yardım arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buse71

Üye
    Konu Sahibi
yardım arkadaşlar...
galaxy ace almayı düşünüyorum arkadaşlar tavsiye edermisiniz yorumlarınızi bekliyorum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bence en kötü ihtimal neo v al.

buse71

Üye
    Konu Sahibi
neo v ne oluyor anlamadım farklı bi marka mi

enaa_881

enaa_881

Üye
sony ericsson neo v

Harpyy

Harpyy

Üye
Bence Galaxy s2 ya da s3 al derim galaxy ace dansa onlar daha iyi

blacktalon

blacktalon

Üye
her zaman diyorum galaxy ace almayın diye :) çünkü telefonun sistemi iyi gibi duruyo fakat android sistemi çok yoran ve şişiren bi işletim o yüzden android alacaksan en kötüsü 512mb ram ve gpu su güzel bi telefon alman yada android ve ios alma bence yoksa uğraşırsın telefon çok kasar

buse71

Üye
    Konu Sahibi
bütçem o kadar bide tasarımı sık o yüzden almak istiyorum fazla birşey yapmam zaten tel le

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bence Galaxy s2 ya da s3 al derim galaxy ace dansa onlar daha iyi
Dalga mı geçiyorsun anlamadım :)

- - - Eklendi - - -

bütçem o kadar bide tasarımı sık o yüzden almak istiyorum fazla birşey yapmam zaten tel le
O zaman Android almamalısın.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Ace ile 1 Android deneyimi yaşayamazsınız 2 zaten Android 1 gb ram ve en az 1ghz olması lazım bence kolay kolay Android den tat almazsınız...Ben 701 o olmaz ise 603 öneririm..

warssraw

warssraw

Üye
katılıyorum. fazla vakit geçirmeyeceksen, bada os en az sana android kadar yardımıcı olabilir.

- - - Eklendi - - -

şey bi de bada os tabanlı samsung telefonları daha uygun fiyatlıdır. :oke:

buse71

Üye
    Konu Sahibi
yok ben tasarımından çok hoşlandım n 95 var elimde şu an onunla bütün ihtiyaçlarımı görüyorsam ace ile hayli hayli görürüm

buse71

Üye
    Konu Sahibi
ne dedim ki dalga anladın

buse71

Üye
    Konu Sahibi
ben 2. El kadar bütçem var en fazla 400 verebilirim...

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlara katılıyorum.Ace alacağına o fiyattaki Symbian telefonlara bakmalısın. c6-01 ,603 gibi.

yada fiyatı biraz zorlayıp en düşük Neo V al.Ace gerçekten berbat bir telefon.fiyatını 10/3 bile hak etmiyor bana göre.

enaa_881

enaa_881

Üye
sadece telefon olarak kullancaksan ok ama int performansi falan iyi degildir ace in
sifir alacaksan baska telefon onercektim , ikinci el 400 tl su anda aklima gelmiyo baska telefon ama arkadaslarin dedigi nokialara da bakabilirsin

enaa_881

enaa_881

Üye
kardes ace i soran birine ace karsilik s3yada one x onerdin yaa onun icin yazdi heralde yani fiyati neredeyse uc kati oldugu icin

Ben yardım isteyen arkadaşın bütçesini bilemem bilmediğimden dolayı o telefonları önerdim. Bilsem 3 katı fiyatındaki bir telefonu önermezdim ayrıca sıfır alacağını zannetmiştim
elbette butcesini bilemeyiz bende sadece sana aciklma yazmak icin yazdim yanlis anlasilmasin

buse71

Üye
    Konu Sahibi
neyse tsk ederim arkadaşlar ama büyük ihtimal ace alırım internette fazla isim olmaz en fazla face yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...