Nokia'Ya Helal Olsun ..

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Onu da Neden Alıyorum.Neden mi ? Cünkü LG,Samsung Hepsini Kullandım Hepsinde Bi Problemler,Bi Sorunlar Cıktı.Simdi Bi Daha Deniyecem.Ama Nedense Nokia Alsam HicBir Sey Olmuyor.Celik Gibi,Kaya Gibi Telefon.Bak Bi Büyügümün Su Lafı Vardır.Telefon,Telefondur.Her Ne Olursa Olsun 2'side Alo Demiyor mu Diyor.2'sinde de Konusabiliyorsun.Nokia Vazgecilmez.Ama Simdi Bi Bak Gör Yeni Modelleri Yılın Sonuna Dogru.:)

- - - Eklendi - - -

Aynısı 2'side Sadece Deniyecegim.

Bence sorun markada değil kullandığın cihazda :hmmm yenilerde hangi modelleri kullandın htc ve samsungdan ?

MrTech

MrTech

Üye

Bence sorun markada değil kullandığın cihazda :hmmm yenilerde hangi modelleri kullandın htc ve samsungdan ?

Galaxy Ace,Wonder.Lg'den Prada.HTC Kullanmadım.Bi Kac Model Var da Hatırlamıyorum.Ace 2 Defa Gitti Servise Aşırı Isınmadan,Wonder Batarya Patlatıyordu Hep.Prada Bi Gidiyordu Bi Geliyordu.

Türe

Türe

Üye
Galaxy Ace,Wonder.Lg'den Prada.HTC Kullanmadım.Bi Kac Model Var da Hatırlamıyorum.Ace 2 Defa Gitti Servise Aşırı Isınmadan,Wonder Batarya Patlatıyordu Hep.Prada Bi Gidiyordu Bi Geliyordu.

En sorunlu cihazları almışsın sende. Android alacaksan malesef ki 1000 :tl: aşağısı almamalısın. Yoksa elbette aradığını bulamazsın.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
MrTech'e katılmamak elde değil. Nokia'da donanımsal problemler çok çok az.

SilentOne

SilentOne

Üye
o değilde nokia megoo yu bırakmakla hata yaptı n9 u çıkarttı tasarım desem 10 numara sistem desen ole n9 ile yapılacakların sınır yok denecek nerdeyse intel gbi bir firmayla anlaşmıssın megoo ust sekment symbianı orta segmet s40 da alt sekment olarak ayarlasaydı ve tam manada destekte verseydi suan apple kafa kafa giderlerdi ama malesef ki baştakiler yapacaqını yaptı ve sunu diyedim maemodan sonra megoo ve symbiandan sonra nokia belle ile yazılımsal optimizasyon mukemmel olmuş iken android naptı sisteminden dolayı yüksek donanımla ve uygulama desteğine yazılımdan daha çok değer verdiğinden tutuldu aslında megoo ile symbian da ole abartacak bir sistem gerek yok ama en fazla symbianda 1gb ram çift çekirdek megooda 4 çekirdek ve 2gb ram ile giriş yapsa ve uygulayama hatsafada destek verse bugunkü konumda olmaz dı ama napalım 2011 q3 de kendine harikiri çekti :(((

MrTech

MrTech

Üye
Türe

Türe

Üye
prada 1480 :tl: o da mi sorunlu ?

Lg'yi dahil etmedim sorumda dikkat ettiysen ;) LG oldum olası öyle bunu androide yüklemek doğru değil.

- - - Eklendi - - -

o değilde nokia megoo yu bırakmakla hata yaptı n9 u çıkarttı tasarım desem 10 numara sistem desen ole n9 ile yapılacakların sınır yok denecek nerdeyse intel gbi bir firmayla anlaşmıssın megoo ust sekment symbianı orta segmet s40 da alt sekment olarak ayarlasaydı ve tam manada destekte verseydi suan apple kafa kafa giderlerdi ama malesef ki baştakiler yapacaqını yaptı ve sunu diyedim maemodan sonra megoo ve symbiandan sonra nokia belle ile yazılımsal optimizasyon mukemmel olmuş iken android naptı sisteminden dolayı yüksek donanımla ve uygulama desteğine yazılımdan daha çok değer verdiğinden tutuldu aslında megoo ile symbian da ole abartacak bir sistem gerek yok ama en fazla symbianda 1gb ram çift çekirdek megooda 4 çekirdek ve 2gb ram ile giriş yapsa ve uygulayama hatsafada destek verse bugunkü konumda olmaz dı ama napalım 2011 q3 de kendine harikiri çekti :(((

Dedim ya N9 ' u ve MeeGo'yu bırakmayacaktı Nokia. Resmen kendi ayağına sıktı.

- - - Eklendi - - -

MrTech'e katılmamak elde değil. Nokia'da donanımsal problemler çok çok az.

En azından 2. nesil symbianlarda öyle. Ama ilk nesiller için aynı şeyi söyleyemem.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
MeeGonun bitmesine artık çok üzülmüyorum. Bir yandan Tizen'in desteği ve geleceği MeeGo'nun bitirilmeden önceki dönemlerine göre daha parlak. Jolla ile MeeGo'nun Nokia'dan daha iyi arkadasında duracak bir ekibi var. Tek başlarına telefon çıkarma olayında çok başarılı olacaklarını zannetmiyorum ama iyi bir partner ile iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.

MrTech

MrTech

Üye

Lg'yi dahil etmedim sorumda dikkat ettiysen ;) LG oldum olası öyle bunu androide yüklemek doğru değil.

- - - Eklendi - - -

Dedim ya N9 ' u ve MeeGo'yu bırakmayacaktı Nokia. Resmne kendine sıktı.

- - - Eklendi - - -

En azından 2. nesil symbianlarda öyle. Ama ilk nesiller için aynı şeyi söyleyemem.

Suleyman simdi senle marka vs vs.ugrasamam.Nokia isterse batsin nokia ya devam.

Türe

Türe

Üye
Suleyman simdi senle marka vs vs.ugrasamam.Nokia isterse batsin nokia ya devam.

Şurda düzgünce konuşuyoruz işinize gelmeyince neden hepiniz böyle yapıyorsunuz ? Körü körüne fansınız. Sizinle gece gece tartışamk hata zaten. Nokia yeni 3310 çıkarsa onu da alırsınız siz.

• Beğen
Tepkiler: 61semih
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
%100 katılıyorum. Nokia Belle mükemmel bir sistem Meego da kullanmak nasip olmasa da videolardan gördüğüm araştırdığım kadarıyla o da çok harika bir sistem. Ama Nokia gitti en kötüsünü seçti aslında Nokia değil Elop denen şişko seçti WP7 gerçekten kötü WP8 o kadar kötü olmasa da Meego ve Nokia Belle gibi gerçekten Android ve IOS'a gerekli oyun/uygulama desteği geldikten sonra rahatlıkla meydan okuyabilecek sistemleri öldürerek kendi fişini çekti. Hep diyorum artık Nokia eski Nokia değil.

Lenneth

Üye
Valla helal olsun

Belle li telefonlari cikartiyoruz ama dogru duzgun desteklemeyecegiz, N9 u gec onu da desteklemeyecegiz , Lumia lari cikarttik ama WP8 almayacak 7.8 le idare edin diye telefonlarina üvey evlat muamelesi yapan baska bir sirket var midir ?

• Beğen
Tepkiler: Türe
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Valla helal olsun

Belle li telefonlari cikartiyoruz ama dogru duzgun desteklemeyecegiz, N9 u gec onu da desteklemeyecegiz , Lumia lari cikarttik ama WP8 almayacak 7.8 le idare edin diye telefonlarina üvey evlat muamelesi yapan baska bir sirket var midir ?
İşte şu avatarındaki sinir bozucu Elop'a neden herkesin küfrettiği apaçık ortada ben bir adamın dev bir firmanın bu kadar içine edeceğini gerçekten tahmin etmemiştim :)

Lenneth

Üye
İşte şu avatarındaki sinir bozucu Elop'a neden herkesin küfrettiği apaçık ortada ben bir adamın dev bir firmanın bu kadar içine edeceğini gerçekten tahmin etmemiştim :)

Avatarimda hala elop mu var, mobil siteden gire gire tamamen unutmusum degistireyim bi ara :ehe

Türe

Türe

Üye
%100 katılıyorum. Nokia Belle mükemmel bir sistem Meego da kullanmak nasip olmasa da videolardan gördüğüm araştırdığım kadarıyla o da çok harika bir sistem. Ama Nokia gitti en kötüsünü seçti aslında Nokia değil Elop denen şişko seçti WP7 gerçekten kötü WP8 o kadar kötü olmasa da Meego ve Nokia Belle gibi gerçekten Android ve IOS'a gerekli oyun/uygulama desteği geldikten sonra rahatlıkla meydan okuyabilecek sistemleri öldürerek kendi fişini çekti. Hep diyorum artık Nokia eski Nokia değil.

Bu Elop Nokia'yı değiştirmeye çalışıyor. :hmmm

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Avatarimda hala elop mu var, mobil siteden gire gire tamamen unutmusum degistireyim bi ara :ehe
Valla biara değiştir gördükçe siniri bozuluyor insanın allah düşmanımın başına böyle ceo vermesin :D

- - - Eklendi - - -

Bu Elop Nokia'yı değiştirmeye çalışıyor. :hmmm
Bu Elop Nokia'yı iyi yönde değiştirebilseydi keşke ama gittikçe daha da kötüleşiyor Nokia. Adam ya gerçekten çok beceriksiz (yaptığı salaklıkları haberlerde çok yazdılar zaten) ya da aslında gerçekten akıllı ve söylentileri doğrular nitelikte Nokia'nın hisselerini düşürüp Microsoft'un da daha da ucuza satın almasını sağlamaya çalışıyor ki Nokia'nın hisseleri gerilemeye devam ediyor hatta son 16 yılda da en düşük mali raporu elde etmişler. Ben WP8'in de tutmayacağını tahmin ediyorum ama gene de tabi ki beklemek lazım bakalım gidişat nolacak.

asigsasi

asigsasi

Üye

Zor ama imkansız değil. Ben dahil birçok kimse Nokia'ya belli miktarın üstünde asla para vermeyi düşünmüyor şu an.

- - - Eklendi - - -

Symbian'dan daha hızlı fakat destek açısından MeeGo'dan bile kötüydü.

ben bir ay kullanmaya çalıştım en son duvara vurup parçalayacaktım hız diyorsun ne hızı aynı tosba kaplumbağalar gibi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Öncelikle bildiğim kadarıyla ilk telefonu ve ilk kameralı telefonu Nokia üretmedi. Ama bunu en iyi yapan firmaydı.

Sonra, Symbian da Nokia'nın değil. Symbian bir kuruluş ve Symbian OS bu ortak kuruluşun ortak işletim sistemi.
Wikipedia' Alıntı:
Symbian, ortak bir işletim sistemi kurmak üzere yola çıkmış olan bir
şirkettir. Symbian şirketinin bugünkü
hissedarları Ericsson (%15.6), Nokia (%47.9), Panasonic (%10.5), Samsung (%4.5), Siemens (%8.4) ve Sony Ericsson (%13.1)dur.

Nokia belki Symbian'ın sahibi değildi ama Symbian'ı en iyi şekilde kullanandı. Bunu kimse inkar edemez, şimdi bile Symbian değince aklımıza Nokia gelmiyor mu?!
2 3 sene öncesine kadar Samsung ve Sony Ericsson deyince aklımıza java tabanlı telefonları gelirdi. Nokia ise, o sıralarda belki de en iyi zamanlarını yaşıyordu. 1000 TL'nin üzerinde onlarca telefonu oldu ve bunlar hâlâ efsane.

Symbian geliştirilseydi çok iyi olacağı kesin. Hâlâ Symbian gibi gerçek multitask yapabilen kaç tane sistem var MeeGo'dan başka? Mesela benim 6710s Navigator'ümde Opera'da bir linke basıp başka uygulamaya geçtiğimde link açılmaya devam ederken Galaxy S'imde tarayıcıya geri dönene kadar link açılmıyor.
Tabi Symbian'ın kötü yanları da vardı, arada meydana gelen donmalar gibi.

Neyse, Samsung ve Sony (o zamankı adiyla Sony Ericsson) Symbian'ın Nokia'nın tekelinde olduğunu bildikleri için mecburen yeni bir şeyler aramak zorunda kaldılar. Ve bu da Android oldu. Aslında Android bir çok telefon firması için şahdamarı gibi, kesseniz onlar da yok olacaklar.

Bir zamanlar Symbian^3 cihazlar için çıkan HD oyunlar şu an neden çıkmıyor? Çünkü kullanıcılar yavaş yavaş diğer sistemlere kayıyorlar. Her birinin Symbian'ı bırakmak için haklı bir nedeni var.

Nokia da biliyor ki, iyi bir sistem yapmak yetmez, bu sistemi cazip hale getirmek lazım. Bu da nasıl oluyor, çoğu kimse için oyunla. MeeGo'yu belki de bu yüzden bıraktı Nokia. Daha Symbian için bile adam akıllı güncel oyun desteği yokken MeeGo'da nasıl olacaktı? Ve bu yüzden Microsoft ile anlaştı, cazip bir sisteme sahip olabilmek için. Yakında göreceksiniz WP çok iyi olacak.

Daha çok yazmak isterdim ama telefondan bu kadar oluyor, bilgisayar bulunca bol bol yazarım.

Nokia'ya helal olsun :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
WP ile anlaşmasınım bi güzelliği de geliştirici masraflarını ms karşılıyor oyun firmalarıyla anlaşmaları da Nokia bu alanlara yatırım yapabilseydi keşke Meego ve symbian nerelere gelirdi hele meego

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
WP ile anlaşmasınım bi güzelliği de geliştirici masraflarını ms karşılıyor oyun firmalarıyla anlaşmaları da Nokia bu alanlara yatırım yapabilseydi keşke Meego ve symbian nerelere gelirdi hele meego

aah MeeGo ah.

Üst Alt