maxx 1000 tl telefon önerisi nokıa veya sony terchim kamerada önemli tabi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
xperia s nin kamerasi n8 den başarılı bunu göz önünde bulundur senin icin daha iyi olur

Symbianize

Symbianize

Üye
Kamera diyosan N8

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi

Xperia S alma durumun varsa onu al derim.
onu derken n8 den mi bahsedyoruz krdeş
bide lumia 800 ün lensi carl zeilsti demi fiyatı nedir lumia 800 ün satışa başladımı Türkiye de

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
onu derken n8 den mi bahsedyoruz krdeş
bide lumia 800 ün lensi carl zeilsti demi fiyatı nedir lumia 800 ün satışa başladımı Türkiye de

başlamadı başlamayacak kardeşim Lumia800 ve 900 Türkiye de satılmayacak.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Ben gelecek sanıyordum sadece işletim sistemi ile ilgili bir konu okumuştum demek ki oymuş..Wp8 ile gelmeyecek diyordu yai öyle bir şey.

direk wp8 li cihazlar gelecek bu yıl içinde kardeşim.

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
yeni cihazlarmı gelecek yani lumia 800 -900 yok ölemi :'( ama ama ama nedeennn

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
  • Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
  • Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
"E=MasteLaa;4948175]
Tamam kuzum teşekkür ediyorum bilgilerin için ;)
[/QUOTE]

"Ni demeek.

• Beğen
yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
bilgileriniz ve yardımlarınız için tşkkr ederim :) yani xperia S diyosnz :D 1300 TL 808 pureview 1500 TL kafam çok karışıyo ya :S wp 8 li cihazlar nezaman gelirki bilgisi olan yokmu ben telefona pek iyi bakamam sağlamda olmalı :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
bilgileriniz ve yardımlarınız için tşkkr ederim :) yani xperia S diyosnz :D 1300 TL 808 pureview 1500 TL kafam çok karışıyo ya :S wp 8 li cihazlar nezaman gelirki bilgisi olan yokmu ben telefona pek iyi bakamam sağlamda olmalı :D
Eğer para biriktirirsen kamera önemli senin için 808 de alabilirsin.Şu an için Xperia S uygundur :)

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi

Eğer para biriktirirsen kamera önemli senin için 808 de alabilirsin.Şu an için Xperia S uygundur :)

evet doğru sölyosun peki wp8 ler nezaman gelir acaba alınca pişman olurmyum ki yeni cihazları görünce :)

• Beğen
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
evet doğru sölyosun peki wp8 ler nezaman gelir acaba alınca pişman olurmyum ki yeni cihazları görünce :)
Yanlış hatırlamıyorsam Eylül ya da Ekim ayında Türkiye'de olacaktı WP8 cihazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt