hafıza kartı dolu ama boş...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı dolu ama boş...
hafıza kartım dolu oldugu halde içinde hiç bişe görünmüyor virüs bulaşmış olmalı ama kartı pcye takıp virüs taraması yap dediğim zaman virüs taramasıda yapmıyor ,kartı açmaya çalıştıgımda biçimlendirme istiyor yani bu karttaki dosyaları felan kurtarabileceğim bi program yada yöntem var mı bildiğiniz???​

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
BENİMDE BAŞIMA GELDİ SEBEBİ AUTORUN.İNF
eskiden bende d900 vardı virüs onda bile çalışıyor. Hafıza kartını arkadaşın pc ye bi taktım bütün dosyalar kayboldu ama şarkılar hala müzik çalarda görünüyordu bende sonra evdeki dvd ye taktım kartı dosyalar aslında hala kartta sonra araştırdım ve autorun.inf yi öğrendim buyur kardeş büyük bir ihtimalle olur;)
gallery.mobile9.com/f/2387258/

Buhara15

Üye
kardeş masaüstüne yeni bir rar dosyası aç onun içinde hepsini görürsün kopyala onları sonra hafıza kartına bir format at tekrar at dosyaları hafıza kartına....
2. Yöntem de hafıza kartını bilgisaya tak sonra ara bölümünde ismini yazdığın kayıp dosyaların ortaya çıkar...

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
BENİMDE BAŞIMA GELDİ SEBEBİ AUTORUN.İNF
eskiden bende d900 vardı virüs onda bile çalışıyor. Hafıza kartını arkadaşın pc ye bi taktım bütün dosyalar kayboldu ama şarkılar hala müzik çalarda görünüyordu bende sonra evdeki dvd ye taktım kartı dosyalar aslında hala kartta sonra araştırdım ve autorun.inf yi öğrendim buyur kardeş büyük bir ihtimalle olur;)
gallery.mobile9.com/f/2387258/

arkadaşım burdan jad uzantılı bi dosya indirdi onunla ne yapmam lazım?

kardeş masaüstüne yeni bir rar dosyası aç onun içinde hepsini görürsün kopyala onları sonra hafıza kartına bir format at tekrar at dosyaları hafıza kartına....
2. Yöntem de hafıza kartını bilgisaya tak sonra ara bölümünde ismini yazdığın kayıp dosyaların ortaya çıkar...

bu rar ile nasıl yapılıyor biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin ?

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
hafıza kartım dolu oldugu halde içinde hiç bişe görünmüyor virüs bulaşmış olmalı ama kartı pcye takıp virüs taraması yap dediğim zaman virüs taramasıda yapmıyor ,kartı açmaya çalıştıgımda biçimlendirme istiyor yani bu karttaki dosyaları felan kurtarabileceğim bi program yada yöntem var mı bildiğiniz???​

arkadaşım interner kafelerde hafıza kartını kullanmayın adamlar ana masadan üzerine virüs bulaştırıyorlar sırf bunun için bir gün internet kafede cebimdeki dev bçkla katliam yapacaktım sinirden ama gerek yok srfsz insan her yerde bir yerden virus bulaştırıyorlar..

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

Kardeşim mobil veriyi yada wifiyi aç o indirdiğin jad dosyasına tıkla. Yüklerken azcık veri inecek. Uygulamayı kurduğunda menüye tıkla ve oradan scan seçeneğine tıkla. Ve hafıza kartını tarat. Umarım işine yarar:)

Buhara15

Üye

bu rar ile nasıl yapılıyor biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin ?

masaüstüne gel sağa tıkla yeni rar dosyası de sonra onun içinde Senin taktigin hafıza kartı ve içindekilerde görülür ordan görürsün kaybolan dosyaları....

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

1. yol alternatif olarak kullanılabilir ama 2. yol çok zor olur

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım interner kafelerde hafıza kartını kullanmayın adamlar ana masadan üzerine virüs bulaştırıyorlar sırf bunun için bir gün internet kafede cebimdeki dev bçkla katliam yapacaktım sinirden ama gerek yok srfsz insan her yerde bir yerden virus bulaştırıyorlar..

zaten internet cafede hafıza kartını kullanmadım telefonla internete girdiydim bi ara ondan sonra böyle oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt