MasteLaa
Üye
Kuzum anlamadım yahu
bir gpu yetersiz kalır 2 ramde yetersiz kalır boşuna mı 2 gb ramli cihazlar üretiliyor

Kuzum anlamadım yahu
bir gpu yetersiz kalır 2 ramde yetersiz kalır boşuna mı 2 gb ramli cihazlar üretiliyor

valla bnde anladıysam arap olayım.tamam ram yetmez dese anlıcamda işlemci neden yetmesin.andrid işletim sistemi ram fazla yiyor işlemci değilki..
Kuzum anlamadım yahu![]()

valla bnde anladıysam arap olayım.tamam ram yetmez dese anlıcamda işlemci neden yetmesin.andrid işletim sistemi ram fazla yiyor işlemci değilki..![]()
açar kardeşim s2 de çok başarılı güçlü donanıma sahip mali400 ile hayli hayli açar s2,s3,htc onex vb. üst segmentler bu 3seneyi rahat çıkarır extrem grafikli oyunlar gelmezse hepsi iyi grafik kartlarına sahipler.peki hakan kardeşim senin yorumun bi üstünde arkadaş s2 2 sene sonra çıkacak birçok oyunu açmaz demiş sen ne diyosun bu yoruma ben inanmam çünkü 1 gb ram var telefon bosta kalan ram miktarı yeterli 2 sene sonra için
açar kardeşim s2 de çok başarılı güçlü donanıma sahip mali400 ile hayli hayli açar s2,s3,htc onex vb. üst segmentler bu 3seneyi rahat çıkarır extrem grafikli oyunlar gelmezse hepsi iyi grafik kartlarına sahipler.

açar kardeşim android için 1gb ram çift çekirdek işlemci iyi bir grafik kartı ile (bu çok çekirdekli olsa çok daha rahat olur) mis gibi açar tabi başka rom yükleyip daha fazla hızda elde edilebilir. ama tabiki ios sistem olarak daha hıza yönelik olduğu için siz cihaza donanım koyunca onu çok yüksek performansla kullanabiliyor bir yabancı forumda iosun donanım kullanma yeteneğini 100 üzerinden 94 le göstermişler keşke ios gibi değişik platformlar gelsede biraz millet farklı gruplaşsa ios android windows 3 lüsünde sıkıştık ( diğer işletim sistemleride var tabiki ama kapsamlı destek alamıyorlar insanlarda çok tercih etmiyor bu yüzden)Ram belli olmaz.Infinity Blade tarzı bir oyun gelirse neler yapabilir bilmiyorum.Ama çoğunluğunu açar.Değil mi franzliszt?(Nickini yazması zulüm ya)
s2 nin GPU mali 400 değil mi
gpu dedim cpu değil. S2 nin gpusu iki yıl sonraki oyunlara dayanmaz.

açar kardeşim android için 1gb ram çift çekirdek işlemci iyi bir grafik kartı ile (bu çok çekirdekli olsa çok daha rahat olur) mis gibi açar tabi başka rom yükleyip daha fazla hızda elde edilebilir. ama tabiki ios sistem olarak daha hıza yönelik olduğu için siz cihaza donanım koyunca onu çok yüksek performansla kullanabiliyor bir yabancı forumda iosun donanım kullanma yeteneğini 100 üzerinden 94 le göstermişler keşke ios gibi değişik platformlar gelsede biraz millet farklı gruplaşsa ios android windows 3 lüsünde sıkıştık ( diğer işletim sistemleride var tabiki ama kapsamlı destek alamıyorlar insanlarda çok tercih etmiyor bu yüzden)
Ayrıca Windows Phone da hıza yönelik.Ram kullanım miktarı iOS'ten az bazı cihazlarda.Sanırım Tizen'le Firefox OS(adı değişik bir şeydi de hatırlamıyorum) piyasaya canlılık getirecek.Ben özellikle BB10'dan çok çok ümitliyim.
s2 nin GPU mali 400 değil mi![]()
Teşekkürlermali 400 mp

+1arkadas jb ile belki android te stabillesir bence degisme s2 her turlu 4 s yi ezer

s2 ye JB gelmiyor ki.arkadas jb ile belki android te stabillesir bence degisme s2 her turlu 4 s yi ezer
harbidenmi tüh üzüldüm
s2 ye JB gelmiyor ki.

stabilite ile jailbreakin ne alakası var stabilite sorunsuz geçiş hızlı bir sonraki komuta erişim anlamında, jailbreak ise direk çekirdeğe müdahale (tam olmasa bile) ücretli uygulamaların başka bir program içinde güncel şekilde ücretsiz dağıtılması ve dışarıdan kişisel hesap bilgisi doğrulamadan yüklenebilmesini sağlayan bir yöntemdir , jailbreak nereee samsung nereee s2 nere . s2 nin 4s i ezmesi ise tam bir rüya !arkadas jb ile belki android te stabillesir bence degisme s2 her turlu 4 s yi ezer

s2 ye JB gelmiyor ki.
stabilite ile jailbreakin ne alakası var stabilite sorunsuz geçiş hızlı bir sonraki komuta erişim anlamında, jailbreak ise direk çekirdeğe müdahale (tam olmasa bile) ücretli uygulamaların başka bir program içinde güncel şekilde ücretsiz dağıtılması ve dışarıdan kişisel hesap bilgisi doğrulamadan yüklenebilmesini sağlayan bir yöntemdir , jailbreak nereee samsung nereee s2 nere . s2 nin 4s i ezmesi ise tam bir rüya !![]()
abi jelly bean dan bahsediyor android in ics den sonraki güncellemesistabilite ile jailbreakin ne alakası var stabilite sorunsuz geçiş hızlı bir sonraki komuta erişim anlamında, jailbreak ise direk çekirdeğe müdahale (tam olmasa bile) ücretli uygulamaların başka bir program içinde güncel şekilde ücretsiz dağıtılması ve dışarıdan kişisel hesap bilgisi doğrulamadan yüklenebilmesini sağlayan bir yöntemdir , jailbreak nereee samsung nereee s2 nere . s2 nin 4s i ezmesi ise tam bir rüya !![]()

