İphone 4 mü ? Sony Ericson Xperia Arc S mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
ghz frekans bi anlam ifade etmez bi islemciyi islemci yapan frekansi degildir mimarisi on bellegi vs vs gibi etlenler vardir ve i4 arcs ten herturlu ustun kamera haric

Yanlıs.
İslemci frekansı mobil platformlarda etkilidir.Yapılabilen islem sayısıdır.
İphone 4 800 mhz iken Arc S 1400 mhz de çalısmaktadır.Grafik islemciler birbirne denk denebilir ama iphone 4 ün isletim sistemi stabil oldugu için bu donanımı çok iyi kullanır.

Symbianize

Symbianize

Üye
Yanlıs.
İslemci frekansı mobil platformlarda etkilidir.Yapılabilen islem sayısıdır.
İphone 4 800 mhz iken Arc S 1400 mhz de çalısmaktadır.Grafik islemciler birbirne denk denebilir ama iphone 4 ün isletim sistemi stabil oldugu için bu donanımı çok iyi kullanır.
yanlisin var cortex tabanli 800 mhz islemci arm tabanli 1400 mhz islemciden daha cok performansi nasil veriyo bana bi anlat ozaman

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
yanlisin var cortex tabanli 800 mhz islemci arm tabanli 1400 mhz islemciden daha cok performansi nasil veriyo bana bi anlat ozaman

O dedigin yılların teknolojisi ile son teknoloji kıyası gibi.Mimari tabiki etkili ama a4 ile scorpion arasında bu farkdan bahsetmeye gerek yok.Aynı sistemler olsa 800 mhz cortex örnegin arc s deki scorpionu halt edebilir mi?
İphone 4 ü üstün kılan her zaman isletim sistemi iosdur.

Symbianize

Symbianize

Üye

yahu o ios'dan kaynaklı işte.

hayir degil iste o islemcinibn mimarisinden kaynakli sunu bi anlatamiyorum size tutturmusssunuz ios stabil evet stabil ama burdaki etken mimari

- - - Eklendi - - -

O dedigin yılların teknolojisi ile son teknoloji kıyası gibi.Mimari tabiki etkili ama a4 ile scorpion arasında bu farkdan bahsetmeye gerek yok.Aynı sistemler olsa 800 mhz cortex örnegin arc s deki scorpionu halt edebilir mi?
İphone 4 ü üstün kılan her zaman isletim sistemi iosdur.
iosun etkeni fazla ama mimari etkisi onemli 3gs 600 mhz cortex gta 3 aciyo ama 800 mhz ace acmiyo aaaa ama 200 mhz ustun neden acmiyo bence bu frekans olayina fazla takilmayin

Matador03

Matador03

Üye
hayir degil iste o islemcinibn mimarisinden kaynakli sunu bi anlatamiyorum size tutturmusssunuz ios stabil evet stabil ama burdaki etken mimari

- - - Eklendi - - -

iosun etkeni fazla ama mimari etkisi onemli 3gs 600 mhz cortex gta 3 aciyo ama 800 mhz ace acmiyo aaaa ama 200 mhz ustun neden acmiyo bence bu frekans olayina fazla takilmayin

tamam kardeş sensin.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Kod ve isletim sistemi farkı var ondan açıyor 3GS.Android kalas bir sistemdir o yüzden biraz besliyeceksin donanımı zamanında çok konustuk bunları.Tekrar açmaya gerek yok.
İos varsa isin için de mhz farketmeyebilir ama android dersen yolda bulsan sayacaksın bu mhz yi çünkü çok lazım çok.

Symbianize

Symbianize

Üye
Kod ve isletim sistemi farkı var ondan açıyor 3GS.Android kalas bir sistemdir o yüzden biraz besliyeceksin donanımı zamanında çok konustuk bunları.Tekrar açmaya gerek yok.
İos varsa isin için de mhz farketmeyebilir ama android dersen yolda bulsan sayacaksın bu mhz yi çünkü çok lazım çok.
tamam kardesim haklisin

amcalu1

amcalu1

Üye
Müzik,kamera,oyun,tasarım//arc s

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
Akva96

Akva96

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum ama İphone 4 fazlasıyla halt eder diyorum çünkü sonuç itibariyle Piyasası olmayan bir telefon 1200 liradan 900 liraya düşürülüyorsa bu talep azlığındandır ve satış sitelerindede bunu görmekteyiz

enes-1907

enes-1907

Üye
bence arc s herşeyiyle göz dolduran bi cihaz ama 512 ram yerine 1gb ram olsaydı hiç düşünmeden arc s derdim.ama sana 512 mb ram sıkıntı yaratır..o yüzden iphone 4 derim ben..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İphone 4 kardeşim.Nedenini de açıklayayım.İkisi de 512 Mb ram barındırıyor.Biri iOS biri Android...Android ram sömüren bir sistem...iOS daha stabil ve Ram'i Android kadar sömürmüyor..iPhone 4 ;)

- - - Eklendi - - -

800 mhz değil iphone 1000 mhz düzelteyim ;) Bu arada demiş işte iOS olduğu için..Android sistemi sömürüyor diyoruz boşuna söylenmiyor ;)

• Beğen
Tepkiler: Isabel
xPaSHax

xPaSHax

Üye
kesinlikle iphone 4 hiç dusunme bıle :oke:

- - - Eklendi - - -

İphone 4 kardeşim.Nedenini de açıklayayım.İkisi de 512 Mb ram barındırıyor.Biri iOS biri Android...Android ram sömüren bir sistem...iOS daha stabil ve Ram'i Android kadar sömürmüyor..iPhone 4 ;)

- - - Eklendi - - -

800 mhz değil iphone 1000 mhz düzelteyim ;) Bu arada demiş işte iOS olduğu için..Android sistemi sömürüyor diyoruz boşuna söylenmiyor ;)
yanlısın var iphone 800 mhz hızında calısıyor

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
kesinlikle iphone 4 hiç dusunme bıle :oke:

- - - Eklendi - - -

yanlısın var iphone 800 mhz hızında calısıyor
iPhone 4 Cortex A-8 1000 mhz diye biliyorum..Apple bunlar ile ilgili açıklama yapmıyor sanırım çeşitli sistem programları ile öğreniliyor..Bu dediğimiz testler de bazen yani Apple ın testlerinde 0 bile çıkabiliyor ;)

Matador03

Matador03

Üye

iPhone 4 Cortex A-8 1000 mhz diye biliyorum..Apple bunlar ile ilgili açıklama yapmıyor sanırım çeşitli sistem programları ile öğreniliyor..Bu dediğimiz testler de bazen yani Apple ın testlerinde 0 bile çıkabiliyor ;)

Yok iPhone 4 de 4s de 800 mhz'de çalışıyo , 4'de hiçbir oynama olmadan 800 fakat 4s'teki a5 underclock yapılarak 800'e çekildi

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Yok iPhone 4 de 4s de 800 mhz'de çalışıyo , 4'de hiçbir oynama olmadan 800 fakat 4s'teki a5 underclock yapılarak 800'e çekildi
Pek fark olur mu bilmem 800 mhz nin de kendine göre avantajları var tabii batarya ömrü sanırım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Isabel
Akva96

Akva96

Üye
    Konu Sahibi
İphone en doğru seçim sanırım ya .s

avcitalip

avcitalip

Üye
iphone 4 al ios un stabil olması bile yeter:oke: ama arc s tasarım olarak çok karizma duruyor :D hele beyazı...

Akva96

Akva96

Üye
    Konu Sahibi
Stabil ile Sonyninkinin arasında ne fark var yani Stabil ne oluyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...