wp 8 le ne gibi ozellikler gelecek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
wp 8 le ne gibi ozellikler gelecek ?
Su an elimde sgs2 var yakın zamanda Huawei ascend p1 turkiyeye gelicek ve s2 satıp onu almayı düşünüyordum ama pişman olmaktansa önlem almak iyidir wp8 oyun uygulama konusunda nasıl olacak stabilite nasıl fiyatlar ne kadar olacak wp guzel bir sistem ama oyun ve uygulama Benim icin onemli o yüzden android teyim ama wp lere bir sempati duyuyorum lakin fiyat konusu sıkıntılı 1300-1400 den fazla ise beklemiyim yorumlariniz neler

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
oyun ve uygulama önemliyse WP için erken. Ayrıca SII kalsın, ascend için değmez

papakudioflu

papakudioflu

Admin
s2hala iyi telefon 3-4 ay daha idare et ortami gor ona gore hareket et. Wp8 ile gelicek olanlar ise,hafiza karti destegi,coklu cekirdek işlemci destegi,nfc chip destegi,cekirdek yapisi ile win8 wp8 tam entegrasyon,sisteme entegre facebook,twitter,skype ile daha gelişmiş sosyal aglar,pc ile tarayici senkronizasyonu. Mevcut ie9 dan iki kat hizli html5 ve 4 kat hizli java script ile cok daha hizli ie10 tarayici. Ve hepsinden onemlisi windows8,windowsRt,wp8 ayni yazim dili ve ayni cekirdek uzerine yazildiklari icin bunlardan herhangi birisine yazilan oyun ve uygulama cok basit bir şekilde digerlerine de yazilabilecek. Şimdilik aklimdakiler bunlar:)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve n000k
amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
s2hala iyi telefon 3-4 ay daha idare et ortami gor ona gore hareket et. Wp8 ile gelicek olanlar ise,hafiza karti destegi,coklu cekirdek işlemci destegi,nfc chip destegi,cekirdek yapisi ile win8 wp8 tam entegrasyon,sisteme entegre facebook,twitter,skype ile daha gelişmiş sosyal aglar,pc ile tarayici senkronizasyonu. Mevcut ie9 dan iki kat hizli html5 ve 4 kat hizli java script ile cok daha hizli ie10 tarayici. Ve hepsinden onemlisi windows8,windowsRt,wp8 ayni yazim dili ve ayni cekirdek uzerine yazildiklari icin bunlardan herhangi birisine yazilan oyun ve uygulama cok basit bir şekilde digerlerine de yazilabilecek. Şimdilik aklimdakiler bunlar:)

Mesela telde yeni çıkan bilgisayar oyunlarini falan mi oynayacağız ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Mesela telde yeni çıkan bilgisayar oyunlarini falan mi oynayacağız ?

direk olarak pc oyunlarini telefona kuramazsiniz. Ama şoyle bir geliştirici kolayligi var. Bir geliştirici pc icin bir oyun yazdiysa o oyunu bir gunluk bir ugraşi ile telefonlar icin de kullanilabilir yapabilir.

amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi

direk olarak pc oyunlarini telefona kuramazsiniz. Ama şoyle bir geliştirici kolayligi var. Bir geliştirici pc icin bir oyun yazdiysa o oyunu bir gunluk bir ugraşi ile telefonlar icin de kullanilabilir yapabilir.
Zaten bilgisayardaki oyunları mouse la taşıyıp telefondan oynamaktan söz etmedim gta 3 te olduğu gibi portlanir anlamında dedim

papakudioflu

papakudioflu

Admin
aynen portlamak uygulamayi yazan geliştirici icin cok kolay olacagi icin uygulama sayisi hizla articak.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
her telefon icin vecerli degildir bence. Mesela iphoneda var mi bilmiyorum ama 4ste kasma olacagini zannetmiyor. O biraz da uygulamanin yazilmasiyla ilgili bir durumdur.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Kasma falan yok ta GTA da ben de sevmiyorum GTA yı max payne guzel ama

Portlanılışında sorun olduğu için çoğu Galaxy SIII'te bile kasıyormuş oyun.Neredeys bütün videolarda falan öyle.Tabi bir arkadaşımın Neo'sunda kasmıyorken bir arkadaşımın Galaxy SII'sinde kasıyordu biraz ilginç bir olay :ehe

amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi

Portlanılışında sorun olduğu için çoğu Galaxy SIII'te bile kasıyormuş oyun.Neredeys bütün videolarda falan öyle.Tabi bir arkadaşımın Neo'sunda kasmıyorken bir arkadaşımın Galaxy SII'sinde kasıyordu biraz ilginç bir olay :ehe

Son versiyonuda sıkıntı yok da oyunda aylak aylak dolaşmaktan sıkılıyor insan

papakudioflu

papakudioflu

Admin
o yuzden yegenime yasak bu oyun. Oyun tabi ki oynayacaksiniz ama benim bir buyuk olarak sizlere tavsiyem kişisel yetenek ve duşunce geliştiren oyunlara yonelmenizdir.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Admin
puzzle ve strateji tarzi oyunlar gibi hunkarim;)

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt