Bu da Çakma S3 ( Video)

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Bu da Çakma S3 ( Video)

Cebiniz Galaxy S III'ü satın almaya yetecek kadar şişkin değil mi? İşte size "çakma" bir alternatif!

Samsung'un son model Android cebi Galaxy S III bir süredir ülkemizde de satışta. Ancak cebiniz ona yaklaşık 2 bin TL'lik küçük bir servet ödeyecek kadar şişkin değilse, benzer "alternatiflere" yönelme seçeneğiniz de var.

Tam anlamıyla bir Samsung Galaxy S III taklidi olan HDC Galaxy S3, 4.7 inç TFT ekran, 1GHz MTK MT6575 işlemci, 512MB RAM ve 5 megapiksel kamera ile geliyor. Cebin kullanıcı arayüzü de Samsung'un touchwiz'ine çok benziyor. Telefonun 200 dolara satışa sunulacağı söyleniyor.

Taklit cebin orijinaliyle aynı özellikleri ve performansı vermesi tabi ki beklenemez. Ancak yine de nasıl çalıştığını merak ediyorsanız, sizi aşağıdaki videomuzu izlemeye davet ediyoruz.

[video=youtube;LmArm5kO67I]http://www.youtube.com/watch?v=LmArm5kO67I[/video]

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve MasteLaa

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Vay be cidden süper :) Ekran da kapasitif sanırsam :) Gerçeğinden süper diyeceğimde abartmayalım :D Paylaşım için teşekkürler abim :tebessüm:

famemonster16

famemonster16

Üye
Hiç fena değil :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
bu bayağı iyi bir taklide benziyor :hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
eh işte :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
PriveT

PriveT

Üye
Bence fiyatina gore oldukca iyiye benziyor. Tek farkettigim goruntu orjinaldeki gibi parlak durmuyor. Bir de sanirim yatay ekran - dikey ekran arasi gecis yapmiyor gibi.
Ama bu paraya bu kadar da olsun bence :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Çakması anca bu kadar olur.Java işletim sistemi olmadığına şükretmek gerek..:D
Bu arada teşekkürler.

:rica:

Orjinal javalar varken çakma androların ne günahı var :züü: :ehe
Çakma piyasası da gelisti baya çünkü android çıktıgından beri telefon yapmak kolaylastı.Sabah erken kalkan telefon çıkarıyor.
Bu çakma telefonun koskoca Nokia da son 1 seneye kadar dengi telefon yoktu :ah

- - - Eklendi - - -

Bence fiyatina gore oldukca iyiye benziyor. Tek farkettigim goruntu orjinaldeki gibi parlak durmuyor. Bir de sanirim yatay ekran - dikey ekran arasi gecis yapmiyor gibi.
Ama bu paraya bu kadar da olsun bence :)

200 dolar daha ne olsun yani ama malzeme kalitesi içler acısı olabilir :kıskıs:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:rica:

Orjinal javalar varken çakma androların ne günahı var :züü: :ehe
Çakma piyasası da gelisti baya çünkü android çıktıgından beri telefon yapmak kolaylastı.Sabah erken kalkan telefon çıkarıyor.
Bu çakma telefonun koskoca Nokia da son 1 seneye kadar dengi telefon yoktu :ah

Yani ama artık standardın altı ve Nokia geride kalıyor.Windows Phone 8 kullanarak iyi donanımlı cihazlar bekliyoruz ama belli de olmaz.Batmak istiyor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Yani ama artık standardın altı ve Nokia geride kalıyor.Windows Phone 8 kullanarak iyi donanımlı cihazlar bekliyoruz ama belli de olmaz.Batmak istiyor olabilir.

Ceo'nun hedefi Nokia'yı iyice Microsoft çatısı altına almak olabilir

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Ben de öyle düsünüyorum meego gibi bi sistemi bırak symbian'ı bırak üstelik harika bir arayüz oturtmusken :nono:
Lumialar adam edecek gibiydi hop bi açıklama çekirdek degisti 7.5 lere 8 sunulmayacak 7.8 ile idare edecekler etseler bile satısları olumsuz etkiliycek açıklamalar yapıp durdular.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben de öyle düsünüyorum meego gibi bi sistemi bırak symbian'ı bırak üstelik harika bir arayüz oturtmusken :nono:
Lumialar adam edecek gibiydi hop bi açıklama çekirdek degisti 7.5 lere 8 sunulmayacak 7.8 ile idare edecekler etseler bile satısları olumsuz etkiliycek açıklamalar yapıp durdular.

Eloph'un esas niyetini ben de anlamış değilim.Söylentilere göre satışları iyice düşürüp , Nokia'nın resmi olarak Microsoft tarafından satın alınmasını sağlamak istiyormuş...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Eloph'un esas niyetini ben de anlamış değilim.Söylentilere göre satışları iyice düşürüp , Nokia'nın resmi olarak Microsoft tarafından satın alınmasını sağlamak istiyormuş...

Kim bilebilir dogru da olabilir :bilmm

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Iyimis beğndim :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
çakması bile güzel yaa :) dokunmatik felanda baya hassas galiba göründüğü kadarıyla :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt