nokia 603 navifirm 112.10.1406

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilal13

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 navifirm 112.10.1406
Arkadaşlar bugün navifirm girdim baktım bırde ne gorıyım yenı bır guncelleme 112.10.1406 yazıyo tıkladım variants olarak bu geldı

Nokia 603 RM-779 PTC T-Mobile PL PL Black v1(059P4J0) yazıyor sızce bu yenı bır guncelleme mi?

Dimi3

Dimi3

Üye
Indirip bakan var mi ?

1 sn, bu taahutlu telefonlar icin olabilir. Benim eski E71'in surumu de Turkcell'e ozeldi..

bilal13

Üye
    Konu Sahibi
boyutuda tam olarak 1.11 gb acaba degısen ne benım telefona o kadar ayar yaptım onun ıcın denemıyorum yoksa denıyecem

MücahitTokgöz

boyutuda tam olarak 1.11 gb acaba degısen ne benım telefona o kadar ayar yaptım onun ıcın denemıyorum yoksa denıyecem

aynen bnde gördüm ama telefnda çok şey yüklü o yzden yükleyemiyorum yokmu bi gönüllü :D

ANIL

ANIL

Admin
operatör sürümü arkadaşlar bir değişiklik yok.

mcalisir

Üye
hangi operatör bu

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bu arada bu moda oldu anca operatör sürümü çıkıyo :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
dikkat ediyorum her hafta çıkıyor ya :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Operatör sürümü ise işe yaramaz

mayk_xyz

mayk_xyz

Üye
aynen bnde gördüm ama telefnda çok şey yüklü o yzden yükleyemiyorum yokmu bi gönüllü :D

ben yükledim dostum nokia 603 sorunsuz yükleniyor cod /059K2S1 idi, 059P4J0 şimdik bu
ing/türkçe yok

fazla drğişiklik yok birde bildiğin gibi esk. versiyona geri dönemessin

tlf hafızası 83.5 mb kalıyor

bende önce

1404 yükledim sonra Nokia Software Updater le cihazı kurtar la 1406 yükseltim şimdik tlf hfz 180.5

önerilmez denemeyin
1409 u da yükledim eski versiyona dönemiyoz bari türkçe yapabilseydik

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bir arkadaş Rica etmişti türkçe dil atmıştım içine.isteyen olursa paylaşırim elindeki dosyalarla değiştirip bu sürümü flash atar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
1406 dediğiniz gibi operatör sürümü ve türkçe dil değil bu yüzden yüklerseniz 1404 sürümüne dönmenizde ayrı bi sıkıntı bir arkadaş bu yüzden foruma bir kaç konu açtı ama hala 1404'e dönemedi bilginize.

djnurhak

Üye
bir arkadaş Rica etmişti türkçe dil atmıştım içine.isteyen olursa paylaşırim elindeki dosyalarla değiştirip bu sürümü flash atar
112.10.1406 dan 112.10.1404 nasıl düşüre bilirim veya 1406 türkce dil olan varmı arkadaşlar acil yardım ingilizce kaldı telefon

ANIL

ANIL

Admin
112.10.1406 dan 112.10.1404 nasıl düşüre bilirim veya 1406 türkce dil olan varmı arkadaşlar acil yardım ingilizce kaldı telefon

şuan için bir yol yok bir üst sürümü beklemelisin. ya da dediğin gibi türkçe dil gömmelisin.

djnurhak

Üye

şuan için bir yol yok bir üst sürümü beklemelisin. ya da dediğin gibi türkçe dil gömmelisin.

Tşkr ederim ama aklıma şöyle bir yol daha geldi başka bir 603 telefonun yazılımını ovi suit te yedekleyip sonra kendi telefonuma ovi den tekrar kuramammı acaba.telefoncuya götürdüm oda anlamadı 1404 türkce yamasını içine atmaya calışcam dedi.oda olmassa artık 6 ay beklicem ((=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...