vada_vada
Üye
S8000 jet
1 konudan allahin yolladiği konuya kadar kontrol ettim sonuç alamadim bende yeni konu açma geregi duydum
3 sorunum var
1 ilk ve en önemli konu
ekran işigi sönünce tlf kapaniyor evet yanliş okumadiniz ekran işigi sönünce tlf kapaniyorrrrrr
2. Sorun kamera
kamera ya girince kamera başarisis diyor başka bişey demiyo tekrar ana menüye dönüyor ''yemişim ana menüsünü''
3 sorun okadar da önemli değil yan tuşkilidi dügmesi takili kaliyo bu sorunu çözmek için tlf nun sökül mesi gerekeriyor bunu hallede bilirim
kamera ve kapanma ile ilgili olarak fw günceledim fark yok yine ayni
hadi diyelimki kamera arizali ondan oluyo kameranin çalişmamasi peki bu tlf nun derdi nedirki aydinlatma sönünce tlf kapaniyo ????????
Azkaldi tlf odanin karşi duvarina dogru uçuşa gececek
bilgisi olan ve paylaşimda bulanacak arkadaşlardan yardim bekli yorum
3 sorunum var
1 ilk ve en önemli konu
ekran işigi sönünce tlf kapaniyor evet yanliş okumadiniz ekran işigi sönünce tlf kapaniyorrrrrr
2. Sorun kamera
kamera ya girince kamera başarisis diyor başka bişey demiyo tekrar ana menüye dönüyor ''yemişim ana menüsünü''
3 sorun okadar da önemli değil yan tuşkilidi dügmesi takili kaliyo bu sorunu çözmek için tlf nun sökül mesi gerekeriyor bunu hallede bilirim
kamera ve kapanma ile ilgili olarak fw günceledim fark yok yine ayni
hadi diyelimki kamera arizali ondan oluyo kameranin çalişmamasi peki bu tlf nun derdi nedirki aydinlatma sönünce tlf kapaniyo ????????
Azkaldi tlf odanin karşi duvarina dogru uçuşa gececek
bilgisi olan ve paylaşimda bulanacak arkadaşlardan yardim bekli yorum

) servis kolkadar ...... başka bir şekilde halledemezmiyim acep hani pro flan yaniii
bide servise tlf götürmeyi sevmimmmmmm