Sıra Bana Geldi Telefon Önerilerinizi Bekliyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bertinos

bertinos

Üye
900 tlye 1gb ramli 1ghz işlemcili telefon bulman biraz zor fiyati biraz yükseltmen gerekebilir.Neyse benim arkadaşım da htc evo 3d vardı hayran kalmıştım çok güzel bir cihaz üstelik 1 gb ram 1,2 ghz işlemcisi var ;) üstelik 7 günlük indirimi de var kaçırma derim :oke:

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
evet pek sağlıklı değil çokta sorun olmaz mesela 1ghz'lik cihaza 1.4 yada1.5 ghz yapman çok fazla ömrü kısaltmıyor tabi bu işlemci türüne göre farklılık gösterir..

Ben OC li telefonlara pek sağlıklı bakmıyorum FurkAn abim :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
evet pek sağlıklı değil çokta sorun olmaz mesela 1ghz'lik cihaza 1.4 yada1.5 ghz yapman çok fazla ömrü kısaltmıyor tabi bu işlemci türüne göre farklılık gösterir..
Olsun abim sonuçta bizin OC lediklerimiz fabrika çıkışı olmuyor ;) Üstüne zaten çekirdeği zorluyorsun ki Android'in çekirdeğini de biliyoruz abim ;)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
​haklısın 2.el seçeneğim de var :) o yüzden biraz s2'ye doğru kaydım şimdi bir tane buldum telpa garantili küçük bir çatlağa sahip ki bu benim için önemli değil 900 lira diyor indirmeye çalışıcam...

Üstelik seçeneklerin arasında 2. el var iken ;)

- - - Eklendi - - -

usta çok haklısın kamera ve ram bakımından biraz geri planda ama sırf tasarımına ölüyorum cihazın ama alıcam diye bir kaide yok şu an s2 1.sırada..
Ben sana birşey söyleyeyim mi? Kendim olsaydım kesinlikle Sola almazdım. Fiyatına göre sadece işlemci ve ekran kartı yüksek diğer özellikleri kendi seviyesindeki telefonlardan bile düşük. 5MP kamera, 512 MB Ram, SAR değeri beni soğuttu :(

Xperia Sola alma.

- - - Eklendi - - -

biz türküz usta fabrika çıkışlı kullanmak bize yakışmaz :) ama dediklerinde sana sonuna kdar katılıyorum..

Olsun abim sonuçta bizin OC lediklerimiz fabrika çıkışı olmuyor ;) Üstüne zaten çekirdeği zorluyorsun ki Android'in çekirdeğini de biliyoruz abim ;)

enes-1907

enes-1907

Üye
Xperia Neo V öneririm. RAM sorunu yok :oke: İşlemcisi 1 Ghz o.c ile daha yukarı çekebiliyorsun. HDMI çıkışı olması lazım çünkü Xperia Pro'da var :)

ileride ram sorunu çekebilir arkadaş furkancım..sen veya ben şu anda elimizde telefon olmasa telefon almaya karar versek 1gb ramdan aşağı almayız çünkü ileride sorun yaşayabiliriz..ben şahsen şu an kaygılıyım.ileride benim telefon ram yetersizliliği yüzÜnden açamadığı ilk oyunda değiştircem telefonu aslında şimdi değiştircektimde biraz bekleyimde s4 felan çıkar one xl felan çıkar onlara bakarız..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
​haklısın 2.el seçeneğim de var :) o yüzden biraz s2'ye doğru kaydım şimdi bir tane buldum telpa garantili küçük bir çatlağa sahip ki bu benim için önemli değil 900 lira diyor indirmeye çalışıcam...
Daha iyilerini rahatlıkla bulabilirsin abim ;) Sitede tüm sayfaları turla derim :)

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ileride ram sorunu çekebilir arkadaş furkancım..sen veya ben şu anda elimizde telefon olmasa telefon almaya karar versek 1gb ramdan aşağı almayız çünkü ileride sorun yaşayabiliriz..ben şahsen şu an kaygılıyım.ileride benim telefon ram yetersizliliği yüzÜnden açamadığı ilk oyunda değiştircem telefonu aslında şimdi değiştircektimde biraz bekleyimde s4 felan çıkar one xl felan çıkar onlara bakarız..

Ben bu telefonu 4 sene kullanacağım :) Kafaya koydum. 4 sene olmasa bile en az 2 sene idare edip 1 seneyi zorlayacağım. Daha ilk taksitlerini ödüyorum :ehe

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Hacı sen Xperia'ları tarif ediyorsun Sola ve Pro güzeldir diğerleride iyidir (Sony katalog gibi kaç tane telefonu var bilmiyorum 300 vardır belki her gün 1 tane çıkıor :D )

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hacı sen Xperia'ları tarif ediyorsun Sola ve Pro güzeldir diğerleride iyidir (Sony katalog gibi kaç tane telefonu var bilmiyorum 300 vardır belki her gün 1 tane çıkıor :D )

:kop2: Sony TV işini bıraktı telefonda ilerliyor :ehe

enes-1907

enes-1907

Üye

Ben bu telefonu 4 sene kullanacağım :) Kafaya koydum. 4 sene olmasa bile en az 2 sene idare edip 1 seneyi zorlayacağım. Daha ilk taksitlerini ödüyorum :ehe
bende senin gibi düşünüyordum da gördümki yeni çıkan oyunlar hem muhteşem hemde aşırı ram yiyor.baksan sende 4 sene 2 sene derken 1 sene ye düşmüşsün valla taksitte öde öde bitmiyor ha :kop2:

cyber

cyber

Üye
galaxy ace 2 ,s advance ,galaxy r

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
bende senin gibi düşünüyordum da gördümki yeni çıkan oyunlar hem muhteşem hemde aşırı ram yiyor.baksan sende 4 sene 2 sene derken 1 sene ye düşmüşsün valla taksitte öde öde bitmiyor ha :kop2:

Evet dediğin gibi oluyor. Kardeşim ATRIX alacakmış, kendisi beğenmese onunla Xperia Pro'yu değişiriz :ehe

xPaSHax

xPaSHax

Üye
butcene uygun en ıyı cıhaz galaxy s2 dıye dusunuyorum :oke:

• Beğen
Superfan

Superfan

Üye
Dosum ben 1000TL ' ye Galaxy Nexus gördüm.Tabi Atrix ' in donanımı fiyatına daha uygun.Hayırlı olsun :tebessüm:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Hayırlı olsun

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
bende seninle aynı fikirdeyim kardeşim bakalım şu an araştırıyorum ama hala önerilere açığım belirtmek isterim...
butcene uygun en ıyı cıhaz galaxy s2 dıye dusunuyorum :oke:

- - - Eklendi - - -

usta işine karışmış gibi olmayayım ama hayatımda hiç taksitli ve sıfır cihaz almadım istisnalar hariç bir kere almışlığım oldu..fakat satmaya gelince acısı kötü çıkıyor ben hep 2.el alıyorum bende olan cihazı beğenenlere karımı koyup satıyorum aydan aya cihaz değiştiriyorum maxAilesi beni iyi bilir :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
bende seninle aynı fikirdeyim kardeşim bakalım şu an araştırıyorum ama hala önerilere açığım belirtmek isterim...

- - - Eklendi - - -

usta işine karışmış gibi olmayayım ama hayatımda hiç taksitli ve sıfır cihaz almadım istisnalar hariç bir kere almışlığım oldu..fakat satmaya gelince acısı kötü çıkıyor ben hep 2.el alıyorum bende olan cihazı beğenenlere karımı koyup satıyorum aydan aya cihaz değiştiriyorum maxAilesi beni iyi bilir :ehe

:oha: Bak ben tam tersiyim, taksitli alırım sıfır alırım ve hiç değiştirmem.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca telefonumla öyle bi ilgilenirim ki, bir alırım pir alırım. Galaxy S II'si olan bile kıskanır :ehe

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
:alkisvay canına gerçekten iddalı bir konuşma oldu ama şöyle birşey var şu an teknoloji inanılmaz ilerliyor haksızmıyım?sen bu telefona alışana kadar bir bakmışsın senin cihaz çok geride kalmış bu insana koyar değilmi?? :)

:oha: Bak ben tam tersiyim, taksitli alırım sıfır alırım ve hiç değiştirmem.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca telefonumla öyle bi ilgilenirim ki, bir alırım pir alırım. Galaxy S II'si olan bile kıskanır :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:alkisvay canına gerçekten iddalı bir konuşma oldu ama şöyle birşey var şu an teknoloji inanılmaz ilerliyor haksızmıyım?sen bu telefona alışana kadar bir bakmışsın senin cihaz çok geride kalmış bu insana koyar değilmi?? :)

Hakılısın :) Önceden Nokia 5230 ile gurur duyardım. Ancak yetmezlikler içinde kalınca mecburen yeni bir telefon aldım. O da yetmeyince yenisi :) Ne yapalım hayat böyle oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt