bu konuyu bilen varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyu bilen varmı
arkadaşlar yararlı bir bilgidir diye giriş yaptınız biliyorum yanlız bu bir yanıltma değil bu konuda özür bu bir soru olacak ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler 5800 telefondan herhangi bir programın setup dosyasını uzak bir alıcıya göndermek istiyorum yanlız göndermiyo korumalı nesne diyor her yolu denedim nimbuz mms sms facebook msn bluetooth hiç birşey kalmadı bunu nasıl gönderebilirim kişi kendisi bayan olduğu için bu tür site den anlamaz doğrudan dosyayı tıklayp yüklemesini sağlamak en basiti bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz çok acil durum da

juristokrat

juristokrat

Üye
qfs.mobi ye yükle o internetten tek tıkla indirsin.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Valla hocam telefon üst düzey olsaydı Team Viewer kullan pc ye gir indir yükle derdim de bilmiyorum bunu 5800 dan yapabilir misin :hmmm

- - - Eklendi - - -

Mantıklı tebrikler :alkis

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
bu dediğin ıngilizce ayrıca nereye yüklüyoruz

- - - Eklendi - - -

tamamdır buldum

- - - Eklendi - - -

:tşk:

- - - Eklendi - - -

peki yüklenen dosyayı nasıl bulacak

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Qfs ye setup ı upload edince sana download linki verecek o linki göndereceğin kişiye sms olarak yolla. Linke tıklayınca zaten direk download sayfası açılır..

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ediyorum ise yaradı çok sağolun allah razı olsun kaç gündür bununla uğraşıyoruz sonunda sizin yardımlarla hallettik

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Allah senden de razı olsun.

sarı bordo

Üye
aynı sorun bendede var ben iraktaki kız arkadaşıma kik messengeri ve whatsup programından birini yükletmeye çalıştım kız anlamıyor en sonunda Qfsyi denedim kıza dowland linkinı facebooktan gönderdim o mesajı açtı normalde Qfs nin sayfası gelmesi lazimdi ama diyo ki başka sayfa çıkıyo kaydol falan yazıyo diyo hâlâ çözemedik

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bendede var ben iraktaki kız arkadaşıma kik messengeri ve whatsup programından birini yükletmeye çalıştım kız anlamıyor en sonunda Qfsyi denedim kıza dowland linkinı facebooktan gönderdim o mesajı açtı normalde Qfs nin sayfası gelmesi lazimdi ama diyo ki başka sayfa çıkıyo kaydol falan yazıyo diyo hâlâ çözemedik

Doğru diyor görev çubuğundaki adresi manuel olarak kopyalama yüklediğin dosyanın altında sms yazıyo orada tıkla hemen mesaj ile link geliyo onu gönder bunu kendim çözdüm bilen vardır ben bilmiyordum senin dediğin oluyordu başka sayfalar açılıyordu birde sms dediğim yerden linki aldım download sayfası açılıyo :oke:

- - - Eklendi - - -

dene gel

Symbianize

Symbianize

Üye
Bi yontemdaha soyliyim xplore indir sitede mevcut bluetooth ile her turlu gonderiyor dosyayi

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
qfs.mobi ye yükleyeceksin ordan sana bi link verilecek onu o bayana gönder girsin o linke karşısına download çıkacak ona tıklayarak indirsın

lgkg300

lgkg300

Üye
x plore programı ile her türlü dosyayı bluetooth ile gönderebilir ve alabilirsiniz

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
bak xplore nin bu özelliğini hiç bilmiyordum daha doğrusu oradan hiç denemedim bilgi için :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt