Bu forumda beni seven bir kişi bile yok eminim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nerden anladın?

man20

man20

Üye
avatarını değiştirerek başlayabilirsin :) avatar resimleri kişiliği yansıttığını düşünürüm. senin resmin çok karamsar. ''sohbet cafe'' bölümünde de takıl biraz :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Nerden bu kanıya vardınız:hmmm

ismail

ismail

Üye
ben tanımıyom bile :(

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Vallaha Ben Seni Cok Seviyorum Kardesim .. :)

- - - Eklendi - - -

Vallaha Ben Seni Cok Seviyorum Kardesim .. :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
jackalmami

jackalmami

Üye
ben seviyorum kardeşim... (gerçi herkesi severim ben ama:hmmm istisnalar kaideyi bozmaz)
sen bakma kimseye takıl foruma sadece zevkini çıkar... önemli olanda bu onun bunun yüzünden moralini bozmaya hiç gerek yok.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben de seviyorum :sarıl:

jackalmami

jackalmami

Üye
bazı konulardaki görüşlerin çok hoşuma gitmişti. O yüzden ciddi söylüyorum seviyorum seni :sarıl:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bu hesap abimin hesabı ta 2008 de acmıs. ben de bi hesap acmaya calıstım fakat acamadım nedense bunu kullanıyorum yaklasık 1 aydır. bi ara burda anket cıkmıstı facebookmu maxicep mi diye herkes maxicep demisti bende hadi lan ordan dedim kendi kendime . ama su aktif olmaya calıstıgım bir aydır anladım ki maxicep her yonuyle farklı. facedekilerin isi gucu reklam yapmak abone toplamak kufur atmak vs vs ama burda hic oyle seyler yok. bende elimden geldigince birilerine yardım etmeye calısıyofum 16 yasında olmama ragmen hatta bazı tartısmalara bile girdim. goruslerime karsı gelende oldu hic cevap bile vermedim. sende onları takma :oke:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
abi neden nefret edelim neden sevmeyelim tipini gördükten sonra sempatik biri olduğunu anladık zaten

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Seni Seviyoruz Symbianize
Hatta kız olsam seninle çıkardım Ömer! ama böyle doğmuşuz işte ;)

Şaka bir yana kardeşimsin, daha çok küçüksün böyle düşünme bakalım :oke:
hem ne istedinde yapmadık söyle bakalım? Takma kafana, hayatı tanımaya başlayınca göreceksin ki forum arkadaşlarında seni sevip değer vermişler :lol
Hem sen ekle bakalım beni arkadaş olalım forumda
:naughty:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
insanın yazdığı aslında kişiliğidir. Saygı ve sevgi çerçevesinde yorumlar oldukça insanlar sana saygı ve sevgiyi ınan ki verirler.0 yüzden takma kafana.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Maxibendi tarikatında sevilmeyecek mürid mi var? ;) Seviyoruz tabi ki...

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi

:sarıl:

- - - Eklendi - - -

Seni Seviyoruz Symbianize
Hatta kız olsam seninle çıkardım Ömer! ama böyle doğmuşuz işte ;)

Şaka bir yana kardeşimsin, daha çok küçüksün böyle düşünme bakalım :oke:
hem ne istedinde yapmadık söyle bakalım? Takma kafana, hayatı tanımaya başlayınca göreceksin ki forum arkadaşlarında seni sevip değer vermişler :lol
Hem sen ekle bakalım beni arkadaş olalım forumda
:naughty:

:sarıl: tesekkurler abi pcden girince eklerim

- - - Eklendi - - -

abi neden nefret edelim neden sevmeyelim tipini gördükten sonra sempatik biri olduğunu anladık zaten
tesekkurler :D bu arada jetlag gectimi :D

- - - Eklendi - - -

bu hesap abimin hesabı ta 2008 de acmıs. ben de bi hesap acmaya calıstım fakat acamadım nedense bunu kullanıyorum yaklasık 1 aydır. bi ara burda anket cıkmıstı facebookmu maxicep mi diye herkes maxicep demisti bende hadi lan ordan dedim kendi kendime . ama su aktif olmaya calıstıgım bir aydır anladım ki maxicep her yonuyle farklı. facedekilerin isi gucu reklam yapmak abone toplamak kufur atmak vs vs ama burda hic oyle seyler yok. bende elimden geldigince birilerine yardım etmeye calısıyofum 16 yasında olmama ragmen hatta bazı tartısmalara bile girdim. goruslerime karsı gelende oldu hic cevap bile vermedim. sende onları takma :oke:

iyimis :D

- - - Eklendi - - -

bazı konulardaki görüşlerin çok hoşuma gitmişti. O yüzden ciddi söylüyorum seviyorum seni :sarıl:

cok tesekkur ederim :sarıl:

- - - Eklendi - - -

boş ver herkezi sen bana da öle bu aralar yerin dibine giresim var ama olmuyor işte...:hih:

kaderimiz :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
:sarıl:

- - - Eklendi - - -

:sarıl: tesekkurler abi pcden girince eklerim

- - - Eklendi - - -

tesekkurler :D bu arada jetlag gectimi :D

- - - Eklendi - - -

iyimis :D

- - - Eklendi - - -

cok tesekkur ederim :sarıl:

- - - Eklendi - - -

kaderimiz :D
2 güne geçer diye düşünüom :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt