Sizce İmza Olarak Hangisini Kullanmalıyım? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi sizce?

• 1 mi?

Kullanılan: 3 50.0%
  • 2 mi?

Kullanılan: 0 0.0%
  • 3 mü?

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
Onu şimdi ayarladım imzadaki şuan biraz daha farklı, dediğin gibi isimi biraz daha ön plana aldım.. Bu arada senin avatar şekil olmuş...:D

Şu anki imza bence yine iyi değil.Hala şimşekler önde.Avatar hoşuma gitti dün değiştirdim :p Sence kim döver :kop2:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi

Şu anki imza bence yine iyi değil.Hala şimşekler önde.Avatar hoşuma gitti dün değiştirdim :p Sence kim döver :kop2:
Elmamın ağzı çok büyük işi çabuk bitirir gibi, ama droidde çok çevik ve seri hareket çeker yani, :hmmm bilemedim şimdi :bilmm :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Elmamın ağzı çok büyük işi çabuk bitirir gibi, ama droidde çok çevik ve seri hareket çeker yani, :hmmm bilemedim şimdi :bilmm :ehe

Süper bir gözlem hiç dikkat etmemiştim.Hakikatten bir lokmada yutar elma bu yeşil çocuğu :)

Neyse konunu dağıtmayayım.İmza hala gözüme hoş gelmiyor...

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Üstad şu an kullandığın imza güzel fakat , yıldırımla ismin renkleri farklı olursa isim öne çıkar sanki... Şöyle uyumlu bir renk seç ismi ön plana çıkaran..

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Üstad şu an kullandığın imza güzel fakat , yıldırımla ismin renkleri farklı olursa isim öne çıkar sanki... Şöyle uyumlu bir renk seç ismi ön plana çıkaran..
Anladım refikim, ozaman yıldırımı karartayım isim beyaz kalsın :ehe ;)

şaka şaka anladım tamam bir de öyle deneyim... Teşekkürler...:op:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt