Symbianize
Üye
2 güne geçer diye düşünüom![]()
gerci oralar gece guzeldir

2 güne geçer diye düşünüom![]()

adamın kareköküsün...Olur mu kardeşim hiç öyle düşünme seni seviyorum at bir PM konuşalım tanışalım![]()

Sen de öylesin Gökçen abim sağoladamın kareköküsün...![]()
![]()
Allah razı olsun kardeşim, Ömeri'de halkaya dahil edelim...
Sen de öylesin Gökçen abim sağol![]()
![]()

Tabii ki abimAllah razı olsun kardeşim, Ömeri'de halkaya dahil edelim...![]()

Bu forumda arkadaşlık geçekten çok iyi 

Beni de seven yok![]()

Allah razı olsun kardeşim, Ömeri'de halkaya dahil edelim...![]()

Ne halkası Gökçen Abi![]()
sen zaten halkadasın Aykut (gececiler)Seven yok diye konu açtın bak kaç sayfa olmuşBu forumda arkadaşlık geçekten çok iyi
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Ne halkası Gökçen Abi![]()

O zaman konu lckd.fazla ilgi gordu![]()

O zaman konu lckd.

sen zaten halkadasın Aykut (gececiler)

Sağol abi
Ben ilk zamanlar sadece takip ederdim abi hoşuma giderdi sohbetler ama çok çekinirdim sohbete girmeye. KayraBey (Ahmet Abim
) sen mesaj atmazsan tanıyamayız dedi bende yazmaya başladım. Sen, Fatih, Furkan, Yaşar, Ömer, Mahir...bu foruma bağladı
sağolsun

o kilitle kitlenirse bida acilmaz![]()

Eyvallah kardeşimGel öpeceğim![]()
Sağol abi
Ben ilk zamanlar sadece takip ederdim abi hoşuma giderdi sohbetler ama çok çekinirdim sohbete girmeye. KayraBey (Ahmet Abim
) sen mesaj atmazsan tanıyamayız dedi bende yazmaya başladım. Sen, Fatih, Furkan, Yaşar, Ömer, Mahir...bu foruma bağladı
sağolsun
![]()
![]()

Gel öpeceğim![]()
Sağol abi
sağolsun
![]()
- - - Eklendi - - -
Eğer anladıysan seven olup olmadığını kilitlensin konu![]()

kilitlensin![]()
Yanlış biliyorsam düzeltinNasıl kilitledi isek öylede açarız evelallah Ömer...o kilitle kitlenirse bida acilmaz![]()