c6-01 belle türkçe dil sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ibayram59

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 belle türkçe dil sorunu
arkadaşlar az önce nokıa suite ten telefonu belleledim ancak türkçe dil gitti.yardım edebilecek varmı?

Febris

Febris

Üye
navifirmden indir flash at

ibayram59

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler düzeldi.

hasturk66

Üye
benim c7 de de ayni sorun var nasil yaparim

ibayram59

Üye
    Konu Sahibi
navifirmden türkçe belle dosyalarını pc ye indir phoenixle flashla.phoenix kullanımı forumda var.

3alicali

Üye
yaa ibayram 59 ya aynen bendede böyle oldu telefonum c7 telefoncuya götürmek istemiyorum daha öncedende oldu 50 tl para koydum narfim felan indirdim ugrastım yapamadım detaylı bir şekilde anlatabilirmisin ???? :((

sencan48

Üye
phonex olayı pcye zarar veriyprmu? bende belle yuklicem ama dil sorunu olur iye navifirm ve phonexi yukledim pc ye simdi belle guncellemsi yapıcam sonra navifirmden indirilenleri phnex programından mı yuklicem?

dgrszz

dgrszz

Üye
arkadaşlar lütfen bu işi bilen varsa ban msn den bi yardım etsin c6 01 belle 111.030.610 sürümü var yurtdışı cihaz türkçe yok ve yüklen miyor nasıl yapacam bütün yolları denedim flaş atım tek sorun produck kod değişmiyo nasıl yaparım bi yardım eden olursa sevinirim [email protected] bekliyorum saygılar

- - - Eklendi - - -

yönetici arkadaşlardan yardım bekliyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arkadaşlar lütfen bu işi bilen varsa ban msn den bi yardım etsin c6 01 belle 111.030.610 sürümü var yurtdışı cihaz türkçe yok ve yüklen miyor nasıl yapacam bütün yolları denedim flaş atım tek sorun produck kod değişmiyo nasıl yaparım bi yardım eden olursa sevinirim [email protected] bekliyorum saygılar

- - - Eklendi - - -

yönetici arkadaşlardan yardım bekliyorum

059D916 sürümüne türkçe dil ekledim.elindeki yazılım dosyalarıyla benim yolladıklarımı değiştir ve flash at.işlem tamam
:oke:

• Beğen
Tepkiler: dgrszz
dgrszz

dgrszz

Üye

059D916 sürümüne türkçe dil ekledim.elindeki yazılım dosyalarıyla benim yolladıklarımı değiştir ve flash at.işlem tamam

denicem hocam bakalım bi inşallah olur

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​test etmedim ama dil yükleme başarılı.umarım olmuştur :) kolay gelsin

dgrszz

dgrszz

Üye

hocam eline emeğine sağlık çok teşekkür ederim zoru başarmışın helal olsun başarılarının devamını dilerim minnettarım

- - - Eklendi - - -

süper olmuş tamm istediğim gibi tekrardan emeğine sağlık

- - - Eklendi - - -

yazılım güzel olmuş hocam ama eksikler var galiba tel ayarlara galariye bi kac uygulamaya girmiyo neden ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Çünkü tamamen sorunsuz Türkçe Dil yüklenememiş. Böylece bazı sistem dosyaları açılmaz bu gerek ayarlar olur gerek web gerek galeri vs vs...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dil sorunsuz yüklendi yazma dili sistem dili vesaire. hangi uygulamalar açılmıyor? sadece galeri ise h.kartına bi format atman iyi olur. eski sistemden kalan dosyalar sorun yapıor olabilir. bir de nokia suite de çıkan güncellemeleri kur mutlaka. microsoft office haricinde çıkanları yükle.

olmazsa bir de soft format at *#7370# ile

başka bir arkadaşa da polonya sürümüne türkçe dil attım aynı yöntem ile sorunsuz kullanıyor

gene olmazsa rofs3 düzenleyeceğim.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Herzaman Olmuyor Nokia Cooker Dosyayı Kaydederken Saptırabiliyor. İsim İsim Dosya (tr) kodlarıyla atmak daha yararlı.... Sorunsuz bir türkçe için....

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

yeni rofs2 yazdım.sana yolladığım rofs2 yi sil bunu ekle yeniden flash at.

Recep altunışık

Üye
beimde dil değişmiyo bunu indiremiyorum neden

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​yanlız bu 610lu sürüm için. yanlış olmasın

doctorrr

doctorrr

Üye

çok teşekkürler kardeşim :sarıl:

Üst Alt