Bu forumda beni seven bir kişi bile yok eminim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Olur mu kardeşim hiç öyle düşünme seni seviyorum at bir PM konuşalım tanışalım :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Seni seven yoksa ben intihar ediyim o zaman :ehe :d:

-Emre

-Emre

Üye
Beni de seven yok :ağlarım:

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
CABBAR

CABBAR

Üye
:kıskıs: sen zaten halkadasın Aykut (gececiler)

Gel öpeceğim :):) :op: Sağol abi :) Ben ilk zamanlar sadece takip ederdim abi hoşuma giderdi sohbetler ama çok çekinirdim sohbete girmeye. KayraBey (Ahmet Abim :sarıl:) sen mesaj atmazsan tanıyamayız dedi bende yazmaya başladım. Sen, Fatih, Furkan, Yaşar, Ömer, Mahir...bu foruma bağladı :) sağolsun :sarıl: :op:

- - - Eklendi - - -

o kilitle kitlenirse bida acilmaz :D

Eğer anladıysan seven olup olmadığını kilitlensin konu :):)

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gel öpeceğim :):) :op: Sağol abi :) Ben ilk zamanlar sadece takip ederdim abi hoşuma giderdi sohbetler ama çok çekinirdim sohbete girmeye. KayraBey (Ahmet Abim :sarıl:) sen mesaj atmazsan tanıyamayız dedi bende yazmaya başladım. Sen, Fatih, Furkan, Yaşar, Ömer, Mahir...bu foruma bağladı :) sağolsun :sarıl: :op:
Eyvallah kardeşim :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Eğer anladıysan seven olup olmadığını kilitlensin konu :):)

kilitlensin :D

• Beğen
otostopçu

otostopçu

Üye
bende yeni yeni tanışıyorum burdaki güzel insanlarla 1 kişi ile tanış gerisi gelir

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt