Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

oguz55tr

oguz55tr

Üye
arkadaşlar k bakmayın sohbetiniinizi boluyorum ama acil tel ile ilgili bi yardıma ihtiyacım var

MasteLaa

MasteLaa

Üye

3 maç yaptk 2 sını yendı son maçı zorla yaptırdım uykum çok geldi dedi :) bende o zaman yarın 5 maçlık bir seri yapalım ss yi o zaman alalım dedim :) çok güzel oynuyor tam bana göre bir rakip. yarın 5 maçtan 3 ünü alan galip. konu da açacağım :) Ondan sonra 2 miz olacağız siz hepiniz :D
Kardeşim benimle aynı anda başladı biliyor musun birlikte girdik denemek için :D 3 gündür oynuyor :D

MrTech

MrTech

Üye
Esselamün Aleyküm Ve Rahmetullah Ey Gececi Abilerim.Yoldayım ve Sarjım Bitiyor.Hayırlı Geceler Allah'a Emanet Olun.:bye:

codblackops2

codblackops2

Üye
benim güncelliştrmeler bitsede bende oynasam :dry:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
azizim hoşgeldin :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
otostopçu

otostopçu

Üye
2dk de adamı incici yaptınız yanlış anlaşılmak istemiyorum

inci sözlükle alakam olan hangi davranışımı gördünüz yahu ağzımdan inci sözlük le alakalı laf çıktımı panpa o 3 harfli küfür fln

Otroligt

Otroligt

Üye
Hocanın ismi mirkelam mıydı :D

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Kardeşim benimle aynı anda başladı biliyor musun birlikte girdik denemek için :D 3 gündür oynuyor :D

Güzel oynuyor :) ama 3 maçtan 2 sini aldı diye havalandı mübarek yarın boyunun ölçüsünü alacağım :D

codblackops2

codblackops2

Üye
2dk de adamı incici yaptınız yanlış anlaşılmak istemiyorum

inci sözlükle alakam olan hangi davranışımı gördünüz yahu ağzımdan inci sözlük le alakalı laf çıktımı panpa o 3 harfli küfür fln

Yok hacı ben genel söyledim sana değildi (h)

Üst Alt