galaxy r mi evo 3d mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
galaxy r mi evo 3d mi ?
arkadaşlar sizce hangisi?
ikiside çift çekirdek işlemcili fakat evo3d nin işlemcisi eski mimari bildiğim kadarıyla 1,2 ,galaxy r arm a9 1ghz çift çekirdek
cpu ya gelince galaxy r de tegra 2 evo da adreno 220,evo nun ekranı 3d lcd 4'3 ,galaxy r nin de 4'27 amoled ekran

3vo 3d ye ics geldi galaxy r yi bilmiyorum sizce hangisini almalıyım

Lenneth

Üye
Galaxy R samsung un uvey evlat muamelesi yaptigi cihazlardan, tavsiye etmem.

Evo 3D derim.

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
Galaxy r kesinlikle tegra bile yeter

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy R samsung un uvey evlat muamelesi yaptigi cihazlardan, tavsiye etmem.

Evo 3D derim.
üveye evlattan kasıtın güncelleme olmalı öyle değilmi

aslında haklısın geçen hafta teknosada telefon standında samsung mobil den bir bayan vardı galaxy r yi sorduğumda böyle bir model yok dedi :) var isterseniz özelliklerinide söyleyebilirim veya samsungun kendi sitesinden de bakabilirsiniz diyince yıllardır samsung ta çalıtığını böyle bir modelin olmadığını söyledi :)
kendi elemanları bile modeli bilmiyorsa aslında seninde dediğin gibi haklısın fakat işlemcisinin son nesil olması ve samsung un telefonlarının performans olarak diğer androidli telefonlardan çoğu zaman 1 adım önde olduğunu düşünüyorum vede ikinci elde satmada çok daha rahat satılabiliyor.çok kararsız kaldım

Placebo-

Placebo-

Üye
Evo 3D almak daha mantıklıdır. Tegra iki ve Adreno 220 Galaxy W'ı sollar geçer. :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yanlız galaxy w değil R

evet benimde aklımdan geçen evo3d fakat galaxy r nin işlemcisi daha yeni nesil bir işlemci(a9) ve daha ince eksiği ise güncelleme sanırım sırf bu yüzden evo alacağım gibi görünüyor

bu arada, seni bu saatlerde görmek güzel :D
3D için bence erken ama ikisi arasında Evo 3D

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi

bu arada, seni bu saatlerde görmek güzel :D
3D için bence erken ama ikisi arasında Evo 3D
bu aralar çalışıyorum geceler pek takılamıyorum :) uzun sürmez ama..

3d pekte umrumda değil zaten bursa media markt te test etmiştim belki acemliğimdendir bilmiyorum telefonu tam dik tutmak gerekiyormuş bilmiyordum ben normal telefon gibi 3d yi bakmaya çalıştım pekte iyi değildi ama berbatta olsa 3d si benim için önemli değil.
bu hafta içinde alacağım gerek internet gerekse oyun deneyimlerinde sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum umarım yanılmam.
yanına birde ek batarya almam gerekecek ama katlanacağız artık :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
3d bi tuhaf oluyor.optimus 3d den biliyorum.insanin gozunu sasirtyor:ehe

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
evo 3d yi bugün inceledim.3d sine bakamadım şarjı fazla yoktu.
ama telefon biraz kaba geldi ve ayarlar sekmesınde hızlıca aşşağı sürükleyince anlık takılmalar oldu (en son 4.0.4 3.6 sense yüklü)
bu beni biraz düşündürdü samsung un telefonlarında böyle sıkıntılar olmuyor.
bütçeyi zorlayıp galaxy s2 mi alsam diye düşübüyorum. gs2 yağ gibi akıyor.ikisi arasında 150tl lik fark var bunada değer aslında cunku evo 3d alsam bana nekadar dayanır bılemıyorum ama gs2 en az 2 sene götürür beni

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ben olsam Evo 3D alırdım.Zaten her zaman 3 boyutlu kullanmıyorsun ama arasıra kullanması güzel oluyor birde 3D çekim yapmak falan

cyber

cyber

Üye
galaxy r iyidir tegra 2 iyidir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...