Türe
Üye
ekran kapasitif değilse sallaikinci el bile olur azami 700 lira
![]()
basmatik

![]()

Overclock oluyor mu bu kadar gerçekten? Bunu bilmiyordum.
arkadaşm önceden symbian vardı. Sonradan android çıktı. Symbianı olanlar androide geçti. Androidden sonrada symbiandan insanlar sıkıldığı için symbiana geçmedi. Bu yüzden symbiandan androide geçiliyor. İos ve bada içinde aynı şey geçerli...
![]()
OC herşey demek değil. Ben telefonumu 768 Mhz'de kullanıyorum. Ihtiyacım yok o kadar. Zaten telefon ısınıyor zulmetmeyelim.abanmatik
basmatik![]()
ayriyetten bada ya uçacam ondada overclock falan olaylar olaylar 
abanmatikayriyetten bada ya uçacam ondada overclock falan olaylar olaylar
![]()
4s olmazsa ben de nokia ya geçicem abi![]()
Nokia alan kamera icin alıyor veya alan wp icin alır
Arayüzü için değil mi kardo
Ben MeeGo için alıcam
Arayüzü için değil mi kardo![]()

Tamam kardo arayüz de MeeGo işte![]()

arkadaşm önceden symbian vardı. Sonradan android çıktı. Symbianı olanlar androide geçti. Androidden sonrada symbiandan insanlar sıkıldığı için symbiana geçmedi. Bu yüzden symbiandan androide geçiliyor. İos ve bada içinde aynı şey geçerli...
Konunun başlığı gerçekten çok doğru. 12 senedir nokia kullanıyordum ve meego işletim sistemini tam 3 sene takip ettim her haberini okur ve heyecanlanirdim , gerek büyük firmaların bu sisteme verdiği destek (bmw , mersedes vsvsvs. ) gerekse sistemin %100 linux tabaniyla çalışması gerçekten sabırsızlıkla beklediğim bir telefondu n9. Cihaz piyasaya sürüldü ardından nokia destek verilmeyeceğini (dolaylı yoldan ) açıkladı. Birden n9 a karşı soğudum, dile kolay tam 3 yıl bu sistemin her şeyini takip et sonra Fatih YÜREK tipli bi adam basın ordusunun karşısına çıkıp n9 ilk ve tek meego lu cihaz olacak desin :-( şimdi ben bu bu adamların (nokia) neyine guveneyim arkadaş! Tamam hadi meego 'dan vazgeçtim bi lumia 900 alalim dedik onada wp8 guncellemesi gelmeyecegini öğrendim , e be nokia ben bu saatten sonra senin neyine guveneyimde senden telefon alayım. Bir haftalık samsung galaxy s3 kullanicisiyim başlarda android sistemi beni biraz korkutmustu ama şimdi bu korkumuz ne kadar gereksiz
Hiç Symbian deneyimi yaşamamış biri örneğin Android'den Symbian'a gecebilirdi en azından.
muhteşem bir otistiklik örneği gösterirsin s2 den herhangi bi nokiaya geçilir mi ?
Ben MeeGo için alıcam
iphone seviyesinde iphonedan daha ucuza 3 katı ram koydukları için bu sorun olmuyoiOS en iyisidir fakat fiyatları pahalıdır bu yüzden herkes alamıyor. (Uygulama çıktımı ilk iOS'a gelir 2-3ay sonra Androide geçer bir de androidde feci ram sorunu varken iOS'ta yoktur.)
Android'de iyidir fakat androidin asıl alınma sebebi her bütçeye göre Android cihaz olmasıdır.
jelly bean bunu yıkıcak android iosla arasındaki 2 yılı kapamaya çok yakın