Windows 8 'e yeni logo tasarım yarışması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 'e yeni logo tasarım yarışması
-Uyarı: Metaliğe kurşun attığım için bir ödül koyamıyorum fakat adminlerden ricam ödül olarak kazananın rütbesini yükseltme gibi bir ödül verebileceğini düşünüyorum-

Neyse başlıktada belirttiyim gibi güzel bir logo tasarlayabilecek birileri varmı? Bildiğiniz üzere Windows 8 logosu pek beğenilmedi. Kısaca verebileceğim bir ödül yok fakat herkez buraya yaptığı yeni logoyu cevap olarak paylaşabilir :)

Windows 8 logosu:

benim çizdiğim logo (sapma sapan ama yeşillik olsun dedim) :

sizin çizdiklerinizi bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kimsenin ilgisini çekmemiş :hmmm

cukuleaks

Üye
Hangi programdan tasarlıyorsun ?

MrTech

MrTech

Üye
Ben Olsam Tasarlamam.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Orjinali daha güzel :ehe Ordaki karelerin bir anlamı var ama sendeki biraz gereksiz olmuş bence.

• Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
-Uyarı: Metaliğe kurşun attığım için bir ödül koyamıyorum fakat adminlerden ricam ödül olarak kazananın rütbesini yükseltme gibi bir ödül verebileceğini düşünüyorum-

böyle bir şey yapacaklarını sanmam neyse yine de yaparsam eklerim​
:ehe

- - - Eklendi - - -

her ne kadar güzel olmasa da ekliyorum :ehe

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
Kardeş ben katılıyorum sen adminlerle görüş çok şahane bir logo tasarlıyacağım bekle ve gör!

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
burası canlanmış :ehe

lolaman

lolaman

Üye
Benide yaz bakalım ciddiyim katılıyorum yarışmaya :D

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
neyse yine iki üç logo tasarlanmış :)

- - - Eklendi - - -

paaintle olsada logo logodur :)

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye

Veyseloğlu buda benim tasarımım bakalım beğenecek misiniz?Yorumlarınızı bekliyorum.

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

Veyseloğlu buda benim tasarımım bakalım beğenecek misiniz?Yorumlarınızı bekliyorum.

oldukça güzel :D yazı tipinde "Segoe UI Light" kullansaydın daha güzel olabilirdi bi dene istersen :) bu arada açtığım konuya birilerinin cevap yazması ooldukça güzel bişi :)

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
oldukça güzel :D yazı tipinde "Segoe UI Light" kullansaydın daha güzel olabilirdi bi dene istersen :) bu arada açtığım konuya birilerinin cevap yazması ooldukça güzel bişi :)

Eee oylamaa ne zaman :D

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Hayir bu kendi Windows tasarimim :D

ha demek kendi windowsunu yazdın şimdide logosunu tasarlıyon :D neyse sen baya logonun tutmasını istiyon herhalde çünkü benim bildiğim mesaj atıldıktan sonra konu pek takip edilmez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt