Dead Trigger Google Play'de Ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Dead Trigger Google Play'de Ücretsiz
Arkadaslar telefondan yazıyorum bakın oynayın :)

PriZm

PriZm

Üye
neden ücretsiz yaptılarki? oyun daha yeni çıktı :D

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
1 dolardı zaten.Real racing 2 gibi tekrar paralı olabilir :D

PriZm

PriZm

Üye
öyle olsaydı açıklamasında yazardı bence :D "Free for a limited time" gibi.

ANIL

ANIL

Admin
oyunun korsan indirme oranı çok yüksek olduğu için ücretsiz yapmışlar.

15097

15097

Üye
Bazen App Store'da da oluyor böyle paralılar ya indirime giriyor yada bir kaç günlüğüne ücretsiz oluyor.Bence kaçırmayın indirin.

- - - Eklendi - - -

Bazen App Store'da da oluyor böyle paralılar ya indirime giriyor yada bir kaç günlüğüne ücretsiz oluyor.Bence kaçırmayın indirin.

- - - Eklendi - - -

Otroligt

Otroligt

Üye
İndirdim hemen :kıskıs:

15097

15097

Üye
Çok üzüldüm somuru: :ehe

Türe

Türe

Üye
Aslında bu daha kötü oldu somuru: çünkü apk yı bulabiliyorduk beleşe , ama oyun içi ögeleri ... buluruz :hmmm

tempestshine

tempestshine

Üye
Yazık siz androidlilere :ehe

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu oyunun grafiklerini High yapıyorum cidden harika bir oyun ancak paralı diye üzülmeyin zaten oynamayı biliyorsanız zombilerden aldığınız paralarla silahları geliştiriyorsunuz merak etmeyin :oke:

15097

15097

Üye
App Store'da 0.99$ . ama oyun icindeki ogeler paralı hâlâ :off:

Türe

Türe

Üye
Bu oyunun grafiklerini High yapıyorum cidden harika bir oyun ancak paralı diye üzülmeyin zaten oynamayı biliyorsanız zombilerden aldığınız paralarla silahları geliştiriyorsunuz merak etmeyin :oke:

Grafik ayarlanabiliyor mu ki

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

Grafik ayarlanabiliyor mu ki
Evet Low-Medium-High olarak 3 seçenek var bende hep Low ayarındaymış geçenlerde farkettim ama gene de çok beğeniyordm grafikleri de High'a çıkarınca çevresel efektler ve parlama efektleri ile oyun başka bir boyuta geçiyor.

Türe

Türe

Üye
Evet Low-Medium-High olarak 3 seçenek var bende hep Low ayarındaymış geçenlerde farkettim ama gene de çok beğeniyordm grafikleri de High'a çıkarınca çevresel efektler ve parlama efektleri ile oyun başka bir boyuta geçiyor.

Telefon gelsin de hemmen deneyeceğim :eller:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt