5800 xm Kırmızı V60 güncelleme yok hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
sağolun hocam internette aratınca nss uptader ile product code değiştirmek gerektiğini gördüm. Değiştirmeyi yapınca sorunsuz güncelleme yaptım teşekkürler.

Ufakta olsa yardımcı oldu isem ne mutlu bize.

---------- Eklendi @ 19:09:34 ---------- Yazıldı @ 18:59:45 ----------

Ben v60 kullaniyorum ama ingilizce product codeyi degistirince tekrar nasil yüklecem?
prdoduct code degistir yukardaki mesajlarda var daha sonra anlatımda yaptığım şekilde bir güncelleme yap , bir arkadaş o şekilde güncelleme yapmış.

vegatablo

vegatablo

Üye
1)kardeş ilk başta jaf ı indir
2)jaf pkey emülatörü indirin
JAF 1.98.62 yükleyin..

4. JAF PKEY Emulator v5.0 programını masaüstüne çıkartın.

5. Nokia 5800 PC suite seçer pcye bağlayın pc suite bağlamayın.

6. JAF PKEY v5.0 çalıştırın GO tuşuna basın.. bi hata msejaı recektir tamam diyin geçin jaf çalışacaktır.

7. BB5 menüsünü seçin --> Prod. Manager işaretleyin--> service butonuna basın --> Read Values button.

8. product code kısmına gerekli kodu yazın ve Write Values basın artık product code değişmiştir.
product code=0559066
ALINTIDIR
bunlarda resimler
1)
2)
3)
4)
5)
6)

- - - Eklendi - - -

resimler benimdir bir teşekkürü çok görmeyin

• Beğen
Tepkiler: kaynarhan

kaynarhan

Üye
teşekkürler. farklı yaklaşım :) sorun çıkmazdemi :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
v60 lı flash at

• Beğen
Tepkiler: kaynarhan

aaaaqwz

Üye
V52 ile V60arasında o kadar fark var mi ? Bu kadar uğraşa değer mi ? Bende pc yok şu anda ondan soruyorm.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
V52 ile V60arasında o kadar fark var mi ? Bu kadar uğraşa değer mi ? Bende pc yok şu anda ondan soruyorm.

Önemli güncelleme yok zaten ovi,müzik çalar, önemsiz ve hiçbir farkı olmayan güncellemeler. (tabi ilk güncellemeler hariç)

vegatablo

vegatablo

Üye
bir farkı yok ama yapmak isteyenler var ondan

ibrahim3201

Üye
saol aga çok yaradı işime

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
Ben herşeyi yapmama rağmen telefonu gücelleyememiştim en son jafla flashlamıştım bilmeyenler için yararlı bir konu olmuş teşekkürler

Cengiz_17

Cengiz_17

Üye
işe yaradı teşekkürler

Üst Alt