S8000 jet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taka78

Üye
aynen hele bide suikastçi ise arkadaş tam olur :d: :D şaka bi yana ben özellikle durumu iyi ise dedim :nono:

15097

15097

Üye
aynen hele bide suikastçi ise arkadaş tam olur :d: :D şaka bi yana ben özellikle durumu iyi ise dedim :nono:

dedin dedinde 55liralik masraf var diye kimse (durumu iyi olan kisiler bile) telefonunu degistirmez.sonucta telefonda pek fazla hasar yok.

vada_vada

Üye
    Konu Sahibi
konu yine 3310 a geldi demek bende daha nezaman bu 3310 gündeme gelecek diye bekliyordum :)

arıza okdarda büyük değildi tlf nun fiyatını tamir masrafına oranladıgında 250 tl lik tlf na 50-55 liralık tamır masrafı bence normal geldi bana ve yaptırdım

15097

15097

Üye
konu yine 3310 a geldi demek bende daha nezaman bu 3310 gündeme gelecek diye bekliyordum :)

arıza okdarda büyük değildi tlf nun fiyatını tamir masrafına oranladıgında 250 tl lik tlf na 50-55 liralık tamır masrafı bence normal geldi bana ve yaptırdım
en iyisini yapmıssın :oke:

taka78

Üye
haklısın gardaş iii yapmışsın :oke: da sen neden sonunda 3310 geldi muhabbet dedin merak ettim

15097

15097

Üye
taka78 seni anlamakta güclük cekiyorum :no:

- - - Eklendi - - -

taka78 seni anlamakta güclük cekiyorum :no:

Expert.Ali

Üye
S8000 jet sorunu çözüldü ama ne alaka bende anlamadim simkart ve hafiza kartinin takildigi bölüm değiştirildi masrafi 55 tl gitti ama sorun cözüldü kamerada normale döndü benim sinir lerimde biraz yatişti yardimlariniz için tşklerimi sunar iyi forumlar dilerim

cihazı kendi yetkili servisine mi götürdünüz? yani samsung yetkili servisine? bende bir tane samsung s8000jet aldım spot lardan cihazlan bir gün bi pdf dosyasına bakarken dondu ve ekran karardı ve artık hıc birseye tepki vermiyor oyuncak telefon gibi oldu :( bende götürüyüm bakalım yetkili servisine ne diyecekler bakalım! cihazı 250tl ye almıştım :( 55tl yapsalar iyi
bu olmadan once cihaza s800mcejj3 sürümünü yüklemiştim ve bu sürümden sonra beşgen tuşunu tuş kilidindeyken algılamıyordu kilid acıldıktan sonra algılıyordu? arkadaslar bu cihaza yeni sürüm yüklemek isteyenlere s800mcejc1 sürümünü yüklemenizi öneririm bu sürüm s800mcejj3 daha iyi cihazada daha önceden s800mcejj3 sürümünden önce s800mcejc1 sürümü vardı ve bunda tuş kilidinde beşgen tuşunu algılıyordu !

Expert.Ali

Üye
merhaba arkadaşlar BCM213x1_Downloader_v0.88(C) bu program ne işe yarıyor ve nasıl kullanıldığını öğrenebilirmiyim iyi günler!

racer23

racer23

Üye
servise goturun kingston 8 gb micro kart ı onerırım jetroid yuklettırın hızı tadın :)

Expert.Ali

Üye
arkadaşlar cihazı servise götürdüm ve cihazın büyük bir ihtimalle anakart değişmesi gerektiğini söylediler en az 75tl tutar mış anakart parcanın fiyatı ayrı tabi o daha pahalıymış elimden gelenleri denedim ama sonuc alamadım örneğin micro usb ucunun 4 ve 5 inci uclarını 300k direncle download moduna lamaya çalıştım gene tepki yok bu anakartın üstünden hangi parca arza yapmış olabilirki o parcayı ben kendim değiştire bilirmiyim acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt