5800 xm Kırmızı V60 güncelleme yok hatası

Sponsorlu Bağlantılar

bileyk

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm Kırmızı V60 güncelleme yok hatası
Arkadaşlar güncellemenin çıktığı ilk günden beri uğraşıyorum bütün arkadaşlarım güncelledi sadece benimki görmüyor. Benimkinin sürümü v52.007 her türlü şeyi denedim ama olmuyor..
phoenixle yapmayı denedim beceremedim çok çaresizim şuanda, lütfen bu konulara hakim biri yardım etsin...

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
telefona ve hafıza kartına format at sonra nokia suite 3 ile yeniden dene

bileyk

Üye
    Konu Sahibi
denedim kardeşim de olmadı öyle

oquz_esen

oquz_esen

Üye
simdiki yazılımını tekrar yükle sonra tekrar kontrol et bakam

bileyk

Üye
    Konu Sahibi
olmadı kardeş denedim. sürüm koduyla falan yapılıyormus galıba bılen yok mu ??

----------Eklendi @ 01:01:41 ---------- Yazıldı @ 00:08:21 ----------

Sorun Çmzülmüştür... Product 'i nemesis programyla değiştirdim.oviden güncelledim. konu kilit...

quapoo

Üye
nasıl yapdığın hakkında detay verirmsn

suryaq

Üye
aynen benim telefonda guncellemiyor guncelle dedigimde oncedeb isleniyor diyordu simdi guncelle dedigimde hic birsey yapmiyor yardim eder misiniz???

alpine75

Üye
olmadı kardeş denedim. sürüm koduyla falan yapılıyormus galıba bılen yok mu ??

----------Eklendi @ 01:01:41 ---------- Yazıldı @ 00:08:21 ----------

Sorun Çmzülmüştür... Product 'i nemesis programyla değiştirdim.oviden güncelledim. konu kilit...

Nasıl yaptığını anlatsan da bizlerde faydalansak.Kendi sorunun çözülünce konu kilitlensin demişsin.

helper35

Üye
Evet lütfen detaylı bilgi istiyoruz :S

power_viper

power_viper

Üye
çözüm hakkında detayli bilgi veren yok mu ?

ozanatala

Üye
arkadaşlar bende kırmızı 5800 var güncellemek için öncelikle produck değiştirmemiz lazım yaptıktan sonra telefon güncellemeyi görecektik ben yaptım ve güncellendi telefon

öncelikle pc de NSU(nokia software updater) olması lazım

sonra dosyayı indirmelisiniz
Download:

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 802x436 ) Buraya Tıklayın

1. Cihazınızı (Nokia 5800 Xpress Music) USB kablosuyla bilgisayarınıza PC Suite modunda bağlayın.
2. Nemesis Service Suite (NSS) programını çalıştırın.
3. Sağ üstteki büyütece tıklayın, sonra “Phone Info” butonuna tıklayın. (kırmızı çemberler)
4. Sağ tarafta yer alan “Product Data Edit” kutusunun altında yer alan “Read“a tıklayın. (kırmızı çerçeve)
5. 5. Product Code kısmına (mavi çerçeve) yeni ürün kodunu yazın. Sağında yer alan “Enable”
kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın tabii ki.
Nokia 5800 XM için kullanabileceğiniz Product Code‘ları:
TELEFONUN RENGİNE GÖRE KULLANINIZ
0587676: Euro2 Turkey NAVI
0573741: Euro2 Turkey BLACK
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED

6. Kodunuzu yazdıktan sonra “Write” butonunu tıklayın. (yeşil çerçeve)
7. Bilgileri tekrar okutun, ürün kodunuzu karşılaştırın. İşlem başarılı ise programı kapatıp NOKİA SOFTWARE UPDATER programı ile güncellemeye başlayabilirsiniz.

Daha önce verildiyse kusura bakmayın

alıntıdır...

Kaynak :

• Beğen
Tepkiler: Cengiz_17, ibrahim3201 ve owner88

murooo_1273

Üye
yaaa adamsın adamın dibisin yaptım oldu allah razı olsun umutsuzluğa kapılmaya başlamıştım dedğini yapınca pat buldu güncelleştirmeyi eywllah

Steve Jackson

Steve Jackson

Üye
kardeşim dediklerini yaptım fakat nokia software update de şöyle bir sorun ile karşılaştım.

turancansen

Üye
ALLAH senden razı olsun kardeşim çok saolasın :)

simasher

simasher

Üye
nokia software uptader gözükmüyor ben galaxy kullanıyorum arkadaşıma yapacaktım güncellemeyi v.52 de kaldı. Nokia suite var sadece oda hala son güncelleme zaten yüklü diyor ne yapabiliriz bu durum için ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Pc ye ovi suite kur. Telefonu usb kablosu ile pc ye bağla. Telefonu tanıyınca seçeneklerden güncellemelere bas. Biraz bekle yazılım güncellemesi var yazısini görünce güncelleye bas. 100 mb dosya indirecek pc ye telefonu sakin usb den ayırma dosya inince telefona yazılımı otomatik olarak atacak.
Yazılım yüklenince telefonu yedekleme yap.
Dosya yöneticisi > yedekle > seçenekler > mesaj rehber notlar ajanda bunları seç yedekle.
Hafıza kartını kart okuyucu ile pc ye tak.
Resim video müzik cities ve backup dosyasıni pc ye tası.
(backup gizli dosyadır. Göremezsen pc den dosya seçeneklerine bir bak. Gizli ve sistem dosyalarını gösteri işaretle)
Taşıma bitince telefona ve hafıza kartına format at. Telefon hard format tel kapalı iken yeşil kırmızı fotoğraf çekme tuşu ve açma düğmesi aynı anda bas nokia yazısi gelene kadar bekle. Ülke tarih saat ayarlarını yap.
Demin pc ye kopyaladığın dosyaları hafıza kartına geri yükle. Dosya yöneticisinden yedekleme kısmına git seçeneklerden geri yükle yedeği.
Geçmiş olsun.
Eğer güncelleme yapamaz isen diğer yollara bakarız.

prens61

Üye
kardeşim senden birşey rica edeceğim -mail adresini bana vermen mümkünmüdür ? merak ettiğim birkaç birşeyi soracağım.

Pc ye ovi suite kur. Telefonu usb kablosu ile pc ye bağla. Telefonu tanıyınca seçeneklerden güncellemelere bas. Biraz bekle yazılım güncellemesi var yazısini görünce güncelleye bas. 100 mb dosya indirecek pc ye telefonu sakin usb den ayırma dosya inince telefona yazılımı otomatik olarak atacak.
Dosya yöneticisi > yedekle > seçenekler > mesaj rehber notlar ajanda bunları seç yedekle.
(backup gizli dosyadır. Göremezsen pc den dosya seçeneklerine bir bak. Gizli ve sistem dosyalarını gösteri işaretle)
Taşıma bitince telefona ve hafıza kartına format at. Telefon hard format tel kapalı iken yeşil kırmızı fotoğraf çekme tuşu ve açma düğmesi aynı anda bas nokia yazısi gelene kadar bekle. Ülke tarih saat ayarlarını yap.
Demin pc ye kopyaladığın dosyaları hafıza kartına geri yükle. Dosya yöneticisinden yedekleme kısmına git seçeneklerden geri yükle yedeği.
Geçmiş olsun.

simasher

simasher

Üye
Geçmiş olsun.

sağolun hocam internette aratınca nss uptader ile product code değiştirmek gerektiğini gördüm. Değiştirmeyi yapınca sorunsuz güncelleme yaptım teşekkürler.

erngzl

Üye
Geçmiş olsun.

Ben v60 kullaniyorum ama ingilizce product codeyi degistirince tekrar nasil yüklecem?

Üst Alt