Symbianize
Üye
Söylenebilecek en güzel şeyi söyledin
- - - Eklendi - - -
Yazmaya devam öyleyse![]()
tamam hocam

Söylenebilecek en güzel şeyi söyledin
- - - Eklendi - - -
Yazmaya devam öyleyse![]()

Nerden anladın?
eyvallah mazlum abimmmVallaha Ben Seni Cok Seviyorum Kardesim ..
- - - Eklendi - - -
Vallaha Ben Seni Cok Seviyorum Kardesim ..![]()
eyvallah mazlum abimmm

herkes bi soguk davraniyor bana heralde yasim kucuk diye

ben de seviyorum![]()

Seni Seviyoruz Symbianize
Hatta kız olsam seninle çıkardım Ömer! ama böyle doğmuşuz işte
Şaka bir yana kardeşimsin, daha çok küçüksün böyle düşünme bakalım
hem ne istedinde yapmadık söyle bakalım? Takma kafana, hayatı tanımaya başlayınca göreceksin ki forum arkadaşlarında seni sevip değer vermişler
Hem sen ekle bakalım beni arkadaş olalım forumda![]()
tesekkurler abi pcden girince eklerimtesekkurlerabi neden nefret edelim neden sevmeyelim tipini gördükten sonra sempatik biri olduğunu anladık zaten
bu arada jetlag gectimi 
bu hesap abimin hesabı ta 2008 de acmıs. ben de bi hesap acmaya calıstım fakat acamadım nedense bunu kullanıyorum yaklasık 1 aydır. bi ara burda anket cıkmıstı facebookmu maxicep mi diye herkes maxicep demisti bende hadi lan ordan dedim kendi kendime . ama su aktif olmaya calıstıgım bir aydır anladım ki maxicep her yonuyle farklı. facedekilerin isi gucu reklam yapmak abone toplamak kufur atmak vs vs ama burda hic oyle seyler yok. bende elimden geldigince birilerine yardım etmeye calısıyofum 16 yasında olmama ragmen hatta bazı tartısmalara bile girdim. goruslerime karsı gelende oldu hic cevap bile vermedim. sende onları takma![]()

bazı konulardaki görüşlerin çok hoşuma gitmişti. O yüzden ciddi söylüyorum seviyorum seni![]()

boş ver herkezi sen bana da öle bu aralar yerin dibine giresim var ama olmuyor işte...![]()

2 güne geçer diye düşünüom
- - - Eklendi - - -
tesekkurler abi pcden girince eklerim
- - - Eklendi - - -
tesekkurlerbu arada jetlag gectimi
- - - Eklendi - - -
iyimis
- - - Eklendi - - -
cok tesekkur ederim
- - - Eklendi - - -
kaderimiz![]()