800-900 tl iphone 4s[sim lock]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
800-900 tl iphone 4s[sim lock]
arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorm ama tel seçimi için çok konu açtım farkındayım kusura bakmayın telefon seçimi çok zor bizim tanıdıklar şimdi bulgaristana gitcek orda 800-900 tl ye sim lock farketmez iphone 4s bulunabilir mi yoksa s2 alcam bu fiyata ordan başka öneriniz varsa söyleyin lütfen şimdiden :tşk:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bir arkadaşım sim-lock'lusunu böyle bir fiyata aldığını iddia ediyordu ama emin değilim doğru olabilir.İyice araştır bir de eline o kaliteli çakmalardan gelmesin.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
geveyi pasaport kaydı derken 1100ü falan bulur ayrıca garantiside sorun

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
Bir arkadaşım sim-lock'lusunu böyle bir fiyata aldığını iddia ediyordu ama emin değilim doğru olabilir.İyice araştır bir de eline o kaliteli çakmalardan gelmesin.

çakmayı anlarlar herhalde :D fiyatları öğrenebileceğim bi site bulamadım açıkcası

Placebo-

Placebo-

Üye
Pasaport kaydı felan feşmekan sana en az 1.100 TL'ye patlar. İkinci el 4 al daha iyi. :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
dostum apple store fiyatı zaten
£499.00

HakaN-06

HakaN-06

Üye
hemen hemen aynı şey dostum aradaki farkıda zaten geveye veriyosun yanlış bilmiyorsam

HakaN-06

HakaN-06

Üye
haa dostum jb yapınca simlock açılıyor diye bir şey duymuştum nette ama tam bilmiyorum araştır derim. 4s almazsan s2 al tabi

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorm ama tel seçimi için çok konu açtım farkındayım kusura bakmayın telefon seçimi çok zor bizim tanıdıklar şimdi bulgaristana gitcek orda 800-900 tl ye sim lock farketmez iphone 4s bulunabilir mi yoksa s2 alcam bu fiyata ordan başka öneriniz varsa söyleyin lütfen şimdiden :tşk:
diyelimki 900e buldum TR'ye telefon getirtmek 100tl vergi oldu 1000i buldu daha birşeyler daha çıkar 1.100 ü bulur bence alıcaksan ya s2 ya da i4 al daha iyi olur

Superfan

Superfan

Üye
Vergi almazlar.Akrabaları elle getirecek.Vergi alsalardı...1300 tl yi geçerdi ve s2 nasıl 750 tl?? Yurtdışındaki s2 değil.mi? Türkiyede çok daha pahalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt