603 Flaş Hata alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
    Konu Sahibi
603 Flaş Hata alıyorum
Arkadaşlar telefonuma CFW attım. Ama sevmediğim için OFW atmaya karar verdim. (TEL:Nokia 603)
Sonra Navifirm de ;

Product:603>Releases:112.10.1406>Variants:Nokia 603 RM-779 PTC T-Mobile PL PL Black V1 (05994J0) isimli OFW yi indirip telefona Flaşladım. sonra baktım ki OFW de Türkçe yok sonra Navifirmden ;

Product:603>Releases:112.10.1404>Variants:russian_tr_black(059K2S1) İsimili OFW yi kurmak istedim . ama ne kadar uğraştıysam yapamadım 25 ten geriye sayıyo Sonra bi hata geliyo

Not: ilk indirdiğim OFW yi Tekrar yükeleyebiliyorum ama Tr olanı bi türlü yükleyemedim ne yapmam gerek yardımcı olurn lütfennnn

okitox

okitox

Üye
No connections olarak bağlayip open product'tan rm-779 seçip flash menüsüne girecek ordan russian tr black seçip dead phone flashing seçip tekrar flash atacaksin kardeş

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim dediğin gibi yapıyorum ama 25 ten geriye sayıyo sonra Usb kablosunu çıkar geri tak ve ok a tıkla diyo yapıyorum ama beceremedim . ilk indirdiğim OFW yi yüklerken 25 ten geriye saymıyo direk açılıyo telefon. su anda telefon inglizce. senin yaptığın CFW yi de yükleyemiyorum

okitox

okitox

Üye
sen üst sürümü yükledin demekki. belle için downgrade diye bir konu vardı. ona bi bak kardeşim...

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
    Konu Sahibi
Downgrade yapmak için 603 için hangi Scandinavya yı indirmem gerek Benim yukarda yazdığım gibi yazarmısın Lütfen ben pek anlamam

- - - Eklendi - - -

KESİN ÇÖZÜMÜ OLAN YOK MUU... telefonum inglizce kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...