Bir Allah'ın kulu da farklı sistemden Nokia'ya geçmedi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşm önceden symbian vardı. Sonradan android çıktı. Symbianı olanlar androide geçti. Androidden sonrada symbiandan insanlar sıkıldığı için symbiana geçmedi. Bu yüzden symbiandan androide geçiliyor. İos ve bada içinde aynı şey geçerli...

Hiç Symbian deneyimi yaşamamış biri örneğin Android'den Symbian'a gecebilirdi en azından.

ersinbakar

ersinbakar

Üye
son derece dogru konuya deyindin samsung kadar 2. Sinif telefon yokken firma alaninda devlesti. Nokia android cikarsa inanin bir dakka durmam nokia alirim. Ama kafa basmiyorki adamlarda wp 8 de uret uretme demiyorum ama her kesime hitap et

Hmdbsgl

Hmdbsgl

Üye
Ben bir symbian kullanıcısı olarak memnun değilim açıkçası ama benim telin çıkış zamanı 2007 hala çalışıyor bi mucize 350tl param var biraz daha olsa S.E. Xperia Mini Pro SK17i alıcam.
2007 dyorum dikkat edn ve ilk cktgndaki fiyatıda 1.100tl filandı
Artık devir Android devri :oke:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Konunun başlığı gerçekten çok doğru. 12 senedir nokia kullanıyordum ve meego işletim sistemini tam 3 sene takip ettim her haberini okur ve heyecanlanirdim , gerek büyük firmaların bu sisteme verdiği destek (bmw , mersedes vsvsvs. ) gerekse sistemin %100 linux tabaniyla çalışması gerçekten sabırsızlıkla beklediğim bir telefondu n9. Cihaz piyasaya sürüldü ardından nokia destek verilmeyeceğini (dolaylı yoldan ) açıkladı. Birden n9 a karşı soğudum, dile kolay tam 3 yıl bu sistemin her şeyini takip et sonra Fatih YÜREK tipli bi adam basın ordusunun karşısına çıkıp n9 ilk ve tek meego lu cihaz olacak desin :-( şimdi ben bu bu adamların (nokia) neyine guveneyim arkadaş! Tamam hadi meego 'dan vazgeçtim bi lucia 900

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
arkadaşm önceden symbian vardı. Sonradan android çıktı. Symbianı olanlar androide geçti. Androidden sonrada symbiandan insanlar sıkıldığı için symbiana geçmedi. Bu yüzden symbiandan androide geçiliyor. İos ve bada içinde aynı şey geçerli...

iOS en iyisidir fakat fiyatları pahalıdır bu yüzden herkes alamıyor. (Uygulama çıktımı ilk iOS'a gelir 2-3ay sonra Androide geçer bir de androidde feci ram sorunu varken iOS'ta yoktur.)
Android'de iyidir fakat androidin asıl alınma sebebi her bütçeye göre Android cihaz olmasıdır.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Konunun başlığı gerçekten çok doğru. 12 senedir nokia kullanıyordum ve meego işletim sistemini tam 3 sene takip ettim her haberini okur ve heyecanlanirdim , gerek büyük firmaların bu sisteme verdiği destek (bmw , mersedes vsvsvs. ) gerekse sistemin %100 linux tabaniyla çalışması gerçekten sabırsızlıkla beklediğim bir telefondu n9. Cihaz piyasaya sürüldü ardından nokia destek verilmeyeceğini (dolaylı yoldan ) açıkladı. Birden n9 a karşı soğudum, dile kolay tam 3 yıl bu sistemin her şeyini takip et sonra Fatih YÜREK tipli bi adam basın ordusunun karşısına çıkıp n9 ilk ve tek meego lu cihaz olacak desin :-( şimdi ben bu bu adamların (nokia) neyine guveneyim arkadaş! Tamam hadi meego 'dan vazgeçtim bi lumia 900 alalim dedik onada wp8 guncellemesi gelmeyecegini öğrendim , e be nokia ben bu saatten sonra senin neyine guveneyimde senden telefon alayım. Bir haftalık samsung galaxy s3 kullanicisiyim başlarda android sistemi beni biraz korkutmustu ama şimdi bu korkumuz ne kadar gereksiz

Sony ve Apple birde Samsung'un bazı modelleri bu yönden çok iyi telefonlarını sonuna kadar destekliyorlar.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Konunun başlığı gerçekten çok doğru. 12 senedir nokia kullanıyordum ve meego işletim sistemini tam 3 sene takip ettim her haberini okur ve heyecanlanirdim , gerek büyük firmaların bu sisteme verdiği destek (bmw , mersedes vsvsvs. ) gerekse sistemin %100 linux tabaniyla çalışması gerçekten sabırsızlıkla beklediğim bir telefondu n9. Cihaz piyasaya sürüldü ardından nokia destek verilmeyeceğini (dolaylı yoldan ) açıkladı. Birden n9 a karşı soğudum, dile kolay tam 3 yıl bu sistemin her şeyini takip et sonra Fatih YÜREK tipli bi adam basın ordusunun karşısına çıkıp n9 ilk ve tek meego lu cihaz olacak desin :-( şimdi ben bu bu adamların (nokia) neyine guveneyim arkadaş! Tamam hadi meego 'dan vazgeçtim bi lumia 900 alalim dedik onada wp8 guncellemesi gelmeyecegini öğrendim , e be nokia ben bu saatten sonra senin neyine guveneyimde senden telefon alayım. Bir haftalık samsung galaxy s3 kullanicisiyim başlarda android sistemi beni biraz korkutmustu ama şimdi diyorumki keşke daha önce gecseymisim. Bir de şu oyun olayina değinmek istiyorum ben bu zamana kadar telefonda pek fazla oyun oynayan birisi değildim ama bu cihazda oyun oynamak pc 'nin başında oyun oynamakla aynı zevki veriyor bana :-) yükledim tegra 3 emulatorunu açtım dead trigger i grafikleri ağzım bi karış seyrettim... Evet bende yıllardır symbian kullanıp
android e gecenlerdenim :'(

Edit: arkadaslar yukarıdaki mesajım tam olarak yazım ı tamamlayamadan elimin carpmasıyla kazara gonderilmıstir usttekı mesajımı değilde bu mesajı kaale alırsanız sevınırım

bountykiller

bountykiller

Üye

Hiç Symbian deneyimi yaşamamış biri örneğin Android'den Symbian'a gecebilirdi en azından.

haklısın aMa dediğin şey cok düşük bir ihtimal. Çoğu insan symbian deneyimini yaşa dı(mış)

monibrasco12

Üye

Ben MeeGo için alıcam
muhteşem bir otistiklik örneği gösterirsin s2 den herhangi bi nokiaya geçilir mi ?

- - - Eklendi - - -

iOS en iyisidir fakat fiyatları pahalıdır bu yüzden herkes alamıyor. (Uygulama çıktımı ilk iOS'a gelir 2-3ay sonra Androide geçer bir de androidde feci ram sorunu varken iOS'ta yoktur.)
Android'de iyidir fakat androidin asıl alınma sebebi her bütçeye göre Android cihaz olmasıdır.
iphone seviyesinde iphonedan daha ucuza 3 katı ram koydukları için bu sorun olmuyo :D jelly bean bunu yıkıcak android iosla arasındaki 2 yılı kapamaya çok yakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt