Nokia'Ya Helal Olsun ..

Sponsorlu Bağlantılar

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

O parayı nasıl elde ettiklerini biliyor musun? Hem ben nları akrabalıktan red ettim. Geçen sene bizim Ağrı-Doğubayazıt arasındaki 100 KM'lik yolu NesCe İnşaat yaptı. Şimdi yollar hep çukur ve dengesiz. NesCe İnşaat'ın sahibi dayıma "biz bu yol ihalesinden de çalmasak nasıl ekmek yiyeceğiz?" demiş.

Yani haram para :off:

Allah bildiği gibi yapsın.Bırak bu dünyada yesinler asıl önemli olan dünyada hakedenler, ezilenler haklarını alacaktır zaten.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
gecen gun işyerime bir muşterim geldi yaşi 70in uzerindedir belki daha fazla adam ceketinin ic cebinden telefonunu cikartti bir bakarim ki iphone4 veya 4s'ti. :D
Çarşaflı ninelerde çok görüyorum İphone yahu hiç beklemediğim an yanımda açıyorlar bir bakıyorum PPİ yi gözlerim algılamıyor artık :kıskıs:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Çarşaflı ninelerde çok görüyorum İphone yahu hiç beklemediğim an yanımda açıyorlar bir bakıyorum PPİ yi gözlerim algılamıyor artık :kıskıs:

Neden alırlar bilmem ki.Kullanan insanlara lafım yok ama sadece arama için kullanıpta Iphone almak parayı çöpe atmak gibi geliyor bana çoğu apple ürünü sahibinin amacı kullanmak değil hava atmak malesef.Bu yüzden Apple insanların gözünde zenginlerin 3310'u gibi gözüküyor.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Nokia forever :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Lumia serisi öncesi US'de Nokia ile dalga geçilirdi. N8'i yok fiyata alırdınız. Lumia serisi ile Nokia'nın US prestiji arttı..

- - - Eklendi - - -

Anılbaran zengin çocuklarına seslenmiş. Bilmeden moda gibi iPhone 4S alıyorlar sonra kullanmayı bile bilmiyorlar. Düşünün ki 10 yaşında bir çocuğun cebinde iPhone 4S. Hatta benim kuzenimin çocuğu 3 yaşındaydı, Galaxy SII'yi kemirmeye çalışıyordu. Neymiş? Telefonu alan kuzenim telefona şifre koymuş, şifreyi çözememiş. Telefonu kullanmayınca oyuncak niyetine çocuğa vermiş ki "bir işe yarasın!"

Kıymet bilmeme deniyor buna. Ne yaparsım böyleleri de var. :(

- - - Eklendi - - -

E7 muhteşemdir. Şimdi Nokia E7 kasasında güncel donanımlı bir wp çıkarsa düşünmeden alırım.

MrExpert

MrExpert

Üye

Neden alırlar bilmem ki.Kullanan insanlara lafım yok ama sadece arama için kullanıpta Iphone almak parayı çöpe atmak gibi geliyor bana çoğu apple ürünü sahibinin amacı kullanmak değil hava atmak malesef.Bu yüzden Apple insanların gözünde zenginlerin 3310'u gibi gözüküyor.

Neden parayı çöpe atmak olsunki belki adam kaliteli bir cihazla görüşmek istiyor bunun içinde ıphone alıyor bende sadece telde sadece internet ve az oyun içi kllanıyorum diğer ozellıklerını hiç kullanmam ... Buda benım paramı çope atmış olmam anlamına gelmez kişisel tercihdir bu ayrıca ıphone hava için değil (şahsi kanatim ) kalitesinden ötürü tercih ediliyor..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Neden parayı çöpe atmak olsunki belki adam kaliteli bir cihazla görüşmek istiyor bunun içinde ıphone alıyor bende sadece telde sadece internet ve az oyun içi kllanıyorum diğer ozellıklerını hiç kullanmam ... Buda benım paramı çope atmış olmam anlamına gelmez kişisel tercihdir bu ayrıca ıphone hava için değil (şahsi kanatim ) kalitesinden ötürü tercih ediliyor..

Hocam siz telefonu sadece konuşma için kullanmıyormuşsunuz demekki.Günün 10 saati konuşma yapan bir insan -Iphone'nin ahizesinden daha iyi ses veren telefonlar var- Iphone seçiyorsa bunun sebebi ya başka marka bilmemektir ya da havadır değil mi ?Kalitesinden ötürü demişsiniz sadece konuşma için telefon kullanan biri için daha kaliteli telefonlar mevcut değil mi sizce

bountykiller

bountykiller

Üye

Hocam siz telefonu sadece konuşma için kullanmıyormuşsunuz demekki.Günün 10 saati konuşma yapan bir insan -Iphone'nin ahizesinden daha iyi ses veren telefonlar var- Iphone seçiyorsa bunun sebebi ya başka marka bilmemektir ya da havadır değil mi ?Kalitesinden ötürü demişsiniz sadece konuşma için telefon kullanan biri için daha kaliteli telefonlar mevcut değil mi sizce

haklısın. Konuşmak için mesela 3310 . Hem sesi iyi , hep melodileri iyi hem ucuz (istanbul aksarayda 3310 sıfır 55 tl ;) ) hem kaliteli ...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
haklısın. Konuşmak için mesela 3310 . Hem sesi iyi , hep melodileri iyi hem ucuz (istanbul aksarayda 3310 sıfır 55 tl ;) ) hem kaliteli ...

O kadar olmasa bile çok daha ucuza bir sürü telefon var aynı işi yapabileceği.Hadi konuşmak için bile olsa Iphone istiyor olsun 4 çıkar çıkmaz 4, 4S çıkar çımaz 4'ü satıp 4S'i almanın amacı ne olabilir sizce ? Çoğu kişi bunu yapıyor bundan diyorum.

bountykiller

bountykiller

Üye

O parayı nasıl elde ettiklerini biliyor musun? Hem ben nları akrabalıktan red ettim. Geçen sene bizim Ağrı-Doğubayazıt arasındaki 100 KM'lik yolu NesCe İnşaat yaptı. Şimdi yollar hep çukur ve dengesiz. Xxxx İnşaat'ın sahibi dayıma "biz bu yol ihalesinden de çalmasak nasıl ekmek yiyeceğiz?" demiş.

Yani haram para :off:

dostum bence inşaat firmasının adını kaldır, başına iş alma bide...

- - - Eklendi - - -

O kadar olmasa bile çok daha ucuza bir sürü telefon var aynı işi yapabileceği.Hadi konuşmak için bile olsa Iphone istiyor olsun 4 çıkar çıkmaz 4, 4S çıkar çımaz 4'ü satıp 4S'i almanın amacı ne olabilir sizce ? Çoğu kişi bunu yapıyor bundan diyorum.

şaka bi yanada dediğin doğru. Hava için alınıyor. Maliyeti 300dolar, satış fiyatı 750 dolar. Bence o telfonlara gereksiz verilen parada haramdır...

anılbaran

anılbaran

Üye

Bu nasıl bir tabir Anıl abim :hmmm

biraz degişik oldu haklısın kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Yoo degil Yok veya Hayır Diyebilirsin.Böyle Büyügümün Yanında Yoo Falan Dersem Agzıma Carpar......

ben genellikle agıza çarpanlardan oluyom zaten :D

- - - Eklendi - - -

Anılbaran zengin çocuklarına seslenmiş. Bilmeden moda gibi iPhone 4S alıyorlar sonra kullanmayı bile bilmiyorlar. Düşünün ki 10 yaşında bir çocuğun cebinde iPhone 4S. Hatta benim kuzenimin çocuğu 3 yaşındaydı, Galaxy SII'yi kemirmeye çalışıyordu. Neymiş? Telefonu alan kuzenim telefona şifre koymuş, şifreyi çözememiş. Telefonu kullanmayınca oyuncak niyetine çocuğa vermiş ki "bir işe yarasın!"

aynen . Neymiş efendim kuzenin de iphone var diye adam iphonu kötülüyor yok efendim arkadaşından özenip ilee onun ki nin üstü olacak diye kendini jiletleyenler bile var bu özentilik yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869, Mazlum Somer ve MasteLaa
MrTech

MrTech

Üye
biraz degişik oldu haklısın kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

ben genellikle agıza çarpanlardan oluyom zaten :D

- - - Eklendi - - -

aynen . Neymiş efendim kuzenin de iphone var diye adam iphonu kötülüyor yok efendim arkadaşından özenip ilee onun ki nin üstü olacak diye kendini jiletleyenler bile var bu özentilik yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı

Yoo dedigin icin agiza yiyenlerdensin.yoksa kibar bi dilde soyleyebilecek yasin var.5 yasinda da cocuk degilsin ki sana evet hayiri ogreteyim.lutfen yapmadigin seyi burda yapiyormus havasina cikarma.;)

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Tartisma Cikmasin Yien Lutfen .. Her Tartisma Sonunda Olan Benim Konuma Oluyor Be Arkadaslarr .. :)

Neyseki Bu Konuda Oyle Olmamis .. Ve YeniBirseyler Oqrendik ..

Ben Yinede Nokia Faniyim .. Android Ve IOS Kullanan, Seven Arkadaslara Tesekkurler Yorumlar Icin ..

Herkesin Dusunce Ozqurluqu Vardir .. :)

anılbaran

anılbaran

Üye

Yoo dedigin icin agiza yiyenlerdensin.yoksa kibar bi dilde soyleyebilecek yasin var.5 yasinda da cocuk degilsin ki sana evet hayiri ogreteyim.lutfen yapmadigin seyi burda yapiyormus havasina cikarma.;)

zevk ;)

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer

Üst Alt