyor umarim guzel bisiler olur

xPaSHax

xPaSHax

Üye

Taşıyabileceğim çanta olduktan sonra problem değil :ehe yanımda hep çanta taşıdığımdan aslında tablet olayı mantıklı :hmmm
aslında ne ıstedıgıne baglı dostum kımısı buyuk cıhazdan hoslanır kımısı kucuk s3 vardı bendede satma sebebım cok buyuk olmasıydı ve ısınmasıydı renkler ve renkler tartısılmaz note 2 de yabana atılır cıhaz degıl ama hanı ama telefon gıbı kullanılmaz oda ayrı bısey

MuhammedAliAKB

Üye
merakla belkiyorum zaten iPhone 5 ile ilgili 98 tane video çıktı :D

geneluye

geneluye

Üye
ben anlamıyorum bu apple muhteşem ya 4 çekirdekli cihazla aynı gidiyor hatta bazılarını geçiyor bile

canaytekin

canaytekin

Üye
insalla android de ılerkı zamanlarda ıos yazılımı gıbı telefonu fazla yormayan fazla ram kaplamayan bır yazılım gelıstırır aslında jelly bean baya ıyı ama ıos la yarısır mı bılemıyorum ama bir kac sene ıcerısınde gercek anlamda ıos dan daha stabıl bır yazılım ortaya koyarlar ınsallah

15097

15097

Üye
App4phone.fr sitesi tarafından yapılan habere göre Fransız bir perakende satış firması Apple’ın yeni akıllı telefonunu 21 Eylülde tanıtacağına dair bir duyum aldıklarını belirtmiş. Haberi veren mağazanın bilgilerini açıklamayan App4phone.fr sitesi konu hakkında bilginin gerçek olduğu konusunda ısrarcı. Daha önce gelen bilgilere baktığımızda da Apple’ın yeni akıllı telefonunu Eylül sonu veya Ekim başı gibi tanıtması bekleniyor.

Dün sizlere Tayvan’lı üretici Pegatron firmasının iPhone 5’in üretimine başladığı konusunda bilgiler vermiştik. Yeni iPhone muhtemelen 4 çekirdekli işlemciye sahip olacak. 1 GB belleği olması beklenen yeni ürünün nano-SIm kullanması bekleniyor. Apple yeni iPhone ile birlikte muhtemelen 19 pin bağlantı yuvasına da geçiş yapacak.

(Scroll)
21 Eylül'de çıkacak mı, tanıtılacak mı? :allalla:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
eğer tasarım buysa çok sevdim şimdiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt