telefonun ısınmasını önlemek !! Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

kamaliyus

Üye
    Konu Sahibi
telefonun ısınmasını önlemek !! Yardım
arkadaşlar e63 kullanıcısıyım telefonumun ısınmaktan başka hiçbir sorunu yok.sırf bu yüzden bazen donuyor bazen de telefonu kapatıyor,ısınma sorunu hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Sırf daha az ısınsın diye arka kapağını çıkarttım yine oldu,biraz daha olursa fan takıcam :D bi yardım lütfen.

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
video az izleyebilirsin benim telefonu youtube programı ısındırıyor bu yüzden o programı az kullanıyorum

AHKE

AHKE

Üye
nokia larda hep olan şey bu bi problem deil bu çunku bende n79 var iki tane ikiside nette cok durunca ısınıyor. Daha dogrusu cogu nokia telefonu

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Telefon elimden düşmüyor arkaplanda oupeng genelde açık oluyor en az 4 saat quake 1,5 saatte rf de maç yapıyorum telefonu ısıtmayı hiç başaramadım nası beceriyorsunuz anlamadım gitti :d: :d:Acaba batarya yeni diyemi fazla ısınmıyor :d:

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Telefon elimden düşmüyor arkaplanda oupeng genelde açık oluyor en az 4 saat quake 1,5 saatte rf de maç yapıyorum telefonu ısıtmayı hiç başaramadım nası beceriyorsunuz anlamadım gitti :d: :d:Acaba batarya yeni diyemi fazla ısınmıyor :d:

JoikuSpot adlı programı yükle bakalım telefon nasıl 10 dakikada ısınıyor :D

kara952

kara952

Üye
Benim telefon n73 bi ara telefon odamda bırakmıştım bi geldim telefon dokunulmayacak kadar ısınmış 1 hafta içinde batarya telefona sığmaz oldu yeni batarya almak zorunda kaldım :( dikkat edin

- - - Eklendi - - -

59 Tl lan yenisi boru değil :D Çok ısındırtmayın telefonlarınızı :D

celilcemre

celilcemre

Üye
tel n95 8gb 2 tarayıcı ile indiriyorun (uc Browser) wifi ilede pc ye internet veriyorum vodafone wap, internet, live bağlantılarını kullanarak birde telde oyun oynuyorum.Telefon barut gibi ısınıyor bazen reset atıyor yazın daha köü oluyor e63 tel küçük kızıma aldım ama o hiç yemiyor

kamaliyus

Üye
    Konu Sahibi

Hangi telefon o acaba ? :D ya yeni nesil telefonların isletim sistemleri ve ramleri yüksek olduğu için sıkıntı yok ama bizde oluyor işte

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
kalpsizşair

kalpsizşair

Üye

Normalde benim telefonda banamısın demiyor o programlarda gelde joikuspot ve youtube programını kullanmaya gel hele o youtube programını 1 saat kullandıktan snra telefonu gelip soğutun artık üstüne tavayı koyup çift sarılı yumurta kırıyorum :d::d::d:

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye

Normalde benim telefonda banamısın demiyor o programlarda gelde joikuspot ve youtube programını kullanmaya gel hele o youtube programını 1 saat kullandıktan snra telefonu gelip soğutun artık üstüne tavayı koyup çift sarılı yumurta kırıyorum :d::d::d:

O da iyi doğalgaz/tüpe para vermekten kurtuluruz :d: Aykut'u Saygıyla anıyoruz... :d: :d:

- - - Eklendi - - -

Konu amacından sapmaya başladı :d:

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
O da iyi doğalgaz/tüpe para vermekten kurtuluruz :d: Aykut'u Saygıyla anıyoruz... :d: :d:

- - - Eklendi - - -

Konu amacından sapmaya başladı :d:

Zaten sapmayan ne kaldı hayatta bırakta şu konuda sapsın :d::d:

AHKE

AHKE

Üye
yok net baglantısı etkin olmadıgı icindir oupengi kullansan snin de ısınabilir arkaplanda oldugu icin etkin degildir baglantı

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
yok net baglantısı etkin olmadıgı icindir oupengi kullansan snin de ısınabilir arkaplanda oldugu icin etkin degildir baglantı
Çoğunlukla bağlantıyı kesip arkaplanda bırakıyorum arada açık kalıyo :d:

ismail

ismail

Üye
beninde E63üm var çok ısınınca dolaba koyuyom. 5 dakka sonra alıp kullanmaya devam ediom.

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
78 model renaultla köye su tesisati dôşemeye gdyoruz araba ısınıyor hararet 100 radyotere su döküyoruz. Acaba bu telfonun neresne dökelim suyu ısınınca :kop2:

• Beğen
Tepkiler: kara952
kara952

kara952

Üye

Üst Alt