N1C<-lazımdeğil
Üye
Aynen yahu maxi+ değil de farklı bir isim kullanmak çok daha mantıklı ve zararsız![]()
Adminlerin buna da izin vereceklerini sanmıyorum.
Aynen yahu maxi+ değil de farklı bir isim kullanmak çok daha mantıklı ve zararsız![]()
Buradan tamamen bağımsız
Neden ? İsim hakkını ihlal etmiyoruz kendimiz için açtık farzet abiBuradan tamamen bağımsız

Bu Sefer Katılıyorum Bizim Einstein'e
Neden ? İsim hakkını ihlal etmiyoruz kendimiz için açtık farzet abiBuradan tamamen bağımsız

Bu Sefer Katılıyorum Bizim Einstein'e![]()

Yalnız isim fikri benden çıktıBu Sefer Katılıyorum Bizim Einstein'e![]()

Yalnız isim fikri benden çıktı![]()
![]()

Demek savaş istiyorsun

Bu kadar emek boşa gitmemeli ve 100 den fazla destekçin var bu kadar kişi heba edilmemeli.Sitenin ismi Maxicepten bağımsız örn : "cepsocial" olabilir.O zaman maxiceple bi tatsızlık yaşamazsın bağımsız bi site olursun.Bence hiç vazgeçme biz arkandayız.

maxi kelimesi sanki sadece maxicepe özel bir kelime.. o zaman cepsocial olunca da olmaz.![]()
bende bugün zaten gelen destekleri düşündüm ve bu projeyi sonlandırmama ya karar verdim. hatta siteyi açtım ama sitede sorun çıktı ya siteye yüklediğim dosyalardan kaynaklı yada fazla ihtimal vermesem de siteye saldırı yapılmış olabilir.
yine de sitenin adı, logosu ve internet adresi değişecek. tamamen maxicepten bağımsız bir site olucak.

Arkadaşlar, Maxicep üyelerinin farklı bir platformda toplanması bazılarının ağzını sulandırıyor. Maxicep yöneticilerinin denetleyemediği platformlarda farklı internet sitelerinin reklamları yapılmakta, yönetim kadrosu kötülenerek sitemizin değerli üyeleri kandırılmaktadır. Geçmişte örneği vardır, kulağımıza küpe olmuştur.
Kurmak istediğiniz sosyal ağ benzeri site yada blog maxicep'in sorumluluğunda değildir. Bu sebepten ötürü oradaki tartışmaları, kavgaları yada gerilimleri maxicep yönetimine şikayet edemeyeceğini bilmeniz gerekir.
Sitemizin kuralları gayet net ve açıktır. Maxicep dışındaki sitelere üye davet etmek, reklam yapmak yasaktır. Elbetteki arkadaşlarınız arasında sohbet etmek için msn grubu, Facebook grubu kurabilirsiniz. Ancak bu grupları maxicep ile bir tutamazsınız.
Buraya kadar yazdıklarımdan hepinizin daha önce haberi olduğundan eminim. Bu tür organizasyonlar konusunda endişelerimiz ve çekincelerimiz bulunmakta. Sizleri üye çalmakla yada ileriki zamanlarda çalacağınız konusunda suçlamıyoruz bu konuda Ozan'ın mesajını yanlış değerlendirmişsiniz. Bizim amacımız sizlerin daha güvenli ve düzeyli bir ortamda vakit geçirmeniz, sohbet etmeniz yönünde. Ancak bu çabalarımızı yanlış değerlendirdiğinizi görmek bizleri bir hayli üzüyor.