Grafik ayarlanabiliyor mu ki evet.ben very high ta oynuyorum.yani tegra grafikleri.
PriZm Üye Türe' Alıntı: Grafik ayarlanabiliyor mu ki Genişletmek için tıkla ... evet.ben very high ta oynuyorum.yani tegra grafikleri.
Türe' Alıntı: Grafik ayarlanabiliyor mu ki Genişletmek için tıkla ... evet.ben very high ta oynuyorum.yani tegra grafikleri.
Silinen Üye 737108 Kapalı Hesap Türe' Alıntı: Telefon gelsin de hemmen deneyeceğim Genişletmek için tıkla ... Dene Dene
Türe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: evet.ben very high ta oynuyorum.yani tegra grafikleri. Genişletmek için tıkla ... Hiç söylemiyorsun da kereta - - - Eklendi - - - The Dark Knight' Alıntı: Dene Dene Genişletmek için tıkla ... , Abi senden 603 yok muydu yahu
~N.A.W.Y~' Alıntı: evet.ben very high ta oynuyorum.yani tegra grafikleri. Genişletmek için tıkla ... Hiç söylemiyorsun da kereta - - - Eklendi - - - The Dark Knight' Alıntı: Dene Dene Genişletmek için tıkla ... , Abi senden 603 yok muydu yahu
cyber Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: evet.ben very high ta oynuyorum.yani tegra grafikleri. Genişletmek için tıkla ... peki kasma oluyor mu
~N.A.W.Y~' Alıntı: evet.ben very high ta oynuyorum.yani tegra grafikleri. Genişletmek için tıkla ... peki kasma oluyor mu
Silinen Üye 737108 Kapalı Hesap Türe' Alıntı: Hiç söylemiyorsun da kereta - - - Eklendi - - - , Abi senden 603 yok muydu yahu Genişletmek için tıkla ... var da mali 400 gpu'lu android 4.0.3 tablet var onda takılıyorum arada
Türe' Alıntı: Hiç söylemiyorsun da kereta - - - Eklendi - - - , Abi senden 603 yok muydu yahu Genişletmek için tıkla ... var da mali 400 gpu'lu android 4.0.3 tablet var onda takılıyorum arada
Türe Üye The Dark Knight' Alıntı: var da mali 400 gpu'lu android 4.0.3 tablet var onda takılıyorum arada Genişletmek için tıkla ... S2 de göremedim ama gelince yinebakarım
The Dark Knight' Alıntı: var da mali 400 gpu'lu android 4.0.3 tablet var onda takılıyorum arada Genişletmek için tıkla ... S2 de göremedim ama gelince yinebakarım
Silinen Üye 737108 Kapalı Hesap Türe' Alıntı: S2 de göremedim ama gelince yinebakarım Genişletmek için tıkla ... Harita açılınca sağ üst köşeden ayarlara tıkla çıkan ekranda bikere next diyosun karşında grafik ayarları
Türe' Alıntı: S2 de göremedim ama gelince yinebakarım Genişletmek için tıkla ... Harita açılınca sağ üst köşeden ayarlara tıkla çıkan ekranda bikere next diyosun karşında grafik ayarları
Türe Üye The Dark Knight' Alıntı: Harita açılınca sağ üst köşeden ayarlara tıkla çıkan ekranda bikere next diyosun karşında grafik ayarları Genişletmek için tıkla ... temam
The Dark Knight' Alıntı: Harita açılınca sağ üst köşeden ayarlara tıkla çıkan ekranda bikere next diyosun karşında grafik ayarları Genişletmek için tıkla ... temam
PriZm Üye cyber' Alıntı: peki kasma oluyor mu Genişletmek için tıkla ... bölüm açılışında biraz takılıyor sonra düzeliyor.özeiikle yerde su olan bölümlerde baya kasma oluyor.belki jelly bean den kaynaklanıyordur bilmiyorum.
cyber' Alıntı: peki kasma oluyor mu Genişletmek için tıkla ... bölüm açılışında biraz takılıyor sonra düzeliyor.özeiikle yerde su olan bölümlerde baya kasma oluyor.belki jelly bean den kaynaklanıyordur bilmiyorum.