Lütfen Bi Tavsiye Verin Arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla bnde anladıysam arap olayım.tamam ram yetmez dese anlıcamda işlemci neden yetmesin.andrid işletim sistemi ram fazla yiyor işlemci değilki..:hmmm

gpu dedim cpu değil. S2 nin gpusu iki yıl sonraki oyunlara dayanmaz.

franzliszt

franzliszt

Üye
peki hakan kardeşim senin yorumun bi üstünde arkadaş s2 2 sene sonra çıkacak birçok oyunu açmaz demiş sen ne diyosun bu yoruma ben inanmam çünkü 1 gb ram var telefon bosta kalan ram miktarı yeterli 2 sene sonra için
açar kardeşim s2 de çok başarılı güçlü donanıma sahip mali400 ile hayli hayli açar s2,s3,htc onex vb. üst segmentler bu 3seneyi rahat çıkarır extrem grafikli oyunlar gelmezse hepsi iyi grafik kartlarına sahipler.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
açar kardeşim s2 de çok başarılı güçlü donanıma sahip mali400 ile hayli hayli açar s2,s3,htc onex vb. üst segmentler bu 3seneyi rahat çıkarır extrem grafikli oyunlar gelmezse hepsi iyi grafik kartlarına sahipler.

Çok kaynak gerektirirse ama...!!!Dıt-dıt!!:D

franzliszt

franzliszt

Üye
Ram belli olmaz.Infinity Blade tarzı bir oyun gelirse neler yapabilir bilmiyorum.Ama çoğunluğunu açar.Değil mi franzliszt?(Nickini yazması zulüm ya:D)
açar kardeşim android için 1gb ram çift çekirdek işlemci iyi bir grafik kartı ile (bu çok çekirdekli olsa çok daha rahat olur) mis gibi açar tabi başka rom yükleyip daha fazla hızda elde edilebilir. ama tabiki ios sistem olarak daha hıza yönelik olduğu için siz cihaza donanım koyunca onu çok yüksek performansla kullanabiliyor bir yabancı forumda iosun donanım kullanma yeteneğini 100 üzerinden 94 le göstermişler keşke ios gibi değişik platformlar gelsede biraz millet farklı gruplaşsa ios android windows 3 lüsünde sıkıştık ( diğer işletim sistemleride var tabiki ama kapsamlı destek alamıyorlar insanlarda çok tercih etmiyor bu yüzden)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
açar kardeşim android için 1gb ram çift çekirdek işlemci iyi bir grafik kartı ile (bu çok çekirdekli olsa çok daha rahat olur) mis gibi açar tabi başka rom yükleyip daha fazla hızda elde edilebilir. ama tabiki ios sistem olarak daha hıza yönelik olduğu için siz cihaza donanım koyunca onu çok yüksek performansla kullanabiliyor bir yabancı forumda iosun donanım kullanma yeteneğini 100 üzerinden 94 le göstermişler keşke ios gibi değişik platformlar gelsede biraz millet farklı gruplaşsa ios android windows 3 lüsünde sıkıştık ( diğer işletim sistemleride var tabiki ama kapsamlı destek alamıyorlar insanlarda çok tercih etmiyor bu yüzden)

Bildiğim kadarıyla iOS %90.4 stabil.:DAyrıca Windows Phone da hıza yönelik.Ram kullanım miktarı iOS'ten az bazı cihazlarda.Sanırım Tizen'le Firefox OS(adı değişik bir şeydi de hatırlamıyorum) piyasaya canlılık getirecek.Ben özellikle BB10'dan çok çok ümitliyim.

KayraBey

KayraBey

Üye
Git Sensation XE al ikisinide bırak git :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
arkadas jb ile belki android te stabillesir bence degisme s2 her turlu 4 s yi ezer

Symbianize

Symbianize

Üye
Tabiki etmelisin

franzliszt

franzliszt

Üye
arkadas jb ile belki android te stabillesir bence degisme s2 her turlu 4 s yi ezer
stabilite ile jailbreakin ne alakası var stabilite sorunsuz geçiş hızlı bir sonraki komuta erişim anlamında, jailbreak ise direk çekirdeğe müdahale (tam olmasa bile) ücretli uygulamaların başka bir program içinde güncel şekilde ücretsiz dağıtılması ve dışarıdan kişisel hesap bilgisi doğrulamadan yüklenebilmesini sağlayan bir yöntemdir , jailbreak nereee samsung nereee s2 nere . s2 nin 4s i ezmesi ise tam bir rüya ! :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye

s2 ye JB gelmiyor ki.

sen samsung teknik servis genel müdürümusun ? nerden bilion gelmicegini'

- - - Eklendi - - -

stabilite ile jailbreakin ne alakası var stabilite sorunsuz geçiş hızlı bir sonraki komuta erişim anlamında, jailbreak ise direk çekirdeğe müdahale (tam olmasa bile) ücretli uygulamaların başka bir program içinde güncel şekilde ücretsiz dağıtılması ve dışarıdan kişisel hesap bilgisi doğrulamadan yüklenebilmesini sağlayan bir yöntemdir , jailbreak nereee samsung nereee s2 nere . s2 nin 4s i ezmesi ise tam bir rüya ! :)

jelly bean diyorum jbyi kastederek

doctorrr

doctorrr

Üye
abi jelly bean dan bahsediyor android in ics den sonraki güncellemesi

- - - Eklendi - - -

yalnız abi çok fena pot kırdın :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt