HTC EVO 3D mi ? Sony Ericson Xperia Arc S mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MEGASTRY

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
HTC EVO 3D mi ? Sony Ericson Xperia Arc S mi ?
Arkadaşlar Telefon Alıcağım
EVO 3d çift çekirdekli Arc S tek 1.2 ghz x2 evo 1.4 ghz arc s
1gb ram evo 3d arc s 512 ram
fakat arc s te bir ekran var simsiyah telefonun dışıyla birleşik gibi ayrıca çok ince ve şık
evo 3d de tip yok ekranıda çok yansıtıyor beyazımsı ekran :(
iphone ların ekranı simsiyah arc s de oyle hangisini alıyım yorum yazarmısınız :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arc s donanım düşük görünse de daha kaliteli oldugu bir gerçek

alien97

alien97

Üye
ben evo 3d den yanayım.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
xpreria arc s bence

TeAmo42

TeAmo42

Üye
arc s daha iyi bence

Astrosman

Astrosman

Üye
Arc s

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arc S tabii

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ama arc s te adreno 205 var. Evo 3d de adreno 220. Bunuda düşün.

---------- Eklendi @ 09:13:15 ---------- Yazıldı @ 09:11:57 ----------

evo 3dnin çözünürlüğü daha yüksek. Ayrıca optimus 3d yede bakmanı öneririm.

mahser000

Üye
htc evo 3d 1200 mhz değil yalnız. 1400 mhz fakat sony ile aynı değil bir detay atlamışsınız. htc dual core işlemciye sahip yani çift çekirdek bir işlemcisi var.
bu arada elinize hiç aldınızmı onuda bilmiyorum ama htc nin alüminyum kasası ve sağlamlık hissi yanında sony nin plastik kasa yapısı hiçte sağlamlık hissi vermiyor, yıllardır htc kullanıyorum sony de kullandım ama piyasadaki hiç bir telefon HTC kadar kaliteli malzeme kullanmıyor, ayrıca gözlüksüz 3D özelliği süper.. sadece görüş açısını ayarlamakla felaket diyen arkadaşa yardımcı olabilir diye düşünüyorum, sony i iş için alacaksan uzakdur derim, fakat foto moto müzik dersen sony amaaa performans sağlamlık kalite ve iş için dersen HTC tek geçerim..

Jomolocco

Jomolocco

Üye
kac para ?

Kerim.

Kerim.

Üye
Arc s

- - - Eklendi - - -

Hersey donanim degil

ka_za

ka_za

Üye
Evo ne kadar tipsiz :D

Polymath

Polymath

Üye
bence tip okadar önemlı değilde donanım daha önemli. Artj 512mb ram az gelecektir ve sana sıkıntı olur. Bence htc. Ama ndn galaxy s3 mini dusunmuyorsun?

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Sız at ile eşeği kıyaslayarak bir tartışmaya girmişsiniz yada mercedes mi iyi tofaş mi iyi tartışması da olabilir. Htc rakipsizdir sony camiasında.iyi düşünmeni tavsiye ederim

Polymath

Polymath

Üye
Sız at ile eşeği kıyaslayarak bir tartışmaya girmişsiniz yada mercedes mi iyi tofaş mi iyi tartışması da olabilir. Htc rakipsizdir sony camiasında.iyi düşünmeni tavsiye ederim

Biri sony mi küçümsedi? Htc ney sony yanında.?

batuhan.m

Üye
aynen dostum birşey bilmeden sony yi küçümsüyorlar. 512 mb ram tabiki az şu an 2 gb ramli telefonlar geliyor. eğer telefonu alıp 1 en fazla 2 yıl kullanmak isterse sony götürür ama 2 yıldan daha fazla kullanmak istersen 512 mb ram yetersiz kalır tabikide

krstnck

krstnck

Üye
htc evo 3d kullandim lg optimus 3d'de kullandim lg optimus 3d yi incele sonra htc evo 3d yi incele dönüp htc ye bakarsan sana lumia 920 vercem kardeşim o derece bi fark var :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Arc s tasarim konusunda tek geçerim ancak tasarıma aldanıp sonra ah ah demememek için 3d evo derim ben :)

rhapsodical

rhapsodical

Üye
Evet sony tek çekirdek ben de htc yi tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt