xperia s nin kamerasi n8 den başarılı bunu göz önünde bulundur senin icin daha iyi olur
Xperia S alma durumun varsa onu al derim.pki dış görünüm ve sağlamlık nasıl
onu derken n8 den mi bahsedyoruz krdeş
Xperia S alma durumun varsa onu al derim.
onu derken n8 den mi bahsedyoruz krdeş
bide lumia 800 ün lensi carl zeilsti demi fiyatı nedir lumia 800 ün satışa başladımı Türkiye de
Kuzum ciddi misin ???
başlamadı başlamayacak kardeşim Lumia800 ve 900 Türkiye de satılmayacak.
Kuzum ciddi misin ???
Ben gelecek sanıyordum sadece işletim sistemi ile ilgili bir konu okumuştum demek ki oymuş..Wp8 ile gelmeyecek diyordu yai öyle bir şey.
evet kuzu haberin yok mu?
Ben gelecek sanıyordum sadece işletim sistemi ile ilgili bir konu okumuştum demek ki oymuş..Wp8 ile gelmeyecek diyordu yai öyle bir şey.
yeni cihazlarmı gelecek yani lumia 800 -900 yok ölemiama ama ama nedeennn
Lumialar Wp8 değil mi yahu başka ne var ki Wp8 ?
Türkçe dille alakalı kardeşim wp8 i bekleyebilirsin az kaldı zaten.
Xperia S almanı öneririm yanionu derken n8 den mi bahsedyoruz krdeş
bide lumia 800 ün lensi carl zeilsti demi fiyatı nedir lumia 800 ün satışa başladımı Türkiye de

Lumialar Wp8 değil mi yahu başka ne var ki Wp8 ?
- - - Eklendi - - -
Xperia S almanı öneririm yani![]()
Tamam kuzum teşekkür ediyorum bilgilerin için
WP8 cihaz yok şuan dünya ile aynı anda Türkiye de de satışta olacak kuzum.
Eğer para biriktirirsen kamera önemli senin için 808 de alabilirsin.Şu an için Xperia S uygundurbilgileriniz ve yardımlarınız için tşkkr ederimyani xperia S diyosnz
1300 TL 808 pureview 1500 TL kafam çok karışıyo ya :S wp 8 li cihazlar nezaman gelirki bilgisi olan yokmu ben telefona pek iyi bakamam sağlamda olmalı
![]()

Eğer para biriktirirsen kamera önemli senin için 808 de alabilirsin.Şu an için Xperia S uygundur![]()

Yanlış hatırlamıyorsam Eylül ya da Ekim ayında Türkiye'de olacaktı WP8 cihazlar.evet doğru sölyosun peki wp8 ler nezaman gelir acaba alınca pişman olurmyum ki yeni cihazları görünce![]()