Yeter Artık!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Yeter Artık!!!
Android bölümündeki skandallar yine artıyor. O kadar üst konu açıyoruz. Sonra insanlar Galaxy S3 ün GPU'sunun ne olduğunu, nasıl oyun yüklendiğini soruyor. Yazık!! Ne diyelim. Sonra o konular eskiyor ve birkaç kişi tarafından hortlatılınca ceza alıyorlar. Modlar adminler yardım edin android bölümü çöplüğe döndü :off:

• Beğen
Tepkiler: Dede

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dostum yapacak bir şey yok. Ancak o bölüme bakan mod arkadaşlar orasıni adam eder. Isyanin haklı diyeceğim.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Dostum yapacak bir şey yok. Ancak o bölüme bakan mod arkadaşlar orasıni adam eder. Isyanin haklı diyeceğim.
helal be şehriyar ve kayra beyle görüşcem bider hepsi yeni üye okusalarya o kadar üst konu var benimde var incele istersen

KayraBey

KayraBey

Üye
Takdir edersiniz ki henüz yeniyim.Herşeyi kendi kafama göre yapamıyorum.Destek bölümünde bakınız kaç konu taşıdım.Hepimiz durumun farkındayız.Gerekeni yapacağız inşallah.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Takdir edersiniz ki henüz yeniyim.Herşeyi kendi kafama göre yapamıyorum.Destek bölümünde bakınız kaç konu taşıdım.Hepimiz durumun farkındayız.Gerekeni yapacağız inşallah.
üst konu linki verip kilitliyosunuz post kasmış oluyo zaten ahmet abi maxicep te bence bu konularda adam gibi kurallar olmadığı için herkes kafasından geçeni yazıyo o zaman bende rom ve root nedir yardım edin diye konular açıyım olmadı böyle

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Yeni üye olanlarda durum böyle malesef ne yapabiliriz ki? Anca açılmış konulara müdahale edebiliyoruz, ediyoruz da.
Adamın kulağından tutup üst konuları oku öyle konu aç mı diyeyim?

Forum kuralları okunmuyor, isteyen istediği yere konuyu açıyor, biz taşıyoruz.
Arama yapılmıyor, konu açıp "gta3 paylaşabilecek var mı" demek daha kolay geliyor, biz müdahale ediyoruz.
Her gün onlarca konu taşıyorum romlarla güncellemelerle ilgili, android destek bölümünden, modifikasyon destek bölümüne. Bakarsanız görürsünüz sürekli "taşındı" izleri var.

Bunların dışında yapabilecek bir şey yok.. Biz, bizlere düşen görevi yapmaya çalışıyoruz..
Sizler de yardımcı olmak istiyorsanız şikayet sistemi kullanıp düzeni sağlamada katkıda bulunabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Şehriyar gel seni öpücem :op: :op:

ANIL

ANIL

Admin
bence android genel symbian^3 genel bölümlerinde açılan konular onaya gidebilir.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Yeni üye olanlarda durum böyle malesef ne yapabiliriz ki? Anca açılmış konulara müdahale edebiliyoruz, ediyoruz da.
Adamın kulağından tutup üst konuları oku öyle konu aç mı diyeyim?

Forum kuralları okunmuyor, isteyen istediği yere konuyu açıyor, biz taşıyoruz.
Arama yapılmıyor, konu açıp "gta3 paylaşabilecek var mı" demek daha kolay geliyor, biz müdahale ediyoruz.
Her gün onlarca konu taşıyorum romlarla güncellemelerle ilgili, android destek bölümünden, modifikasyon destek bölümüne. Bakarsanız görürsünüz sürekli "taşındı" izleri var.

Bunların dışında yapabilecek bir şey yok.. Biz, bizlere düşen görevi yapmaya çalışıyoruz..
Sizler de yardımcı olmak istiyorsanız şikayet sistemi kullanıp düzeni sağlamada katkıda bulunabilirsiniz.
onay sistemini her konu açarken aktif hale getirsek mod lazm derseniz ben burdayım :ehe

- - - Eklendi - - -

bence android genel symbian^3 genel bölümlerinde açılan konular onaya gidebilir.
bi kategoriye göre gidiyo ama ne bilmiom

- - - Eklendi - - -

Şehriyar gel seni öpücem :op: :op:
bende seni öpücem :op:

KayraBey

KayraBey

Üye
Diğer moderatör arkadaşların özel işleri sebeiyle forumda son günlerde aktif olmayışından dolayı birazcık karışıklık olmuştur.Şehriyar geri döndü.Benden çok daha tecrübeli olduğu için kısa zamanda bölümü düzeltecektir.Hem bana yardımcı oluyor hem bölümle ilgileniyor.Ona da hak verin.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bayram değil seyran değil öpen öpene :ehe

Praet0r2

Üye
mod lazımsa ben talibim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt