Dalga mı geçiyorsun anlamadımBence Galaxy s2 ya da s3 al derim galaxy ace dansa onlar daha iyi

O zaman Android almamalısın.bütçem o kadar bide tasarımı sık o yüzden almak istiyorum fazla birşey yapmam zaten tel le
Dalga mı geçiyorsun anlamadım
Derken ne demek istedin ?
kardes ace i soran birine ace karsilik s3yada one x onerdin yaa onun icin yazdi heralde yani fiyati neredeyse uc kati oldugu icin
Dalga mı geçiyorsun anlamadım
Derken ne demek istedin ?
- - - Eklendi - - -
arkadas baskasina yazdi sana degilne dedim ki dalga anladın
- - - Eklendi - - -
ace i ne kadara alacaksin ?
kardes ace i soran birine ace karsilik s3yada one x onerdin yaa onun icin yazdi heralde yani fiyati neredeyse uc kati oldugu icin
Ben yardım isteyen arkadaşın bütçesini bilemem bilmediğimden dolayı o telefonları önerdim. Bilsem 3 katı fiyatındaki bir telefonu önermezdim ayrıca sıfır alacağını zannetmiştim
elbette butcesini bilemeyiz bende sadece sana aciklma yazmak icin yazdim yanlis anlasilmasinkardes ace i soran birine ace karsilik s3yada one x onerdin yaa onun icin yazdi heralde yani fiyati neredeyse uc kati oldugu icin
Ben yardım isteyen arkadaşın bütçesini bilemem bilmediğimden dolayı o telefonları önerdim. Bilsem 3 katı fiyatındaki bir telefonu önermezdim ayrıca sıfır alacağını zannetmiştim
elbette butcesini bilemeyiz bende sadece sana aciklma yazmak icin yazdim yanlis anlasilmasin
Yok arkadaşım yanlış anlaşılma falan zaten ben diğer arkadaş için o açıklamayı yapmıştım sorun yoktur yani![]()