İki hafta kadar önce 5800 ı garantiye göndermiştim.Sorun ise bataryanın takıldığı yerden kaynaklanan açılmama sorunu.Sorunu çözememişler telefonu yapamamışlar ve yerine c5-03 göndermişler . Sizce nasıldır almalı mıyım 5800 kadar iyi midir ?

Peki sensör olayı nedir 5800 daki sensörlü oyunlar oynanabilir mi ? Normal menü de yada diğer işlevlerde sensör hep var mıdır ? Menüyü yada rehberi yana çevirme vb.
- - - Eklendi - - -
YARDIM !!!!!
Dokunmatik önemli .Peki ya ben bunların gönderdiği telefon yerine başka telefon alabilir miyim ? Üzerine biraz daha ekleyip başka bişey _?
aynen katılıyorum ben buldum 250 liraya beyaz tertemiz 3 aydır kullanıyorum dokunmatigi 5800 ve c503ten çok daha iyiTurkcell T20 al.Kat be kat iyi.Bulabilirsen temizinden 2.el...
aynen katılıyorum ben buldum 250 liraya beyaz tertemiz 3 aydır kullanıyorum dokunmatigi 5800 ve c503ten çok daha iyi
Şimdi öncelikle C5-03'e cfw kurulur.
C5-03'ün 600 MHzlik işlemcisi kendini 3d oyunlarda gösterir,bir 5800'da açın Asphalt 4'ü bir de C5-03'te.
Ahize problemini bilmiyorum.Dediğim gibi o cihazdan kurtulup ikinci el temiz bir T20 al.