Galaxy S2 mi, iPhone4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S2 mi, iPhone4 mü ?

• Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 mi, iPhone4 mü?
Arkadaşlar İ4 alıcaktım fakat yine ikilem arasında kaldım sizce hangisi alınır, neden?Kafayı yicem en son bu telefonlar yüzünden.2 cihaz hakkında pek bilgim yok hiç kullanmadım.Avantajları ve dezavantajlarını yazarsanız cihazların sevinirim teşekkürler.

Cihazlarda özellikle internet, oyun ve uygulama arıyorum

Geniş anlatımlarınızı bekliyorum.

Symbianize

Symbianize

Üye
Oyunmu oynamak istiyosun ne amacla kullancaksin

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Galaxy S2 derim.4s mi s2 mi deseydin tartışmasız 4s derdim ama bence s2 daha üstün.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Symbianize

Symbianize

Üye
Suan iphone 4 te kasacak oyun yok internetide mukemmel ekran boyutu sikinti olmayacaksa i4 derim

ultra 21

Üye
iphone almaya yetecek para varsa s3 al bence :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Şöyle anlatayım S2 de 4.3 inç ekran var.İphone 4 ün tek artısı yazılımı.Widget lar olsun ve diğer her şeyi ile iphne 4 den üstün bence. iOS da JB yapmadan rahatça dolaşamazsın hiç bir işe yaramaz kapalı kutu olur..Ayrıca donanımsal olarak s2 çok çok daha üstün..4s'e bir şey diyemem özellikleri ile sürümünün önüne geçiyor.

Symbianize

Symbianize

Üye
Androidinde donanm somurdugunu biliyoruz ve asphalt7 yi one x bile kasarken i4 kasmiyo i4un dezavantaji ekran kucuk

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Androidinde donanm somurdugunu biliyoruz ve asphalt7 yi one x bile kasarken i4 kasmiyo i4un dezavantaji ekran kucuk
Yahu GPU sunu da biliyorum kardeşim 4s ile karşılaştırmıyoruz sonuçta 4 ile karşılaştırıyoruz..4 Cortex A8 kullanıyor 1000 MHz iken Gs2 Cortex A9 kullanıyor 1200 MHz..Ayrıca kamerası birinin 8 mp iken diğeri 5 mp..Video kalitesinde gs2 1080p kalitesinde videolar çekerken 4 de 720p çekiyor..

• Beğen
.BlueTR

.BlueTR

Üye

Şöyle anlatayım S2 de 4.3 inç ekran var.İphone 4 ün tek artısı yazılımı.Widget lar olsun ve diğer her şeyi ile iphne 4 den üstün bence. iOS da JB yapmadan rahatça dolaşamazsın hiç bir işe yaramaz kapalı kutu olur..Ayrıca donanımsal olarak s2 çok çok daha üstün..4s'e bir şey diyemem özellikleri ile sürümünün önüne geçiyor.
+1 bencede.
ama ben yinede 4s ide o kadar iyi bulmuyorum.alırsam sırf siri için alırım.

O-Xan

O-Xan

Üye
Bence biraz daha biriktir veya kat, S3 al yada 4S al.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
S2 tercihimdir...

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye

fanboyluk yapma 4 daha önce çıktı S2 nin rakibi olamaz yanından bile geçemez ios stabilitesini yerler şu günden sonra ... donanıma aç bir sistem lafı da ne kadar cahilce yaa donanımsız ürün göster bana ... one x bile oyunda donuyor-- ama 4 kasmadan oynatıyor demş benim PC de silkroad online 5 defa açabiliyor ama donanımhaber'in flash yüklü sitelerinde donuyor hata veriyor...bazen 5 oyun açıkken 4 GB'lık RAM boş gözüküyor --- bazende tam tersi %100 dolu oluyor one x bir defa oyun da takıldı diye android işletim sistemi donanıma aç bir sistemoldu... LG 2 GB lık RAM çıkardı diye donanıma aç bir sistem oldu android 4 çekirdekli telefonlara geçti diye donanıma aç bir sistem oldu ... boş boş konuşmayı ne kadar çok seviyorsunuz ..İphone de 4 çekirdekli telefonla çıkınca aç bir sistem olacak derim de boş konuşmayı sevmiyorum...işletim sistemini donanımsız çalıştır sonra konuş...

• Beğen
Tepkiler: klongs ve MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

fanboyluk yapma 4 daha önce çıktı S2 nin rakibi olamaz yanından bile geçemez ios stabilitesini yerler şu günden sonra ... donanıma aç bir sistem lafı da ne kadar cahilce yaa donanımsız ürün göster bana ... one x bile oyunda donuyor-- ama 4 kasmadan oynatıyor demş benim PC de silkroad online 5 defa açabiliyor ama donanımhaber'in flash yüklü sitelerinde donuyor hata veriyor...bazen 5 oyun açıkken 4 GB'lık RAM boş gözüküyor --- bazende tam tersi %100 dolu oluyor one x bir defa oyun da takıldı diye android işletim sistemi donanıma aç bir sistemoldu... LG 2 GB lık RAM çıkardı diye donanıma aç bir sistem oldu android 4 çekirdekli telefonlara geçti diye donanıma aç bir sistem oldu ... boş boş konuşmayı ne kadar çok seviyorsunuz ..İphone de 4 çekirdekli telefonla çıkınca aç bir sistem olacak derim de boş konuşmayı sevmiyorum...işletim sistemini donanımsız çalıştır sonra konuş...
Android'in sistemdeki Ram'i çok yediği doğru bu yüzden 4S ile karşılaştırılamıyor zaten ki yanından geçemiyor bence.2 si de çift çekirdek ama iOS ve Android farkı ortaya çıkıyor..Ama 4 ile S2 karşılaştırmasında 4 ün şansı yok..Ha derseniz ki PPİ değeri daha yüksek ben de derim ki biri TFT ekran diğeri Super Amoled Plus..

• Beğen
Tepkiler: Kerim. ve Elektr0
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Kesinlikle Samsung Galaxy S II.Yakın bir para verirsin ama çok daha güçlü bir cihaza sahip olursun.Galiba tek sorunu ısınma.:ehe

Elektr0

Elektr0

Üye
4.1 jelly bean ile Android gerçekten bir tatından yenmez sistem oldu ki artık bazı fan boyların işine gelmeyecek...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
telefon alirken sadece ozelliklerini araştirmayin derim. Gecen hafta iphone4s 16gb siyah iki yil garantili 12 taksit 1580tl'ye aldim. Buyuk teknoloji marketlerini hipermarketleri takip edin buyuk indirim kampanyalari yapiliyor :oke:

klongs

klongs

Üye
​s2 kesinlikle

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt