iPhone 8'de, 4 farklı renk seçeneği olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 8'de, 4 farklı renk seçeneği olacak
Benjamin Geskin ve Ming-Chi Kuo tarafından sızdırıldığı iddia edilen bilgilere göre, iPhone 8 modelinde sadece 4 farklı renk seçeneği yer alacak.


Apple tarafından geliştirilen amiral gemisi akıllı cep telefonu olan iPhone 8 ile ilgili karşımıza neredeyse her geçen gün yeni bir bilgi çıkmaya devam ediyor. Sızdırılan bilgiler doğrultusunda iPhone 8 modelinin 4 farklı renk seçeneğine sahip olacağı duyurulurken, bu telefonun arka kasa tasarımının tıpkı bir ayna kadar parlak olacağı düşünülüyor.



Yani daha önce Sony tarafından Xperia X5 Premium modelinde kullanılan tasarıma benzer bir tasarım tercih edilecekken, bunu iddia eden ise sektörde önemli bir analizci olarak karşımıza çıkan Benjamin Geskin. Geskin'in paylaştığı görsel iPhone bir ayna yüzeyli kap içerisinde yer alırken, buda bizleri ayna benzeri cam tasarım fikrini çağrıştırıyor.



KGI'nin güvenilir haber editörü Ming-Chi Kuo'dan sızdırılan bilgiler doğrultusunda telefonun, beyaz, koyu gri, altın ve ayna renk seçenekleri bulunacakken, Apple'ın neden bu kadar az renk tercih edeceği ise merak konusu. Ming-Chi Kuo'nun haberine göre bu kadar az renk seçeneklerinin tercih edilmesinin sebebi, cihazın daha popüler bir marka olması adına gerçekleştirilecek olan bir hamle.


https://www.maxicep.com/applein-urettigi-son-iphone-iphone-8-mi-olacak
Apple'ın ürettiği son iPhone, iPhone 8 mi olacak?

Tabi ancak Apple tarafından doğrulanmamış bir bilgi üzerinde konuştuğumuzu da unutmamız gerekiyor. Yani Apple iPhone 8'i tanıtana kadar cihazın renk seçeneklerinin ve tasarımının ne olacağını henüz bilmediğimizi söyleyebiliriz.
iPhone 8'de, 4 farklı renk seçeneği olacak
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Paylaşım için teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt