Cep Telefonların SAR(Radyasyon) Değerleri ! - (Sürekli Güncellenecek)

Sponsorlu Bağlantılar

KAFAYIMI7N

Üye
güzel paylaşım emeğine sağlık teşekkürler :)

15097

15097

Üye
htc ler harika :)

- - - Eklendi - - -

galaxy note'u tuttum

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Neo Fazla Ne Yapsak ki :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Çift hatlı telefonlarda çok fazla 2 şebeke olduğu için

- - - Eklendi - - -

Nokia burdada sıkıntılı çıktı noluyor bu finlilere :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Çift hatlı telefonlarda çok fazla 2 şebeke olduğu için

- - - Eklendi - - -

Nokia burdada sıkıntılı çıktı noluyor bu finlilere :D

Nokia'ların çelik barları yüzünden radyasyonu dağıtamadığını duymuştum samsung ise plastik olduğu için rahatlıkla dağılıyor demişti birisi nekadar doğru orası bilinmez...

ama şu konuda artık hemfikirim telefon alırken radyasyon oranlarına bakmadan almayacağım,sağlık'ta önemli sonuçta...

• Beğen
Tepkiler: klongs
fLuke!

fLuke!

Üye
Ben de neden notlar düştü bu sene diyorum.Kafamı telden kaldırmadım nerdeyse.Nokia fail, of nokia of.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ama baktığınızda en iyi şebeke nokiada bazen diğerlerinin çekmediği yerde çekiyor

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
HTC One S'i bekliyorum :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;4944888' Alıntı:
HTC One S'i bekliyorum :hmmm

0.68 W/KG Sar değeri var aslında normal denilebilir ama birazda yüksek bir değer bence galaxy s2 lerin sar değeri 0.33 W/KG yani çok az ben birazda s2 yi bu sebepten aldım kafam rahatladı vallaha diğer telefonları kullanırken başım çok ağırıyordu hep yorgun oluyordum ama s2 yi bir aldım rahatladım diyebilirim eskisi kadar yorgun olmuyorum bence sar değeri çok önemli birşey adam wonder mi yoksa neo v mi diye konu açıyor millet neo v diyor halbuki neo v nin sar değeri 1.10 W/KG wonder'ın sar değeri ise 0.52 falan ama bizim milletimiz sar değerini bilinçsizce umursamıyor bilmiyorlar ki ileride nekadar büyük sağlık sorunlarıyla karşılaşacaklarını...

sonuç olarak samsung ve hTC nin modellerinin genelde sar değeri düşük oluyor sony,lg,nokia gibi firmaların modellerinin sar değeri genelde yüksek oluyor...

• Beğen
Tepkiler: İz[Mir]Kan
-Emre

-Emre

Üye
tüm LGler başarısız ama tüm Samsunglar başarılı. 4ever samsung:) ( ya da HTC :D )

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
CasuS_87

CasuS_87

Üye
teşekkürler :)

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Olmusum diyorum sadece :(

RecepBerkA

RecepBerkA