S8000 jet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vada_vada

Üye
    Konu Sahibi
S8000 jet
1 konudan allahin yolladiği konuya kadar kontrol ettim sonuç alamadim bende yeni konu açma geregi duydum
3 sorunum var
1 ilk ve en önemli konu
ekran işigi sönünce tlf kapaniyor evet yanliş okumadiniz ekran işigi sönünce tlf kapaniyorrrrrr
2. Sorun kamera
kamera ya girince kamera başarisis diyor başka bişey demiyo tekrar ana menüye dönüyor ''yemişim ana menüsünü''
3 sorun okadar da önemli değil yan tuşkilidi dügmesi takili kaliyo bu sorunu çözmek için tlf nun sökül mesi gerekeriyor bunu hallede bilirim

kamera ve kapanma ile ilgili olarak fw günceledim fark yok yine ayni
hadi diyelimki kamera arizali ondan oluyo kameranin çalişmamasi peki bu tlf nun derdi nedirki aydinlatma sönünce tlf kapaniyo ????????
Azkaldi tlf odanin karşi duvarina dogru uçuşa gececek
bilgisi olan ve paylaşimda bulanacak arkadaşlardan yardim bekli yorum

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
servise götür kardeşim 1.sorunun için özellikle

• Beğen
Tepkiler: vada_vada
-efşan

-efşan

Üye
Normalde yazılımsal gibi görünüyor ama güncelleme yapmışsınız.
Kesinlikle servise getirmenizde yarar var.

• Beğen
15097

15097

Üye
Servise götürün bencede, kesin bir çözüm alırsınız servisten :oke:

• Beğen

vada_vada

Üye
    Konu Sahibi
serviste servis aman yarrabbim aga tlf spot :)) servis kolkadar ...... başka bir şekilde halledemezmiyim acep hani pro flan yaniii :D bide servise tlf götürmeyi sevmimmmmmm :)) yinede olmadı servis yapacaz anlaşılan salıya kadar bekliyeyim bakalım bişey cıkacak mı cıkmazsa ustad yapacak bişey yok SERVİS olacak :S:S:S

- - - Eklendi - - -

laaa ne güzel s60v5 kullanıyorduk (n97 mini ) gaza geldim aldım bu jeti tlf jet cıkmadı ama benim sinir lerim jet hızında yükseldi
:off:

vada_vada

Üye
    Konu Sahibi
S8000 jet sorunu çözüldü ama ne alaka bende anlamadim simkart ve hafiza kartinin takildigi bölüm değiştirildi masrafi 55 tl gitti ama sorun cözüldü kamerada normale döndü benim sinir lerimde biraz yatişti yardimlariniz için tşklerimi sunar iyi forumlar dilerim

.BlueTR

.BlueTR

Üye
S8000 jet sorunu çözüldü ama ne alaka bende anlamadim simkart ve hafiza kartinin takildigi bölüm değiştirildi masrafi 55 tl gitti ama sorun cözüldü kamerada normale döndü benim sinir lerimde biraz yatişti yardimlariniz için tşklerimi sunar iyi forumlar dilerim
ilginç :s

15097

15097

Üye
:karisti:

vada_vada

Üye
    Konu Sahibi
valla bende anlamadım ne alaka dedim sorun yazılımsal görünüyor dedim jtag ile boot repair yapmak lazım diye düşün düm ama servis bu usta akıl sır ermez işlerine okuyup üfleyip yaptılar masraf 55 dediler değişen parça bu dediler bende kuzu kuzu elinize sağlık dedim

15097

15097

Üye
valla bende anlamadım ne alaka dedim sorun yazılımsal görünüyor dedim jtag ile boot repair yapmak lazım diye düşün düm ama servis bu usta akıl sır ermez işlerine okuyup üfleyip yaptılar masraf 55 dediler değişen parça bu dediler bende kuzu kuzu elinize sağlık dedim
:kop2:

Okeanus

Okeanus

Üye
telefonunuzun acilisinda 3g'e hosgeldiniz diye bir sey yaziyor mu?

vada_vada

Üye
    Konu Sahibi
yazıyo usta tahminim fw attılar çünkü açılışta s8003 yazmaya başladı birde parça değişti dediler yan tuş için ola bilir konunun başında belirt miştim yan tuş kilidi basmıyor diye fw artı tuş toplam 55 dediler neyse verdik bikere yapacak bişey yok

15097

15097

Üye
yazıyo usta tahminim fw attılar çünkü açılışta s8003 yazmaya başladı birde parça değişti dediler yan tuş için ola bilir konunun başında belirt miştim yan tuş kilidi basmıyor diye fw artı tuş toplam 55 dediler neyse verdik bikere yapacak bişey yok
55 liraya iyi değil mi? :hmmm

vada_vada

Üye
    Konu Sahibi
aslın da durup düşününce iyi sayılır haklısın

.BlueTR

.BlueTR

Üye
kazıkladıklarını sanmıyorum.
çünkü sim kart ve hafıza kartı yuvası değişmiş.
olmazsa olmazlar :D

taka78

Üye
bence kazıklama yok ama durumu olan birisi ise ona para verceğine yeni telefon alırdım daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt