Sıra Bana Geldi Telefon Önerilerinizi Bekliyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
Sıra Bana Geldi Telefon Önerilerinizi Bekliyorum :)
Maxicep'teki üyeliğim boyunca birçok arkadaşa var olan bütçe ile en iyi cihazı önermeye çalıştım fakat şimdi sıra bana geldi terzi kendi söküğünü dikemez :) bir cihaz almayı düşünüyorum en fazla 900 liraya kadar sıfır veya ikinci el hiç fark etmez..başlıca istediğim özellikler ise

android işletim sistemi,
HDMI çıkışı,
tasarımı,
ram olarak 1 gb olması mükemmel olur,
işlemci hızı 1 ghz olsun fark etmez overclock çekeriz :)

NOT:var olan bu bütçe ile istediklerim örtüşmeye bilir ama buna yakınını önerirseniz memnun olurum yorum yazan eller dert görmesin :) Birde galaxy s2 satan arkadaşlarım varsa benle irtibata geçsinler anlaşma yoluna gidebiliriz...

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
sony xperia telefonlarada bak istersen mesala yenilerden olan xperia sola ya bak

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Galaxy S2 yi uygun fiyata bulabilirsin abim :) Yurtdışı sıfır veya 2.el garantili 900 TL ye bulabilirsin :) Buraya bir bakmanı tavsiye ederim ;)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
hocam o cihazlar acayip ilgimi çekiyor fakat sd yuvasının olmaması çok dezavantaj bir durum..neo almak istiyorum fakat ram sıkıntısı çekeceğimi biliyorum..daha öncede vardı bende hatta şu an xperia arc var cyanogenmod kullandığım halde yinede ramden dolayı sıkıntı yaşıyorum..
sony xperia telefonlarada bak istersen mesala yenilerden olan xperia sola ya bak

- - - Eklendi - - -

2. el garantili tam istediğim gibi düşse havada kaparım sanırım :) sahibinden.com benim yuvam sayılır :) teşekkür ederim önerin için..
Galaxy S2 yi uygun fiyata bulabilirsin abim :) Yurtdışı sıfır veya 2.el garantili 900 TL ye bulabilirsin :) Buraya bir bakmanı tavsiye ederim ;)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Evet 900 TL'ye S2.:eller:

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hacı xperia solada sd yuvası var. hafıza kartı takabiliyorsun ki 32gb kadar.

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Neo V yi bıraktık şimdide Galaxy S ye geçtik :D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve ByYlmzZz
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Xperia Neo V öneririm. RAM sorunu yok :oke: İşlemcisi 1 Ghz o.c ile daha yukarı çekebiliyorsun. HDMI çıkışı olması lazım çünkü Xperia Pro'da var :)

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
evet usta varmış peki ram durumu nedir 1 gb'mı?
hacı xperia solada sd yuvası var. hafıza kartı takabiliyorsun ki 32gb kadar.

- - - Eklendi - - -

usta ben kullandım o cihazı çok fazla sistemle uğraşıyorum çok fazla oyun uygulama yüklüyorum elbette az geliyor yoksa neo'yu tek geçerim..
Xperia Neo V öneririm. RAM sorunu yok :oke: İşlemcisi 1 Ghz o.c ile daha yukarı çekebiliyorsun. HDMI çıkışı olması lazım çünkü Xperia Pro'da var :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
evet usta varmış peki ram durumu nedir 1 gb'mı?

- - - Eklendi - - -

usta ben kullandım o cihazı çok fazla sistemle uğraşıyorum çok fazla oyun uygulama yüklüyorum elbette az geliyor yoksa neo'yu tek geçerim..

RAM 512MB diye biliyorum...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Xperia Sola hafıza kartını 32GB'a kadar destekliyor.
5GB dahili hafızası mevcut (kullanıcıların kullanabileceği)
5MP kamerası var, 720p HD video çekebiliyor (30 fps)
Çift çekirdekli 1 Ghz işlemcisi var
Mali-400 gpu'su var (çok iyi)
1,25 SAR oranı var
Dış sesi biraz düşük gibi, 60db civarı ses çıkarıyor (Xperia Pro'm var o bile bazen yetersiz kalabiliyor 75db civarı ses çıkarıyor)
Pil ömrü Neo V, Pro ile aynı.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Motorola atrix olabilir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
512 MB RAM'i var.

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
​tasarımı güzel değil ama teknik özellikleri fiyata göre on numara..
Motorola atrix olabilir.

- - - Eklendi - - -

sar değeri normalin biraz üstünden gibi sanki...bu cihazı her yönüyle seviyrum şu an 2.el çok az kullanılmış avea'dan alınmış garantili sola buldum 800 tl'ye ne dersiniz??
Xperia Sola hafıza kartını 32GB'a kadar destekliyor.
5GB dahili hafızası mevcut (kullanıcıların kullanabileceği)
5MP kamerası var, 720p HD video çekebiliyor (30 fps)
Çift çekirdekli 1 Ghz işlemcisi var
Mali-400 gpu'su var (çok iyi)
1,25 SAR oranı var
Dış sesi biraz düşük gibi, 60db civarı ses çıkarıyor (Xperia Pro'm var o bile bazen yetersiz kalabiliyor 75db civarı ses çıkarıyor)
Pil ömrü Neo V, Pro ile aynı.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben OC li telefonlara pek sağlıklı bakmıyorum FurkAn abim :)

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hacı burdan özelliklerine ve detaylı bilgi alabilirsin ve site güvenilir bu siteden alışveriş yapanlar hem memnun ve xperia solanın fiyatıda uygun haberin olsun.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben sana birşey söyleyeyim mi? Kendim olsaydım kesinlikle Sola almazdım. Fiyatına göre sadece işlemci ve ekran kartı yüksek diğer özellikleri kendi seviyesindeki telefonlardan bile düşük. 5MP kamera, 512 MB Ram, SAR değeri beni soğuttu :(

Xperia Sola alma.

• Beğen
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
o zaman ace plus alsın.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben sana birşey söyleyeyim mi? Kendim olsaydım kesinlikle Sola almazdım. Fiyatına göre sadece işlemci ve ekran kartı yüksek diğer özellikleri kendi seviyesindeki telefonlardan bile düşük. 5MP kamera, 512 MB Ram, SAR değeri beni soğuttu :(

Xperia Sola alma.
Üstelik seçeneklerin arasında 2. el var iken ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt