5800 yerine c5 03

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tttt:

tttt:

Üye
    Konu Sahibi
5800 yerine c5 03
İki hafta kadar önce 5800 ı garantiye göndermiştim.Sorun ise bataryanın takıldığı yerden kaynaklanan açılmama sorunu.Sorunu çözememişler telefonu yapamamışlar ve yerine c5-03 göndermişler . Sizce nasıldır almalı mıyım 5800 kadar iyi midir ?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Kamerası yakın çekimde kötü ama hız açısından daha iyi.Dokunmatiği daha inatçı.Geri kalan özellikleri aynı.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
İki hafta kadar önce 5800 ı garantiye göndermiştim.Sorun ise bataryanın takıldığı yerden kaynaklanan açılmama sorunu.Sorunu çözememişler telefonu yapamamışlar ve yerine c5-03 göndermişler . Sizce nasıldır almalı mıyım 5800 kadar iyi midir ?

Kullanılmayacak değil. ayrıca sıfır telefon göndermeleri iyi bence. yamalı telefon yerine sıfır kullanırsın :)

tttt:

tttt:

Üye
    Konu Sahibi
Peki sensör olayı nedir 5800 daki sensörlü oyunlar oynanabilir mi ? Normal menü de yada diğer işlevlerde sensör hep var mıdır ? Menüyü yada rehberi yana çevirme vb.

- - - Eklendi - - -

YARDIM !!!!!

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Peki sensör olayı nedir 5800 daki sensörlü oyunlar oynanabilir mi ? Normal menü de yada diğer işlevlerde sensör hep var mıdır ? Menüyü yada rehberi yana çevirme vb.

- - - Eklendi - - -

YARDIM !!!!!

Sensörlü oyunlar tabiki oynanır.Polarbit oyunları biraz sıkıntılıydı,onu da Erdem diye biri halletti.
Telefonlar s60v5.Tabiki tıpkısının aynısı olacak.

SheFy

SheFy

Üye
dokunmtik kotu ama .)

tttt:

tttt:

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik önemli .Peki ya ben bunların gönderdiği telefon yerine başka telefon alabilir miyim ? Üzerine biraz daha ekleyip başka bişey _?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
C5–03 daha ince ve hafif olduğu için ekrana dokunulduğunda telefon geri gidiyor ve dokunmatiği daha kötü gibi geliyor aslında aynı ve 5800'dan kibar 5800 ağır ve kalın olduğu için darbeyi alıyor bir de kalemi olduğu için daha avantajlı dokunmatik açısından

tttt:

tttt:

Üye
    Konu Sahibi
Yardim!!!!

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Dokunmatik önemli .Peki ya ben bunların gönderdiği telefon yerine başka telefon alabilir miyim ? Üzerine biraz daha ekleyip başka bişey _?

Turkcell T20 al.Kat be kat iyi.Bulabilirsen temizinden 2.el...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
aynen katılıyorum ben buldum 250 liraya beyaz tertemiz 3 aydır kullanıyorum dokunmatigi 5800 ve c503ten çok daha iyi

E tabiki kapasitif ve multitochlı,Nokia c6-01,N8,C7 gibi modellerden oyun ve internet konusunda üstün.Custom ROM'la ICS'yi de aldı.

tttt:

tttt:

Üye
    Konu Sahibi
Bugün aldım c5 03 ü dediğiniz gibi 5800 in dokunmatiğinden biraz farklı,8 gb lık hafıza kartını takınca biraz kastı gibi geldi ve birde 5800 için oviden indirdiğim film fragmanlarını açınca biraz donuyor umarım başka sorunlar çıkmaz. :dry:

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
5800 her açıdan daha üstün.480P video'yu zor açıyor C5-03 ayrıca performansı 600 mhz islemci gibi hiç ama hiç degil :nono:
Telefon hafızası yetersiz,cfw kurulmaz kamera kötü malzeme kalitesi 5800'a göre düsük.

juristokrat

juristokrat

Üye
ayni b.kun laciverdi :)

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
tttt:

tttt:

Üye
    Konu Sahibi
Üstelik önemli b i sorun daha çıktı ahize sorunu ahizeden ses gelmiyor arama esnasında.İnternette biraz baktm çok fazla bu hatadan dert yanan var.Çözümlerse ilginç ahizeyi elinle sık bırak fakat fayda etmiyor daha dün aldm bugün hata ne yapıcam bilmiyorum.

erko merko

erko merko

Üye
İki telefonuda kullandım ikisininde dokunmatiği aynı hiçbir fark yok basmatik, ses olarak 5800 daha iyi ve 5800'ın kamerasıda daha iyi, daha canlı çekiyor.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Şimdi öncelikle C5-03'e cfw kurulur.
C5-03'ün 600 MHzlik işlemcisi kendini 3d oyunlarda gösterir,bir 5800'da açın Asphalt 4'ü bir de C5-03'te.
Ahize problemini bilmiyorum.Dediğim gibi o cihazdan kurtulup ikinci el temiz bir T20 al.

tttt:

tttt:

Üye
    Konu Sahibi
Eğer değiştirme fırsatım olsaydı bir miktar fark verip c6 01 almak isterdim mükemmel bir telefon tim de sordum 611 lira

erko merko

erko merko

Üye
Şimdi öncelikle C5-03'e cfw kurulur.
C5-03'ün 600 MHzlik işlemcisi kendini 3d oyunlarda gösterir,bir 5800'da açın Asphalt 4'ü bir de C5-03'te.
Ahize problemini bilmiyorum.Dediğim gibi o cihazdan kurtulup ikinci el temiz bir T20 al.

5800'da 3d hızlandırıcı yok oyun konusunda karşılaştırmak son derece saçma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt