5800 yerine c5 03

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

futbol123

futbol123

Üye
Sıfır al kutusunu hiç açma satarsın androidli bir tel alırsın.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Şimdi öncelikle C5-03'e cfw kurulur.
C5-03'ün 600 MHzlik işlemcisi kendini 3d oyunlarda gösterir,bir 5800'da açın Asphalt 4'ü bir de C5-03'te.
Ahize problemini bilmiyorum.Dediğim gibi o cihazdan kurtulup ikinci el temiz bir T20 al.

Abi C6 Fw si kurulu bi c5-03 hiç görmedim.Oyun performansını denemedim.Elime aldım ve normal telefon gezgini olarak performans çok kötü özellikle kinetik kaydırma berbat bide o berbatlıga rezistif ekran eklenince aldıgım gibi geri koydum telefonu oyun açmak hiç gelmiyo yani içinizden ama dedigin gibi belkide 600 mhz islemci oyunda gösterir kendini ama sadece oyunda gösteriyor demek ki. Dvd film ve 480p videolarda bile sıkıntı çıkarıyor kasma var ama 5800 ve diger v5 telefonlar harika kalitede ve akıcılıkta oynatıyor.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Abi C6 Fw si kurulu bi c5-03 hiç görmedim.Oyun performansını denemedim.Elime aldım ve normal telefon gezgini olarak performans çok kötü özellikle kinetik kaydırma berbat bide o berbatlıga rezistif ekran eklenince aldıgım gibi geri koydum telefonu oyun açmak hiç gelmiyo yani içinizden ama dedigin gibi belkide 600 mhz islemci oyunda gösterir kendini ama sadece oyunda gösteriyor demek ki. Dvd film ve 480p videolarda bile sıkıntı çıkarıyor kasma var ama 5800 ve diger v5 telefonlar harika kalitede ve akıcılıkta oynatıyor.

Symbian Nimble felan gördüm,C6'nınkini ben de görmedim..
Oyun konusunda her iki cihazda da GPU olmadığı için yük CPU'ya biniyor , burda da araya C5-03'ün 166 MHz'lik üstünlüğü kendini gösteriyor.
Video konusunda evet,kendi çektiği videoda bile kasılabiliyor.
Zaten ben alsın demiyorum.Alsın bir T20 , hiçbir s60v5'le uğraşmadan , verem olmadan keyfine baksın.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Symbian Nimble felan gördüm,C6'nınkini ben de görmedim..
Oyun konusunda her iki cihazda da GPU olmadığı için yük CPU'ya biniyor , burda da araya C5-03'ün 166 MHz'lik üstünlüğü kendini gösteriyor.
Video konusunda evet,kendi çektiği videoda bile kasılabiliyor.
Zaten ben alsın demiyorum.Alsın bir T20 , hiçbir s60v5'le uğraşmadan , verem olmadan keyfine baksın.

Aynen abim bende de x6 var s60v5 olan kamera ve müzik kaltesi iyi olmasa çekilcek yanı yok :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
erko merko

erko merko

Üye
Biraz araştırırsan C5-03'te de olmadığını görürsün.

Araştırmama gerek yok, telefonların donanımlarını senden daha iyi biliyorum merak etme, ben c5-03'te var demedim zaten iki telefonu oyun konusunda karşılaştırmak saçma diyorum.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Araştırmama gerek yok, telefonların donanımlarını senden daha iyi biliyorum merak etme, ben c5-03'te var demedim zaten iki telefonu oyun konusunda karşılaştırmak saçma diyorum.

İyi o zaman ne demeye çalıştığını belirt dostum.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Telefon istemiyorum paramı istiyorum de bence cihazın parasını al biraz daha ekle ve 5800 belasından kurtul

tttt:

tttt:

Üye
    Konu Sahibi
Telefon istemiyorum paramı istiyorum de bence cihazın parasını al biraz daha ekle ve 5800 belasından kurtul

Hakan bende bunu isterim ama su an itibariyle bu imkansız galiba çünkü ben c5 03 ü aldım ve kullandım.Alalı iki gün de olsa almış kullanmış sayılırım .Ama 5800 ın parasını almayı isterdim ama dediğim gibi imkansız .

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

[QUOTE=" Tehlike ";4945378]Sıfır al kutusunu hiç açma satarsın androidli bir tel alırsın.[/QUOTE]

Yolladıkları telefonun değil kutusu sarj makinesi bile yok.Telefon kasa arka kapak ve bataryadan ibaret.Suan tek istediğim parayı geri alabilmek.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hakan bende bunu isterim ama su an itibariyle bu imkansız galiba çünkü ben c5 03 ü aldım ve kullandım.Alalı iki gün de olsa almış kullanmış sayılırım .Ama 5800 ın parasını almayı isterdim ama dediğim gibi imkansız .

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Yolladıkları telefonun değil kutusu sarj makinesi bile yok.Telefon kasa arka kapak ve bataryadan ibaret.Suan tek istediğim parayı geri alabilmek.

Bence de en iyisi bu.

abandonware

abandonware

Üye
en yenisi her zaman en iyisidir. fakat alabilme ihtimalin varsa nokia 603 al

tttt:

tttt:

Üye
    Konu Sahibi
Bugün telefonu aldığım yerle tekrar irtibata geçtim ve telefonu iki gün de olsa kullandığım için geri alamayacaklarını söylediler.Telefon başıma kaldı .!!!

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bugün telefonu aldığım yerle tekrar irtibata geçtim ve telefonu iki gün de olsa kullandığım için geri alamayacaklarını söylediler.Telefon başıma kaldı .!!!

Geçmiş olsun demekten başka çaremiz yok.

tttt:

tttt:

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt