Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia 603 navifirm 112.10.1406
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilal13
Üye
Konu Sahibi
nokia 603 navifirm 112.10.1406
Arkadaşlar bugün navifirm girdim baktım bırde ne gorıyım yenı bır guncelleme 112.10.1406 yazıyo tıkladım variants olarak bu geldı
Nokia 603 RM-779 PTC T-Mobile PL PL Black v1(059P4J0) yazıyor sızce bu yenı bır guncelleme mi?
Dimi3
Üye
Indirip bakan var mi ?
1 sn, bu taahutlu telefonlar icin olabilir. Benim eski E71'in surumu de Turkcell'e ozeldi..
bilal13
Üye
Konu Sahibi
boyutuda tam olarak 1.11 gb acaba degısen ne benım telefona o kadar ayar yaptım onun ıcın denemıyorum yoksa denıyecem
ben yükledim dostum nokia 603 sorunsuz yükleniyor cod /059K2S1 idi, 059P4J0 şimdik bu
ing/türkçe yok
fazla drğişiklik yok birde bildiğin gibi esk. versiyona geri dönemessin
tlf hafızası 83.5 mb kalıyor
bende önce
1404 yükledim sonra Nokia Software Updater le cihazı kurtar la 1406 yükseltim şimdik tlf hfz 180.5
önerilmez denemeyin 1409 u da yükledim eski versiyona dönemiyoz bari türkçe yapabilseydik
Makale_Helvetia
Üye
bir arkadaş Rica etmişti türkçe dil atmıştım içine.isteyen olursa paylaşırim elindeki dosyalarla değiştirip bu sürümü flash atar
serdar_gs
Üye
1406 dediğiniz gibi operatör sürümü ve türkçe dil değil bu yüzden yüklerseniz 1404 sürümüne dönmenizde ayrı bi sıkıntı bir arkadaş bu yüzden foruma bir kaç konu açtı ama hala 1404'e dönemedi bilginize.
Tşkr ederim ama aklıma şöyle bir yol daha geldi başka bir 603 telefonun yazılımını ovi suit te yedekleyip sonra kendi telefonuma ovi den tekrar kuramammı acaba.telefoncuya götürdüm oda anlamadı 1404 türkce yamasını içine atmaya calışcam dedi.oda olmassa artık 6 ay beklicem ((=