geceler güzel gündüzler zor geçiyor
- - - Eklendi - - -
a.s sizede

ne oldu dostum canin neye sıkıldı![]()
S.a hayırlı ramazanlar..
Kardeşim benimle aynı anda başladı biliyor musun birlikte girdik denemek için
3 maç yaptk 2 sını yendı son maçı zorla yaptırdım uykum çok geldi dedibende o zaman yarın 5 maçlık bir seri yapalım ss yi o zaman alalım dedim
çok güzel oynuyor tam bana göre bir rakip. yarın 5 maçtan 3 ünü alan galip. konu da açacağım
Ondan sonra 2 miz olacağız siz hepiniz
![]()
3 gündür oynuyor 
Yarışalım mıBu arada yine yorum yapmadın son yazdıklarıma
![]()

Konu açarkadaşlar k bakmayın sohbetiniinizi boluyorum ama acil tel ile ilgili bi yardıma ihtiyacım var

Esselamün Aleyküm Ve Rahmetullah Ey Gececi Abilerim.Yoldayım ve Sarjım Bitiyor.Hayırlı Geceler Allah'a Emanet Olun.![]()

Sende allaha emanet ol abim görüşürüzEsselamün Aleyküm Ve Rahmetullah Ey Gececi Abilerim.Yoldayım ve Sarjım Bitiyor.Hayırlı Geceler Allah'a Emanet Olun.![]()

İyi yolculuklarEsselamün Aleyküm Ve Rahmetullah Ey Gececi Abilerim.Yoldayım ve Sarjım Bitiyor.Hayırlı Geceler Allah'a Emanet Olun.![]()

hayır görmedim.
- - - Eklendi - - -
haftaya iftara gidiyorum evine![]()

Ömer'imbenim güncelliştrmeler bitsede bende oynasam![]()
Yarın oynarız öğlende bugün sohbet yahu bak yarın hem Mahir de var
Vaay
Hoca sana iyi not veriyormuydu
Kardeşim benimle aynı anda başladı biliyor musun birlikte girdik denemek için3 gündür oynuyor
![]()
ama 3 maçtan 2 sini aldı diye havalandı mübarek yarın boyunun ölçüsünü alacağım 
2dk de adamı incici yaptınız yanlış anlaşılmak istemiyorum
inci sözlükle alakam olan hangi davranışımı gördünüz yahu ağzımdan inci sözlük le alakalı laf çıktımı panpa o 3 harfli küfür fln