Kimse mng ile iş yapmasin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Kimse mng ile iş yapmasin
kimse mng kargodan iş yapmasin

diyorum kargomu yollamayain şubenize gelip alicam kargomu yolluyolar .

tamam diyorum ne zaman gelir 45 dk sonra gelir diyolar

4 saat geçiyor kargo yok ariyorum

karşida ki adam bana 'bizim bi arkadaş işi birakti o mahallelerde yogun oluyo ya öyle işte ' gibi bir cevap veriyor.

Ne zaman gelir peki diyorum bugün gelir mi ?

Gelir yani mutlakaa diyor

veee saat 18:30 oluyor

ariyorum 'bilgisaytar kapali işlem yapamam diyor şuan da zaten kapaliyiz diyor pazar günü de kapaliyiz diyor .

Pazartesi 8 de açiliyormuş .

Ve ben sabah 8 de şubenin önünde olucam !

Yurtiçi kargo dan başka biryere güvenmem 1

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
yurtiçi kargo adamsın !

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
aynen

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bütün kargolar böyle :( En iyisi şubenin adresini vermektir.

Size bir kargo hikayesi anlatayım; babamın tanıdığı bir gün sahibinden'den ucuz 10 liralık elektronik birşey alır. Ne aldığını unuttum. Adam sahibinden'deki satıcıya "PTT kargo ile gönder ucuz olsun" der adam mümkün bulamadığı için Aras Kargo ile gönderim yapar. Kargo ulaştığında 12 TL kargo ücreti ile karşılaşır. Adam ödemez ve geri gönderin almıyorum der. Kargocular geri gönderim yaparlar ve kargo ücreti iki katına çıkar 24 TL olur. Götürdükleri yerde adama ulaşamazlar ve tekrar kargo adama geri gelir bu sefer 36 TL olmuştur ücreti. Adam derki "Bu kargoyla oldukça kimse almaz, götürün ne yapıyorsanız yapın almıyorum." der. Daha sonra sahibinden'deki adama da mesaj atar ancak sahibinden'deki satıcı cevap vermez. Artık kargo da geri gelmez.

10 TL'lik ürün satıcıya geri gittiğinde 48 TL'ye çıkmıştır ancak satıcı da bulunamayınca bu ücretler olduğu gibi Aras Kargo'nun başına kalır.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:ehe

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Tüketici haklarına dilekçe verin 5 dakikanızı alır boşuna kurulmadı tüketici hakları:)
Siz söylemezseniz,o söylemezse böyle birikir bir gün gelir herkezin başında bu sorun olur.
Tüketici olarak duyarlı olmak lazım benim sorunum geçti aman ne olcak dediniz mi aynı sorun tekrar karşınıza çıkabiliyor.

spy ghost

spy ghost

Üye
Bütün kargolar böyle :( En iyisi şubenin adresini vermektir.

Size bir kargo hikayesi anlatayım; babamın tanıdığı bir gün sahibinden'den ucuz 10 liralık elektronik birşey alır. Ne aldığını unuttum. Adam sahibinden'deki satıcıya "PTT kargo ile gönder ucuz olsun" der adam mümkün bulamadığı için Aras Kargo ile gönderim yapar. Kargo ulaştığında 12 TL kargo ücreti ile karşılaşır. Adam ödemez ve geri gönderin almıyorum der. Kargocular geri gönderim yaparlar ve kargo ücreti iki katına çıkar 24 TL olur. Götürdükleri yerde adama ulaşamazlar ve tekrar kargo adama geri gelir bu sefer 36 TL olmuştur ücreti. Adam derki "Bu kargoyla oldukça kimse almaz, götürün ne yapıyorsanız yapın almıyorum." der. Daha sonra sahibinden'deki adama da mesaj atar ancak sahibinden'deki satıcı cevap vermez. Artık kargo da geri gelmez.

10 TL'lik ürün satıcıya geri gittiğinde 48 TL'ye çıkmıştır ancak satıcı da bulunamayınca bu ücretler olduğu gibi Aras Kargo'nun başına kalır.
abi akşam akşam iyi güldürdün ya :d: arasa kitlenmiş bütün olay

ismail

ismail

Üye
heyyyytttt beaa :D ben daha hiç kargo kullanmadım somuru:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Uzak dur baş belası :@ Ama ücretsiz kargo aynen belleş bir malmış gibi huzur veriyor :tebessüm:

spy ghost

spy ghost

Üye
heyyyytttt beaa :D ben daha hiç kargo kullanmadım somuru:
ben ne alacaksam çevremde buluyorum nasıl olsa İstanbul ayağımın altında diyebilirim :ehe ya da sabredip birkaç hafta sonra alıyorum :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:yuru

ismail

ismail

Üye
ben kulaklık çoğaltıcı bile bulamadım ;(

Bknz:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt