Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim telefonda bataryada yeni ki 3 ay oldu alali.d
ayhan123456
Üye
arkadaşlar telefonu 3gden edge ye alın en az 4 saat internette sörf yapsanız ısınmaz biraz hızı düşük ona katlanın lakin joikuspot kullanırken ısınmayan telefon icat edilmedi .d ben onu kullanırken önce telefondan biraz büyük mermer parçasını iyice soğutup sonra telefonu şarja takıp buz gibi mermern üzerinde kullanıyorum en çözüm bu gibi..d .d
arkadaşlar telefonu 3gden edge ye alın en az 4 saat internette sörf yapsanız ısınmaz biraz hızı düşük ona katlanın lakin joikuspot kullanırken ısınmayan telefon icat edilmedi .d ben onu kullanırken önce telefondan biraz büyük mermer parçasını iyice soğutup sonra telefonu şarja takıp buz gibi mermern üzerinde kullanıyorum en çözüm bu gibi..d .d
telefonun kılıfını derin dondurucu,buzlukta beklet telefon ısınca kılıfın içine sok daha mantıklı tabi buzlar eriyince
kalpsizşair
Üye
orjinal mermer kılıf satılır,
Telefona özel fan satılır,
Hawa ya da su soğutmalı radyoter takılır,
Telefonu saniyede şoklayarak soğutan cihaz satılır,
gel vatandaş gel gel ...
Alan memnun almayan bin pişman
Bilmem teli aldığımdan beri sürekli 14 saat gidiyo
Penci Hoca
Üye
Benin tel isinin ne oldugunu bile bilmeyo hep buz gibi...
ama simdi bu konuyu izledikden sonra oda degiser..
ersinbakar
Üye
İslemcini kasacak islemlerden uzakdur benim telefonda bazen yumurta kirasim geliyor aldiris etme nimetlerinden faydalan
kalpsizşair
Üye
çok ısınan modellere set üstü ocak monte edilir
cerana
Üye
Bnde nokia e65 bnmde çok ısınıyordu ve sonra batery şişti arka kapağı kırdı o dereceydi. Sonra bataryayı deiştirdm.orjinal 99 tl
dejavu178
Üye
kışın okuldayken bazen kaloriferler açık olmuyodu bende telefonu ısıtıp ısınma aracı olarak kullanıyodum o derece. dokunulmayacak kadar ısınıyor. kasasıda çelik olduğu için ısıyı hemen iletiyor benim tel.
murat_2012
Üye
Virüs var trend micro mobil 6.5 indir tara 5 ve7 virüs vardı